Widok

BALDACHIM-tak czy nie???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zastanawiam się czy baldachim to przydatna rzecz,prosze napiszcie jak jest u Was? przyznam,że slicznie to wyglada własnie jestem na allegro,,, jak długo używałyście baldachimu na początku jak maluszek maleńki czy sprawdził sie u starszego dzieciatka np.6-9mcy,bede wdzieczna za odpowiedzi,pozdrawiam

ja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też nie kupowałam - zbieracz kurzu

Ja kupiłam baladachim i nigdy go nie założyłam. Przestał mi się podobać. Wolałam karuzelę zamontować.

Nam sama połozna odradzała, zbiera kurz i wyrastaja potem mali alergicy :/. Mi się podoba, ale ze względu na kurz, nie kupie...

ja nie mam i nie będę miała, nie podoba mi się to, jest dla mnie zbieraczem kurzu:)
Baldachimy wygladaja przeslodko, ale tez wydaje mi sie ze ze wzgledow higienicznych sa szalenie niepraktyczne... Oslaniaja od przeciagow i slonca - moze i racja, ale mozna to rozwiazac w inny sposob - nie robic przeciagu gdy dziecko jest w pokoiku, zaslonic rolete czy zaslonke gdy wpada razace slonce itd...

Zgadzam się w 100% fajnie wygląda i tylko tyle. Kurz kurz i kurz do tego ogranicza dziecku widoczność- wystarczy że ochraniacze już to robią.
Co do osłony przed wiatrem ok ale sorki kto stawia łóżeczko w przeciągu???Albo inaczej kto robi przeciąg w pokoju zostawiając dzidzię w jego zasięgu???Ktoś koniecznie życzy sobie zapalenie uszek w niemowlaków?? Nie życzę nikomu.
Ja nie mam i nie chciałam. Myślę tak samo jak aleksandra27, że to tylko zbieranina kurzu.

ja nie mialam i nie zaluje, wedlug mnie to niepotrzebny zbierajacy kurz gadżet

My też mamy taki z szyfony - spełnia raczej role dekoracji, aczkolwiek tłumi także swiatlo z lampki zawieszonej za łóżeczkiem

dzieki w takim razie 2 baldachimy zakupie...

ja
ja mialam przy 1 dziecku:)a przy 2 nie:) i teraz leza 2 i czekaja na sprzedaz:)

my mamy woalowy
jest cienki a chroni o wiatru i cudnie wyglada

my też mieliśmy, ja byłam zadowolona wygląda to przesłodko ;D

Ja też miałam

Ja miałam.przede wszystkim wg mnie osłania od przeciągów,od słońca za dużego jeśli pokój słoneczny,tylko trzeba pamiętac zeby często prac bo sie osiada kurz.jak tylko mój Mały zaczął wstawać i trzymać sie szczebelków,to zdjęłam bałam sie,że pociągnie i coś mu spadnie na głowke,potem i tak zmieniłam łóżeczko na łóżeczko turystyczne.No a poza tym wygląda jakby tam spał mały aniołek:)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry