Widok
Babydream- słoiczki dla niemowląt.
Czy polecacie słoiczki z deserkami i obiadkami babydream? Różnią się mocno od np. Gerbera? Piewrszy raz wziełam na próbę. Wcześniej ich unikałam. Ale cena skusiła. Czy niska cena w jakiś sposób przekłada się na jakość tych dań? Bo. np. pieluchy tej firmy są dla mnie rewelacyjne, żadnej różnicy jeśli chodzi o pampersy. A przynajmniej nie płące za znaną markę. Proszę o opinie.
moj synek uwielbial ich szpinak ze smietaną, brokuły z ziemniczakami, truskawkowy deser od 4m-ca gdzie w gerberach i bobovitach były mało ciekawe dania do wyboru na ten okres :)
Teraz jemy głównie babydream i słoiczki humany
Ja jakoś mam do nich zaufanie, ich kosmetyki mają świetne składy, niskie ceny, myślę że z jedzeniem jest podobnie.
Teraz jemy głównie babydream i słoiczki humany
Ja jakoś mam do nich zaufanie, ich kosmetyki mają świetne składy, niskie ceny, myślę że z jedzeniem jest podobnie.
Ja też kupuję słoiczki Babydream są one produkowane w Niemczech wg. niemieckich standardów i można zauważyć, że tam mięsko wcześniej wprowadza się dziecią niż tutaj uczącz, bodajże w słoiczkach od 4 miesiąca już jest mięsko (np. Dynia z ryżem i kurczakiem po 4 miesiącu).
Zauważyłam, że obiadki nie są aż tak słodkie w smaku jak te Gerbera, (których mój maluch nie chce jeść - niewiedzieć dlaczego).
Ogólnie polecam i nie tylko obiadki ale dereski, kaszki, batoniki po 1roku życia. Przepyszne są też takie jogurty w czteropaku.
Zauważyłam, że obiadki nie są aż tak słodkie w smaku jak te Gerbera, (których mój maluch nie chce jeść - niewiedzieć dlaczego).
Ogólnie polecam i nie tylko obiadki ale dereski, kaszki, batoniki po 1roku życia. Przepyszne są też takie jogurty w czteropaku.
katezsp na poczatku jak robilam te kaszki to czasem robily mi sie kluchy. trzeba dosypywac porcjami i rozmieszac, znowu troche dosypac rozmieszac itd. i tym sposobem kaszka jest jednolita.
herbatnikowa i waniliowa jest pycha. bananowa nie jest zbyt dobra, jeszcze jest z kawałkami czekolady w sumie nienajgorsza.
herbatnikowa i waniliowa jest pycha. bananowa nie jest zbyt dobra, jeszcze jest z kawałkami czekolady w sumie nienajgorsza.
KateZSP, podobno sie troche robia kluchy. Co do jogurtow to moje dziecko nie jest ich fanka, ale maja w czteropaku jeszcze jakis deserek z herbatnikami i moja wcina jak szalona :) Ona nie tknie jedzenia nawet jak jest w temperaturze pokojowej, bo musi byc cieplutkie, a to je mimo, ze cieple nie jest.