Widok

Banki nasienia?

Ostatnio spacerowalam z chlopakiem po rajskiej w gdansku i tam jest klinika w ktorej mozna oddac nasienie. I on sie nawet zaczal zastanawiac, ale ja sama nie wiem, bo mam troszke mieszane uczucia. jestem ciekawa co o tym sadzicie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zawsze jest e takie rzeczy wychodza, przypadkiem nie da się zaplanowac, ciekawe jak wtedy sie zachowasz jak wąłsne dziecko d*pą się odwróci i wszystkie lata twojej miłości sprowadzą się do jednego "okłamałaś mnie"

np. ojciec na strość już mocno schorowany będzie, będzie potrzebna transfuzja czy kololwiek, przeszczep itp i się dorosły facet dowie ze przez 50 lat jego własni rodzice go okłamywali
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja bym się na Twoim miejscu nie zgodził, ale to już zależy od Was. To jest sprawa dosyć delikatna i wywołująca kontrowersje, ponieważ jeden człowiek nie widzi w tym nic złego, a drugi pomyśli, że później będzie miał liczne potomstwo, o którym nie będzie się wiedzieć.
Chore ?

A skąd wiesz, że nie jesteś z banku nasienia ?

Może mama i tata ciebie okłamują ?
A można na tym zarobić ??? :> Gdzie to dokładnie jest to się przeje osobiście zapytać co i jak :D
emenen s zgadzam się z tobą w 100 % masakra i obrzydlistwo krotko mowiac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kinga widocznie jestes zakłamana i w takim zakłamaniu byś żyła. Co to znaczy nie powiedzieć. I Zgadzam się z emenems masakrą jest dowiedzieć się przez "przypadek" ze jest sie 50 l;at okłamywanym . Jakas totsalns porazka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
moim zdaniem banki nasienia - czy jajeczek -to poprostu poladopcja.
kiedys kiedy maz nie mogl splodzic dziecka podsowal brata/przyjaciela do łóżka żony. teraz mozna to zalatwic bez stosunku za pomoca inseminacji czy invitro...
a juz oba w polączeniu to poprostu adopcja dziecka przed urodzeniem.

ze strony dawcy, to tez ryzykowne, jak za jakies 5-10 lat zglosza sie matki ktore zaplodnione byly jego nasieniem(bo ich milosc nie przetrwala proby wychowania i np ojciec doszukiwal sie winy w tym ze to wina nie jego krwi),zglosza sie z prozba o alimenty, niby cos sie podpisuje ale co z tego jak badania genetyczne wykażą ojcostwo?a prawo sie zmienia...a dociekliwosc kobiet potrafi odtajnic wszystko.

ja bym sie poprostu bala. a oddaje sie nasienie w jednym celu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę o kontakt witek19851985@wp.pl
Witam mogę nasienie oddać
To mój nr 730384014

prawda, i biedne dzieci bez ojca lub będzie udawany tzn. ktos inny wpisany w akt urodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (8 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (62 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry