Widok
BUTY
butki biale
butki
moze cos dla siebie znajdziecie...
rozgladalam sie ostatnio po sklepach, niewielki wybor, a juz takich bardziej letnich w ogole jak na lekarstwo... :-( moze w salonach slubnych sa?
butki
moze cos dla siebie znajdziecie...
rozgladalam sie ostatnio po sklepach, niewielki wybor, a juz takich bardziej letnich w ogole jak na lekarstwo... :-( moze w salonach slubnych sa?
ja kupiłam w tamtym tygodniu- zamaiwałam bo nie było na polce buty rylko- jest nowa kolekcja za 195 zł i co najwazniejsze buty ryłko mają takie cieniutkie poduszeczki na podeszwie - dla mnie to przewazylko o wyborze no i są bardzo ladne klasyczne- moze ubiore jeszcze kiedyś do spodni albo letniej sukienki...
a ja w sobote kupiłam sobie buciki ryłko :) pani spóścila mi cenę na 185 :) bo to ostatnia para :) i jeszcze powiedziała, że jeśli mam ochotę, to mogę je spokojnie wymienić jeśli spodobają mi się jakieś inne (oczywiście jeśli moje butki będą nie noszone), ale i tak nie mam zamiaru :) a te buciki są z koziej skórki i są bardzo wygodniutkie, wogóle nie czuje się obcasiku :)
pozdrowionka
pozdrowionka
A ja nie wiem co na te moje szkity włożę. Jestem generalnie liliputosem, wiec powinnam się podwyższyc do poziomu 165 cm conajmniej, ale z drugiej strony mam kregoslup jak u babci, wiec szpilki typu 7,5 cm odpadaja, a nie chce miec ciżemek ortopedycznych ;)) Widziałyście coś ciekawego na średnim obcasiku ???
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]