Widok
Wypowiedzi co niektórych ludzi bardzo mnie szokują .
28.08.2010r zespół BLUE NIGHT grał na naszym weselu i szczerze powiem że nie pamiętam długich przerw ,picia dużej ilości wódki o NIE wręcz przeciwnie .Od chwili wejścia na parkiet do rana wszyscy bawiliśmy się SUPER !! Muzyka fantastyczna a zespół pełna kultura !!!
Osobiście polecam i gdybym mogła to bym chętnie bawiła się przy ich muzyce jeszcze raz :)
28.08.2010r zespół BLUE NIGHT grał na naszym weselu i szczerze powiem że nie pamiętam długich przerw ,picia dużej ilości wódki o NIE wręcz przeciwnie .Od chwili wejścia na parkiet do rana wszyscy bawiliśmy się SUPER !! Muzyka fantastyczna a zespół pełna kultura !!!
Osobiście polecam i gdybym mogła to bym chętnie bawiła się przy ich muzyce jeszcze raz :)
zespół BLUE-NIGHT to na moim weselu był strzał w dziesiątkę-nie wiem czy są dwa takie zespoły ale prawdziwy Blue-night grający na moim to jest 12.09.2009 był kluczem udanej imprezy. nie wiem skąd Wasze recenzje ale muzyka przez nich grana jest super i odpowiada towarzystwu w każdym wieku. Konkursy które wymyślali i które odbywały się bardzo często rozbawiły gości do łez bo były takie jaja że ludzie nie chcieli z parkietu schodzić. A jeżeli chodzi o członków zespołu to pełna kultura i taktowność w każdym calu. Nadmieniam również iż pojęcie "picie wódki" nie wiąże się z tym zespołem gdyż nie spożywają alkoholu w trakcie swojej pracy a jeżeli ktoś opowiada jakieś pierdoły na temat tej grupy to niech zamówi ich na jakąś imprezę i sie przekona co potrafią. polecam gorąco nie zawiedziecie sie!!
Nie rozumiem jak można w tak podły i kłamliwy sposób psuć opinię wspaniałym ludziom i sumiennym muzykom. Byłam na kilku imprezach na których grali i nie dam złego słowa na Nich powiedzieć.Kultura w 100%.Jeśli chodzi o pojęcie ''spożywania alkoholu'' to chyba ktoś tu myli zespoły,ten który ja znam nie spożywa alkoholu w trakcie Swojej pracy.GORĄCO i SZCZERZE polecam ten zespół.
A TY WREDNY KŁAMCO NIE WYPISUJ PIERDÓŁ NA TEMAT GRUPY KTÓREJ NIE ZNASZ.
Blue-night to super ludzie,świetna muzyka i zabawa-POLECAM oceńcie sami bo naprawdę warto
A TY WREDNY KŁAMCO NIE WYPISUJ PIERDÓŁ NA TEMAT GRUPY KTÓREJ NIE ZNASZ.
Blue-night to super ludzie,świetna muzyka i zabawa-POLECAM oceńcie sami bo naprawdę warto
Blue Night super zespół ze Słupska, świetna zabawa, ekstra oczepiny :)
Wszyscy zarówno goście, jak i my jesteśmy pod wrażeniem i zachwyceni muzyką i śpiewem. Piosenka na pierwszy taniec choć wybrana przez nas na ostatnią chwilę zagrana jak w oryginale :) Pełen profesjonalizm :)
Gorąco polecamy zespół BLUE NIGHT!!! :)
Wszyscy zarówno goście, jak i my jesteśmy pod wrażeniem i zachwyceni muzyką i śpiewem. Piosenka na pierwszy taniec choć wybrana przez nas na ostatnią chwilę zagrana jak w oryginale :) Pełen profesjonalizm :)
Gorąco polecamy zespół BLUE NIGHT!!! :)
Hej nat-spokojnie- nie musisz się obawiać, że na twoim weselu Zesopół muzyczny BLUE NIGHT z Wejherowa się nie spisze. Te wszystkie negatywne opinie na temat członków zespołu są po prostu nieprawdziwe. Uwierz mi - wiem co mówię. Grali na kilku imprezach gdzie byłąm i na prawdę - pierwsza klasa. W swojej opinii nie jestem sama. Grali między innymi na weselu u moich dwóch koleżanek- goście byli bardzo zadowoleni. Nie wiem skąd opinie na temat nadmiernego picia wódki przez członków BLUE NIGHT!!!!- żałosne.
Myślę, że po prostu te negatywne opinie pisane są przez członków innych (zawistnych i nieszczerych) zespołów muzycznych lub po prostu nie dotyczą TEGO ZESPOŁU.
Doszły mnie opinie, ze oprócz zespołu z okolic Wejherowa (na ich opinii) powstały inne zespoły muzyczne o tej nazwie (to też nie jest w porządku).
Jedno jest pewne Zespół muzyczny Blue Night z Wejherowa ( Adam, Jasiu oraz Sławek) to dobry i rzetelny zespół -
W każdym razie nie masz się czego obawiać.
Proszę jeszcze o jedno - Napisz swoja opinię tu na forum po weselu.
Jestem pewna, ze przyznasz mi rację.
Pozdrowienia
Pozdrawiam też wszystkich obłudników, którzy chcę za wszelką cenę zepsuć dobrą opinię zespołu- myślę, ze to jest "syzyfowa praca"- ale cóż PRÓBUJCIE;-)
Myślę, że po prostu te negatywne opinie pisane są przez członków innych (zawistnych i nieszczerych) zespołów muzycznych lub po prostu nie dotyczą TEGO ZESPOŁU.
Doszły mnie opinie, ze oprócz zespołu z okolic Wejherowa (na ich opinii) powstały inne zespoły muzyczne o tej nazwie (to też nie jest w porządku).
Jedno jest pewne Zespół muzyczny Blue Night z Wejherowa ( Adam, Jasiu oraz Sławek) to dobry i rzetelny zespół -
W każdym razie nie masz się czego obawiać.
Proszę jeszcze o jedno - Napisz swoja opinię tu na forum po weselu.
Jestem pewna, ze przyznasz mi rację.
Pozdrowienia
Pozdrawiam też wszystkich obłudników, którzy chcę za wszelką cenę zepsuć dobrą opinię zespołu- myślę, ze to jest "syzyfowa praca"- ale cóż PRÓBUJCIE;-)
Ja tez ich wybralam , widizlam jak graja na weselch i jetsem pod wrazeniem.
Panowie z wyksztalceniem muzycznym , konkretni i kupa smiechu na zabawach. Ja z czystym sumime moge polecic bo jestm ich pewna na 100% =) Pospisalismy umowe i innego zespolu juz nie chce jak zobaczylam co potrafia =) Tez slyszlam ze jest kilka zespołów o tej nazwie. Polecam
Panowie z wyksztalceniem muzycznym , konkretni i kupa smiechu na zabawach. Ja z czystym sumime moge polecic bo jestm ich pewna na 100% =) Pospisalismy umowe i innego zespolu juz nie chce jak zobaczylam co potrafia =) Tez slyszlam ze jest kilka zespołów o tej nazwie. Polecam
u nas na weselu 26.05.2012 w gdansku byl zespol blue night ze slupska i bylismy bardzo zadowoleni. Rozruszli wszystkich gosci. Przerwy byly krutkie a w tle zawsze grala muzyka. Panowie nie pija byly fajne konkursy i duzo smiechu. Tamte inne zespoly pod taka sama nazwa to oszusci. BLUE NIGHT ZE SLUPSKA JEST NAJLEPSZY!!!
Blue Night za Słupska - Grali u nas na weselu. Panowie są niesamowici !!! Grali tak jak sobie tego zamarzyliśmy. Gorąco ich polecamy. Najlepiej się umówić na spotkanie i obgadać co i jak. Najlepiej wspominamy biesiadę po weselu (zainteresowani wiedzą o co chodzi ;-) ). Chętnie się dowiemy gdzie będą grać na Sylwestra ;-).
My na naszym weselu mielismy zespol Blue Night jakas meijscowosc pod wejherowej .
Zespol spisal sie na medal 3 panow instrumenty dete - trabka, akordeon, saksofon.
Parkiet zawsze byl pelen, przerwy krociutkie zawsze rozbawiali gosci.
Na oczepinach zabawy ustalone przez nas bylo duzo smiechu i zabawy.
Swietnie garaja , spiewaja i z czystym sumieniem moge polecic =)
Goscie do tej pory nam gratuluja wyboru zespolu =)
Jak sobie pomysle oweselu to az nogi same drwa sie do tanca =) Zabawa do bialego rana , muzyka dla straszych i mlodych .
POLECAM =)
Zespol spisal sie na medal 3 panow instrumenty dete - trabka, akordeon, saksofon.
Parkiet zawsze byl pelen, przerwy krociutkie zawsze rozbawiali gosci.
Na oczepinach zabawy ustalone przez nas bylo duzo smiechu i zabawy.
Swietnie garaja , spiewaja i z czystym sumieniem moge polecic =)
Goscie do tej pory nam gratuluja wyboru zespolu =)
Jak sobie pomysle oweselu to az nogi same drwa sie do tanca =) Zabawa do bialego rana , muzyka dla straszych i mlodych .
POLECAM =)
Witamy serdecznie wszystkich osób poszukujących zespołu na własne wesele! Chcielibyśmy zakomunikować że jeżeli czytacie tą opinie to znaczy, że już znaleźliście idealny zespół. ONI SĄ WSPANIALI!!! Niedawno grali na naszym weselu tzn 20.04.2013r naprawdę jesteśmy mega zadowoleni...super wokale, organizacja, zabawianie gości, wszystko na najwyższym poziomie. A nie będę już wspominać jak goście są zadowoleni...no rewelacja(do dziś ich chwalą) Także bez żadnych wątpliwości możemy śmiało polecić ten zespół, dodatkowo bardzo szeroki repertuar. ZESPÓŁ BLUE NIGHT ZE SŁUPSKA JEST NAPRAWDĘ ŚWIETNY! Pozdrawiamy Pana Zbyszka :)
W zeszłą sobotę panowie bawili nas w Żabim Dworze.Dwa dni walczyli z nami a uwielbiamy szaloną zabawę,taka rodzina... Zespół BN i lider Pan Zbyszek który również w gra zespole One Moment ze Słupska zrobili nam wspaniały prezent w postaci niezapomnianej oprawy muzycznej.Pokonali nas. Są niezniszczalni.Potwierdzam, że warto przy wyborze zespołu pomyśleć o nich.
Zespół blue night ze Słupska bardzo się zawiodłam. Grali całe wesele rock end rol. Nie puszczali wolnej muzyki. Osoby w średnim wieku nie mieli do czego się bawić. Chociaż zwracano uwagę zespołowi żeby grał typowo weselną muzykę, nie posłuchali się. Grani nadal co chcieli. Goście prosili o puszczenie wybranych piosenek, ale zespół miał to w nosie. NIE POLECAM. Dopiero na poprawinach była fajna muzyka.
Zespół blue- night ze Słupska bardzo słaby. Muzyk nie jest wodzirejem, nie potrafi prowadzić imprezy (Pan Zbyszek). Nie było żadnych zabaw, zero kontaktu z gośćmi. Naprawdę NIE POLECAM. Gości po ślubie niezadowoleni. Pan Zbyszek dużo mówi przez telefon ale nie potrafi poprowadzić imprezy. Nie puszczał wolnej muzyki- osoby w średnim wieku nie bawiły się. Zawiodłam się. Chociaż proszono Pana Zbyszka o zmianę muzyki z rock and rola na muzykę weselną nie zrobił tego. Gości także nie słuchał prosili o wybrane piosenki nie mogli się doczekać, nie puszczał tego co chcieli. POPŁAKAŁAM SIĘ PO WESELU!!!!!!!!. Najgorszy zespół jakiego widziałam. OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!