Widok

Badania prenatalne ! Kto miał ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić się. Otóż jest inaczej ;/ Z badania USG wyszło wszystko zajefajnie natomiast z badania krwi wynika mi, ze mam bardzo mocno podwyższone wolne Beta HCG. Lekarz kazał mi powtórzyć wyniki między 16-18 t.c dodając, że to nie wypływa na ryzyko, które mam bardzo niskie. Otóż oczywiście się teraz stresuje. Wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień i nie wiem co o tym sądzić.
Miałyście może coś podobnego ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
he u mnie na usg wyszło ze urodze dziecko chore,miesiac temu urodziłam okaz zdrowia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie odbiera ;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hexusia doktor Ś pewnie dal ci nr tel do siebie, ajk masz sie stresowac to zadzwon do niego
ja miałąm takie badanie ale u mnie z krwi i z usg wyszło wszystko bardzo dobrze także nie pomogę :( nie wiem nawet co to może znaczyć :( trzymam kciuki żeby wszystko było dobzre :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry