Widok

BUTY

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
butki biale
butki
moze cos dla siebie znajdziecie...
rozgladalam sie ostatnio po sklepach, niewielki wybor, a juz takich bardziej letnich w ogole jak na lekarstwo... :-( moze w salonach slubnych sa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak dla mnie najlepsze te z https://pl.bohemaclothing.com/collections/buty :)) wygodne i dużym plusem jest to, że są 100% wegańskie

ostatnio kupiłam buty dla męża od https://pl.bohemaclothing.com/collections/buty-meskie bardzo fajne i wygodne i wykonane z wegańskiej skóry przyjazne dla zwierząt i dla ludzi :)

Moim zdaniem, buty powinny być markowe, ponieważ są dobrej jakości i będą nam służyć nawet wiele lat. Dlatego buty polecam kupować w tym sklepie - https://ubierzsie.com/dla-niej/obuwie.html. Znajdziecie tam markowe buty w atrakcyjnych cenach. Oczywiście w asortymencie posiadają odzież, sukienki, spodnie, bluzki oraz wiele więcej.

Właśnie ja buty najczęściej kupuję w CCC. Tutaj zawsze znajdę coś dla siebie, dodatkowo ceny nie są jakieś wysokie i można załapać się na promocje czy zyskać też cashback -20% na zakupy dzięki Picodi

Ja kupuję buty na DrLeon. Są to buty dla medyczne, bardzo miękkie i wygodne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no no ciekawe cóz to za osobistość ,hmmmm anonimowa to ja pozostałam w pewnym sensie , ponieważ nikt mnie nie rozpoznał a mam pewne sukcesy na swoim koncie ,ale to spotkanie było spontaniczne i ..bardzo udane..... ;)
co do odpowiedzi .....może nie zauważyłaś ale za dużo osób nie ma dziś na forum....wiec sobie nie schlebiaj...:)
hmmm a może chcesz troche lukierku :)
pozdrawiam

image
image
image
Sabra ciesze sie ze moje zdanie nie wpłynęło na Twoją decyzje, nie chodziło mi o to.

A co do spotkania to nie jestem pewna czy mozna sie poznac przez 3 godziny ... i niestety z racji totalnego braku czasu (jak to było??? pierwsza do odstrzału?? :) nie dam rady sie spotkać - z resztą wolę zachować anonimowość ( z racji chociażby wykonywanego zawodu).

;) a jednak wzburzyła cie moja wypowiedz... ciekwe dlaczego? Nie mogą mi sie te buty nie podobać czy jak?

Czerwcowa cokolwiek byś napisała o tych butach , to i tak nie wpłyneło by to na moje zamiary a swoje buty juz kupiłam a za ile tego napewno nie napisze bo nie oto chodzi za ile , mają sie poprostu podobać...........
no ale jak to miał być sabotaż to słabiutki.....;)
Co do lukrowania....hmmmm ..ja lubię sobie czasem tutaj polukrować..... a jak chcesz poznać nasze drugie ja (nie wirtualne)))) to trzeba było się z nami spotkać ....no może bedzie nasępne to wpadnij to się przekonasz;)

image
image
image
Dzieczeta drogie, przyznaje - byl to maly sabotaż ;) po prostu strasznie lukrowato jest tu ostatnio....

Buciki powiem szczerze (teraz ;) są super ale nie do ślubu- ale to tylko moje zdanie, i nie podobają mi sie buty w ostry szpic!

Ja uwielbiam proste gemetryczne formy- kwiatki i takie tam tylko minimalnie

Przyznaje sie -jestem sabotażyską ale dzieki temu pokazałyscie chodz czesc swojej prawdziwej nie-wirtualnej natury!

Sabra jesli ci sie te butki podobają - to kup i nie zastanawiaj sie nawet, ja chciałam kupic swoje za 360 ale znalazłam lepsze za mniej, cena jest wysoka to fakt ale drugi fakt jest taki ze bedziesz miala bardzo oryginale buciki.

Pozdrawiam - nie taka zła jak wam sie wydaje
Czerwcowa

hmmm ato numer mój chyba wyjdzie taniej niż ja hihi....ale jeszcze niewiadomo , bo miał zacząć w tym tygodniu przymierzać garnitury , ale jak narazie nic z tego nie wyszło :):)

image
image
image
wiem, luzik, dlatego się nie przejmuję, z uwagi na budzet zajme się tym w kwietni, w marcu ubieramy tego mojego... oż to łobuz (wiecie ze on wiecej kosztuje niż ja!!! normalnie jestem wkurzona!!!) ;))

buziak,
meg

Meg :) Czerwcowa ma ten sam termin co ja , i tylko to mamy wspólne.
Co do ciebie to z butami możesz jeszcze się poociągać , zresztą teraz coraz więcej jasnych butów sie pokazuje.Zyczę powodzenia:)

image
image
image
cos złosiliwa jest jest ta nasz Czerwcowa -pierwsza do odstrzału w czerwcu ;))) (buziak)
no ja nadal bez butków, a może zęby w scine i do czerwca odłoże na nie ;)) hihihi

buzi,
meg

tak dla jasności to faktycznie cena jest dużoi za duża ........ Ale wiesz co Czerwcowa z tym że są okropne to przesadzilas !!!!!!!!!!!!!!
Normalnie coż za wredota z ciebie , mogłaś napisać że ci się nie podobają ....ale mam to w nosie:):) bo mam już swoje buciki ,a swoją drogą to jestem ciekawa jakie ty bedziesz miala Czerwcowa......wrrrrrrrrrrrrr

image
image
image
a mi sie one bardzo podobaja!!!! ;))) naprawde, sa inne niz te ze szpicem... maja klase, ale dla mnie obcas za wysoki, no i cena... tyle to ja nie dam za butki ;)))

meg

WEDGŁU MNIE:
1. wcale nie cudeńka (okropne )
2. jedyne czterysta pare złotych... :) wybacz ale za tą cenę masz piekne ślubne hiszpańskie buty ....

Pozdrowionka

a to cudenka za jedyne 449 zlotych --mozna je dostać w Api(marka Hegos)
image

dzieki witch:) teraz nie musze ich kupować tylko sie na nie napatrzą:)

image
image
image
image
image
image
image

image
image
image
Dzieki Lori. A ja odwiedzilam dzis venecji w geanie, duzo rózowych fajnych bucików, dostawy sa aktualnie co tydzien wiec moze tam znajde cos zgrabnego do mojej kiecki ecru.
no to bylam dzisiaj chyba we wszystkich sklepach obuwniczych w Gdyni. Mierzylam Ryłko, ale jakies takie zbyt ciezko wygladaly, mialyscie racje.
Tylko jeden problem - jest zastraszajaco maly wybor :-(( a ja bym nie chciala zbyt szpczastych noskow, zreszta one wychodza w koncu z mody, obcas 7,5 cm, biale i najchetniej z odkryta pieta, ale o polaczeniu tego wszystkiego w jeden but nie ma co marzyc :-( jedynie na zdjeciach mozna poogladac :-((

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry