Widok
Zespół blue- night ze Słupska bardzo słaby. Muzyk nie jest wodzirejem, nie potrafi prowadzić imprezy (Pan Zbyszek). Nie było żadnych zabaw, zero kontaktu z gośćmi. Naprawdę NIE POLECAM. Gości po ślubie niezadowoleni. Pan Zbyszek dużo mówi przez telefon ale nie potrafi poprowadzić imprezy. Nie puszczał wolnej muzyki- osoby w średnim wieku nie bawiły się. Zawiodłam się. Chociaż proszono Pana Zbyszka o zmianę muzyki z rock and rola na muzykę weselną nie zrobił tego. Gości także nie słuchał prosili o wybrane piosenki nie mogli się doczekać, nie puszczał tego co chcieli. POPŁAKAŁAM SIĘ PO WESELU!!!!!!!!. Najgorszy zespół jakiego widziałam. OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zespół blue night ze Słupska bardzo się zawiodłam. Grali całe wesele rock end rol. Nie puszczali wolnej muzyki. Osoby w średnim wieku nie mieli do czego się bawić. Chociaż zwracano uwagę zespołowi żeby grał typowo weselną muzykę, nie posłuchali się. Grani nadal co chcieli. Goście prosili o puszczenie wybranych piosenek, ale zespół miał to w nosie. NIE POLECAM. Dopiero na poprawinach była fajna muzyka.
W zeszłą sobotę panowie bawili nas w Żabim Dworze.Dwa dni walczyli z nami a uwielbiamy szaloną zabawę,taka rodzina... Zespół BN i lider Pan Zbyszek który również w gra zespole One Moment ze Słupska zrobili nam wspaniały prezent w postaci niezapomnianej oprawy muzycznej.Pokonali nas. Są niezniszczalni.Potwierdzam, że warto przy wyborze zespołu pomyśleć o nich.
Witamy serdecznie wszystkich osób poszukujących zespołu na własne wesele! Chcielibyśmy zakomunikować że jeżeli czytacie tą opinie to znaczy, że już znaleźliście idealny zespół. ONI SĄ WSPANIALI!!! Niedawno grali na naszym weselu tzn 20.04.2013r naprawdę jesteśmy mega zadowoleni...super wokale, organizacja, zabawianie gości, wszystko na najwyższym poziomie. A nie będę już wspominać jak goście są zadowoleni...no rewelacja(do dziś ich chwalą) Także bez żadnych wątpliwości możemy śmiało polecić ten zespół, dodatkowo bardzo szeroki repertuar. ZESPÓŁ BLUE NIGHT ZE SŁUPSKA JEST NAPRAWDĘ ŚWIETNY! Pozdrawiamy Pana Zbyszka :)
My na naszym weselu mielismy zespol Blue Night jakas meijscowosc pod wejherowej .
Zespol spisal sie na medal 3 panow instrumenty dete - trabka, akordeon, saksofon.
Parkiet zawsze byl pelen, przerwy krociutkie zawsze rozbawiali gosci.
Na oczepinach zabawy ustalone przez nas bylo duzo smiechu i zabawy.
Swietnie garaja , spiewaja i z czystym sumieniem moge polecic =)
Goscie do tej pory nam gratuluja wyboru zespolu =)
Jak sobie pomysle oweselu to az nogi same drwa sie do tanca =) Zabawa do bialego rana , muzyka dla straszych i mlodych .
POLECAM =)
Zespol spisal sie na medal 3 panow instrumenty dete - trabka, akordeon, saksofon.
Parkiet zawsze byl pelen, przerwy krociutkie zawsze rozbawiali gosci.
Na oczepinach zabawy ustalone przez nas bylo duzo smiechu i zabawy.
Swietnie garaja , spiewaja i z czystym sumieniem moge polecic =)
Goscie do tej pory nam gratuluja wyboru zespolu =)
Jak sobie pomysle oweselu to az nogi same drwa sie do tanca =) Zabawa do bialego rana , muzyka dla straszych i mlodych .
POLECAM =)
Blue Night za Słupska - Grali u nas na weselu. Panowie są niesamowici !!! Grali tak jak sobie tego zamarzyliśmy. Gorąco ich polecamy. Najlepiej się umówić na spotkanie i obgadać co i jak. Najlepiej wspominamy biesiadę po weselu (zainteresowani wiedzą o co chodzi ;-) ). Chętnie się dowiemy gdzie będą grać na Sylwestra ;-).
u nas na weselu 26.05.2012 w gdansku byl zespol blue night ze slupska i bylismy bardzo zadowoleni. Rozruszli wszystkich gosci. Przerwy byly krutkie a w tle zawsze grala muzyka. Panowie nie pija byly fajne konkursy i duzo smiechu. Tamte inne zespoly pod taka sama nazwa to oszusci. BLUE NIGHT ZE SLUPSKA JEST NAJLEPSZY!!!
Ja tez ich wybralam , widizlam jak graja na weselch i jetsem pod wrazeniem.
Panowie z wyksztalceniem muzycznym , konkretni i kupa smiechu na zabawach. Ja z czystym sumime moge polecic bo jestm ich pewna na 100% =) Pospisalismy umowe i innego zespolu juz nie chce jak zobaczylam co potrafia =) Tez slyszlam ze jest kilka zespołów o tej nazwie. Polecam
Panowie z wyksztalceniem muzycznym , konkretni i kupa smiechu na zabawach. Ja z czystym sumime moge polecic bo jestm ich pewna na 100% =) Pospisalismy umowe i innego zespolu juz nie chce jak zobaczylam co potrafia =) Tez slyszlam ze jest kilka zespołów o tej nazwie. Polecam