Widok

BUTY

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
butki biale
butki
moze cos dla siebie znajdziecie...
rozgladalam sie ostatnio po sklepach, niewielki wybor, a juz takich bardziej letnich w ogole jak na lekarstwo... :-( moze w salonach slubnych sa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A GDZIE SA SALONY RYŁKO W GDYNI??
Witch bylam w Rylko i pytalam sie maja wszystkie numery do 40 !!!:) w Bacie tez sa jakies biale butki ale maly wybor .

image
image
image
Ach to ty masz kurcze znowu wiecej ode mnie zalatwione;);) hej musze sie wziasć do roboty ,!!!!!! akcja buty i dodatki rusza!!

image
image
image
tak, przymierzałam - bo moje butki szpiczaste kupowałam w saloonie wraz z sukienusią :) właśnie ten nosek wystaje jak robie korczek w przód:)

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
a przymierzalas je juz do sukienki ???

image
image
image
w mojej szafie jest po równo ;) nosków szpiczastych, troszkę ściętych, i bez nosków - takich lekko kwadratowych :) jedyne czego nie trawię to zaokrąglonych nosków a la lata 90 -te (mam nadzieję że nie mylę tego z innymi czasami) :) no oczywiście moje ślubne maja lekko szpiszcaste noski i moja 40-tka wcale nie kajak wygląda całkiem zgrabnie :) i o to chyba chodzi

nie stosuję "zbyt długich szpiczastych nosków" gdyż uniemożliwiają mi wspinanie się po schodach hi hi hi

image
[/url]
[/img]
witch ja tez mam 40 -stke , hej to nie sa kajaki !!!!!;) opowiem krotke smieszna historyjke , wybieralam sie na impreze z moimi kolezankami , w tym celu umowilysmy sie na spotkanie w domu jednej z nich , tam sie okazalo ze dolaczy do nas panna X i otoz ta panna ,zaczela nam opowiadac o tym jak sie teraz molodziez lansuje i w co sie nalezy ubierac no i ze ludzie to luster w domach nie maja i raz sie tak usmiala bo gdzies w klubie widziala dziewczyne o duzych stopach , ktrora wlozyla w dodatku buty z dlugimi szpiczastymi noskami i wygladala (ta stopa ) jakby konca nie miala I MÓWI TAK:
no wiecie ta dziewczyna miala chyba z 40 ,----- po czym my szybko spojrzalysmy na swe stopki (rasowe 40 , w butach z noskami hihihihihihi ;);)

streasznie to smiesznie wtedy wyszlo ,ta panna nawet nie powiedziala sorki czy cos w tym stylu , no a my bezguscia hiohihihihi nadal nosimy takie buty :):):)

image
image
image
różowe widziałam kiedyś w Gianni i chyba w Kemer (jakaś dziwna nazwa) i w Prima moda - wszystkie 3 sklepy w C.H. Manhattan :)

image
[/url]
[/img]
Tam wyżej chyba DELLA wkleila takie ladne buciki lekko rozowe z jakimis swiecidelkami. moze ja przsadzam , straszna sroczka ze mnie coo???

image
image
image
wydawalo mi sie ze jest duzo modeli byly biale i ecri , z noskiem szpiczastym i zaokraglonym , na niskim i wysokim obcasie .Co do numeracji to nie przymierzalam i nie wiem ;)

image
image
image
sabra, to ryłko ma jakies nowe modele, czy standardowe, takie jak zwykle? no i czy może jest cała rozmiarówka, bo zwykle mojego malutkiego rozmiaru nie ma .... ??

(te płaskie laczki z ryłko jakoś nie przypadły mi mocno do gustu, ale można je wziąć na przebranie i jest szansa, że do czegos jeszcze kiedyś będa pasować)

image
[/url]
[/img]
bylam dzis na MANHATANIE : widzialam kilka fajnych bucikow niestety albo biale , albo srebrne cudenka niestety za wysokie ....... ale w Rylko widzialam specjalna kolekcje slubna ----- jak ktos nie byl to polecam moze cos mu wpadnie w oko , poza tym widzialam duzo fajnych dodatkow( sztuczna bizuteria , perelki itd) no i oczywiscie wpadlo mi w oko jeszcze wiele rzeczy ale to juz z mody wiosennej , ale sie nie skusilam , wyszlam z putymi lapkami :) ale jestem pelna optymizmu że coś ladnego znajde:)

image
image
image
ciekawa czy ktoras z forumowiczek wygra ??? fajnie by bylo :)

image
image
image
a my przez tą śnieżycę znowu zostaliśmy zasypani w gdańśku i do gdyni żeśmy nie pojechali :( buuuuu ominęła nas wycieczka na karaiby :(

image
[/url]
[/img]
no tak czyli czar prysl:( rozgladalam sie dzis w Klifie ale tam nic mi w oko nie wpadlo , chcialam wziasc udzial w konkursie ale bez narzeczonego nie mozna :(:(:(:( wiec pojechalam do domku:)

image
image
image
sabra, u góry te buty co wklejała della sa z jakiejś amerykańskiej strony :) ponoć różowe ma ninie west u nas :)

image
[/url]
[/img]
image

image

ja szukam cos w jasniejszym rozu takim bladym, ale nie spotkalam jeszcze takiego kolorku.

image
image
image
aagggaa : ja takie buty skórzane , białe i gładkie znalazłam w Gdyni na świętojanskiej ,w takim sklepie na początku , ale to było w zwszłym roku
mam pytanko do DELLI -- wyzej wkleilas bardzo ladne rozowe buty , jakiej firmy one sa jesli mozna wiedziec??pozdrawiam

image
image
image
ja będę miała takie:
image

Nie chcialam wiekszego obcasa,bo nie wytrzymalabym calej nocy na "szczudlach".Noski slicznie wystaja spod sukienki.dzis bylam na ostatecznym sciaganiu miary:)

pozdrowka:)

image

"największym szczęściem jest kochac i byc kochanym"
do góry