Widok

BADANIE STATYSTYCZNE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam prośbę o małe badanie statystyczne,mianowicie chodzi mi kiedy po ślubie spłodziliście lub kiedy planujecie mieć dzieci?Jaki okres po zawarciu małżeństwa?
Ew.na ile przed ślubem(bo tacy zapewne również istnieją) spłodziliście dzidziusia?
Pozdrawiam gorąco
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
urodzi się rok po ślubie
Dwa lata po slubie..
Na razie planujemy, że dwa lata po ślubie. Pozdrawiam
urodzi sie 9 m-cy po slubie:))
planujemy ierwszego potomka na drugi rok po slubie...a moze bedzie od razu dwojka:)))
A nasz wspaniały synek Adas był na naszym ślubie ( 14.08), miał wtedy 8 miesięcy. Wystroił się w super gajerek , siedział w pierwszej ławce i ciągle krzyczał tata, tata. Było śmiesznie. Ogólnie wszyscy byli zachwyceni.
Nasza Dominika urodziła się 8 miesięcy po ślubie,w dniu ślubu nawet nie wiedzieliśmy że jestem w ciąży!!!
a nasza coreczka urodzila sie 5 m-cy po slubie:)i jest cudowna:)
A nasz dzióbek urodzi się 9 miesięcy po ślubie:))
a my planujemy dzidziusia około rok - dwa po ślubie. Choć przyszły małżonek chciałby już teraz, od razu - 9 miesięcy po ślubie
A ja bym chciała jakieś pół roku po ślubie :)
Ja też chciałbym po ślubie,nawet 9 miesięcy,a mój przyszły mąż to najlepiej teraz zaraz,albo jutro.

ślub przypada mamy 11.092004, a datę poczęcia ustalilismy przed chwila orientacyjnie na 09.2005 :-) POWODZENIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM PRZYSZŁYM RODZICOM W TWORZENIU NOWEGO ŻYCIA :)
Mam nadzieje, ze 9mcy po slubie :-))
Ja też.
A my się staramy i staramy i jakoś bez skutku narazie. .... Jesteśmy rok po ślubie. Trzymajcie kciuki:)
Rok borówka to jeszcze nie trgedia.Po 2 latach starań bez rezultatu to nalezy sie juz martwić.Życzę udanych prób :)Ale czy nie najprzyjemniejsze jest staranie sie miec dzieci ;)?

Może robicie to za często?? Najlepiej co 2 dzień, wtedy jest najlepsze nasienie :-) Pozdrawiam i życzę powodzenia!!
my jestesmy ponad rok po slubie- i jeszcze nawet nei marzymy o dziecku - bo sami nei wiemy gdzie za chwilke bedziemy mieszkac i co z nami bedzie ;-((((

ale bardzo bardzo ja bym juz chciala

a moj maz chyba jeszcze nie :-((((((((((
do góry