Widok

BUTY

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
butki biale
butki
moze cos dla siebie znajdziecie...
rozgladalam sie ostatnio po sklepach, niewielki wybor, a juz takich bardziej letnich w ogole jak na lekarstwo... :-( moze w salonach slubnych sa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
myslisz ze mozna w nich gdzies jeszcze wyskoczyć? moze i tak, moze po prostu ja mam troszke inny styl i do mojej garderoby by takie buty nie pasowaly. nie znaczy to jednak ze moj styl to wyciagniete swetry itd. szpileczki jak najbardziej na jakies wyjscie, ale raczej takich jak na obrazku chyba bym nie potrafila wlozyc . mysle ze to kwestia gustu
ja będę miała takie:
image

Nie chcialam wiekszego obcasa,bo nie wytrzymalabym calej nocy na "szczudlach".Noski slicznie wystaja spod sukienki.dzis bylam na ostatecznym sciaganiu miary:)

pozdrowka:)

mam pytanko do DELLI -- wyzej wkleilas bardzo ladne rozowe buty , jakiej firmy one sa jesli mozna wiedziec??pozdrawiam

aagggaa : ja takie buty skórzane , białe i gładkie znalazłam w Gdyni na świętojanskiej ,w takim sklepie na początku , ale to było w zwszłym roku
image

image

ja szukam cos w jasniejszym rozu takim bladym, ale nie spotkalam jeszcze takiego kolorku.

sabra, u góry te buty co wklejała della sa z jakiejś amerykańskiej strony :) ponoć różowe ma ninie west u nas :)

no tak czyli czar prysl:( rozgladalam sie dzis w Klifie ale tam nic mi w oko nie wpadlo , chcialam wziasc udzial w konkursie ale bez narzeczonego nie mozna :(:(:(:( wiec pojechalam do domku:)

a my przez tą śnieżycę znowu zostaliśmy zasypani w gdańśku i do gdyni żeśmy nie pojechali :( buuuuu ominęła nas wycieczka na karaiby :(

ciekawa czy ktoras z forumowiczek wygra ??? fajnie by bylo :)

bylam dzis na MANHATANIE : widzialam kilka fajnych bucikow niestety albo biale , albo srebrne cudenka niestety za wysokie ....... ale w Rylko widzialam specjalna kolekcje slubna ----- jak ktos nie byl to polecam moze cos mu wpadnie w oko , poza tym widzialam duzo fajnych dodatkow( sztuczna bizuteria , perelki itd) no i oczywiscie wpadlo mi w oko jeszcze wiele rzeczy ale to juz z mody wiosennej , ale sie nie skusilam , wyszlam z putymi lapkami :) ale jestem pelna optymizmu że coś ladnego znajde:)

sabra, to ryłko ma jakies nowe modele, czy standardowe, takie jak zwykle? no i czy może jest cała rozmiarówka, bo zwykle mojego malutkiego rozmiaru nie ma .... ??

(te płaskie laczki z ryłko jakoś nie przypadły mi mocno do gustu, ale można je wziąć na przebranie i jest szansa, że do czegos jeszcze kiedyś będa pasować)

wydawalo mi sie ze jest duzo modeli byly biale i ecri , z noskiem szpiczastym i zaokraglonym , na niskim i wysokim obcasie .Co do numeracji to nie przymierzalam i nie wiem ;)

Tam wyżej chyba DELLA wkleila takie ladne buciki lekko rozowe z jakimis swiecidelkami. moze ja przsadzam , straszna sroczka ze mnie coo???

różowe widziałam kiedyś w Gianni i chyba w Kemer (jakaś dziwna nazwa) i w Prima moda - wszystkie 3 sklepy w C.H. Manhattan :)

witch ja tez mam 40 -stke , hej to nie sa kajaki !!!!!;) opowiem krotke smieszna historyjke , wybieralam sie na impreze z moimi kolezankami , w tym celu umowilysmy sie na spotkanie w domu jednej z nich , tam sie okazalo ze dolaczy do nas panna X i otoz ta panna ,zaczela nam opowiadac o tym jak sie teraz molodziez lansuje i w co sie nalezy ubierac no i ze ludzie to luster w domach nie maja i raz sie tak usmiala bo gdzies w klubie widziala dziewczyne o duzych stopach , ktrora wlozyla w dodatku buty z dlugimi szpiczastymi noskami i wygladala (ta stopa ) jakby konca nie miala I MÓWI TAK:
no wiecie ta dziewczyna miala chyba z 40 ,----- po czym my szybko spojrzalysmy na swe stopki (rasowe 40 , w butach z noskami hihihihihihi ;);)

streasznie to smiesznie wtedy wyszlo ,ta panna nawet nie powiedziala sorki czy cos w tym stylu , no a my bezguscia hiohihihihi nadal nosimy takie buty :):):)

w mojej szafie jest po równo ;) nosków szpiczastych, troszkę ściętych, i bez nosków - takich lekko kwadratowych :) jedyne czego nie trawię to zaokrąglonych nosków a la lata 90 -te (mam nadzieję że nie mylę tego z innymi czasami) :) no oczywiście moje ślubne maja lekko szpiszcaste noski i moja 40-tka wcale nie kajak wygląda całkiem zgrabnie :) i o to chyba chodzi

nie stosuję "zbyt długich szpiczastych nosków" gdyż uniemożliwiają mi wspinanie się po schodach hi hi hi

a przymierzalas je juz do sukienki ???

tak, przymierzałam - bo moje butki szpiczaste kupowałam w saloonie wraz z sukienusią :) właśnie ten nosek wystaje jak robie korczek w przód:)

Ach to ty masz kurcze znowu wiecej ode mnie zalatwione;);) hej musze sie wziasć do roboty ,!!!!!! akcja buty i dodatki rusza!!

Witch bylam w Rylko i pytalam sie maja wszystkie numery do 40 !!!:) w Bacie tez sa jakies biale butki ale maly wybor .

do góry