Widok
Badania na prolaktynę-gdzie i ile kosztuje?
Wczoraj odwiedziłam mojego ginekologa-jestem po poronieniu(listopad). Nie zlecił mi żadnych badań i mam czekac do marca i przyjśc na kontrolę. Mam mlekotok w piersiach od czerwca 2010 zaraz po odstawieniu tabl. anty. Cilest. Dla mnie to nienormalne żebym tyle czekała... Czy wiecie gdzie mogę zrobić badania na poziom prolaktyny i jaka jest cena? Czy robi się je pobierając krew?
ale porzadne zbadanie wiaze sie z polknieciem tabletki i po godzinie kolejne pobranie to jest najwlasciwsze badanie prolaktyny.polecam ginekologa w gdyni krzysztofa miskiewicza i on zleci na pewno wiekszosc badan ja mialam chybaz 10 u niego i w sumie nie pamietam ile ta prolaktyna ale cos ok80-90zl.mozna tez w evimedzie czy czyms podobnym bo w panstwowym zrobia zwykle pobranie i zalatwione a Tobie chyba nie do końca o to chodzi.pozdrawiam i głowa do góry a swoja drogą dziwny Twoj gin.
http://akademicki.gda.pl/Druki/cennik_laboratorium.pdf tutaj na stronie cennik badań
Ja tez miałam mlekotok długo.Zaszłam w 1-wsza ciążę no i tez poroniłam w kwietniu 2009 i po tym poronieniu żadnych badan lekarz mówił ze nie ma potrzeby robić mimo ze dalej miałam mlekotok dużo kobiet traci 1-wsza ciążę tak mnie pocieszał lekarz i w pazdzierniku 2009 się okazało ze jestem ponownie w ciąży i teraz mam 7miesieczną córcie.
Właśnie dzwoniłam do mojej przychodni. Prolaktyna koszt 30zł ale Pani nie wiedziała czy to to badanie z tabletką-mam podejść. Do endokrynologa na skierowanie ponad pół roku czekania a prywatnie koszt 100zł... i też się czeka bo lekarz przyjmuje pierwszych 10 osób . Wiecie gdzie przyjmuje endokrynolog na trasie Wejherowo- Gdynia , gdzie mogłabym się umówić na konkretną godzinę najlepiej popołudniową.