Widok

Barbara Raczkowska, kontakt:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, czy macie jakieś aktualne namiary na Pania dr? Niestety nie mogę znalesc nic w necie. Prosze o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodzi o alergologa, pediatre:)
Oddział Gdański
dr med. Barbara Raczkowska
NZOZ Centrum Alergologii
al. Zwycięstwa 49, 80-207 Gdańsk
tel. (58) 5204037
faks (0 58) 5204092
image

image

Niestety właśnie ten numer jest nieprawidłowy :(
Czy znacie jakiś inny numer tel?
podbijam
również szukam kontaktu do Pani doktor moze ktos ma numer tu podany jest nieprawidłowy
http://mojedziecikreatywnie.pl/ Zobacz jak spędzić czas z dzieckiem:-)

image

58 520 38 38 wew 27- przyjmuje prywatnie na Al.Zwyciestwa w budynku stomatologii - pierwsze 3 wizyty 100 zł, potem abonament mies. 40 zł( w tym wizyta i porady telefoniczne) - ja jestem bardzo zadowolona i polecam.
Od pewnego czasu powyższy numer ( 58 520 38 38) jest również nieaktualny. Czy ma ktoś nowy numer?
podaję komórkę: 501620780
image

Czy ktoś może podać aktualny numer do Pani doktor bo na żaden z powyższych nie mogę się dodzwonić.

Chciałabym pójść z córką do nie pierwszy raz więc proszę także o opinie czy warto. Dziękuję.
image
image
Nowy numer 501 620 780
To najlepszy lekarz, jakiego znam. A jestem wymagająca. Tyle razy nacięłam się na innych alergologach, że szkoda gadać. Większość z nich szprycuje tylko dzieci chemią - podaje zbyt duże dawki leków, jak np. Kapiszka.
Raczkowska nie jest może wylewna, ale nie o to chodzi. Jest profesjonalistką. Chodze do niej od ponad sześciu lat - nigdy sie nie zawiodłam, a moje dziecko jest naprawdę poważnym alergikiem. Doktor pomogła nam tez niejednokrotnie w każdej innej zdrowotnej sprawie, dotyczącej nie tylko dziecka, ale i nas.
Moim zdaniem bezkonkurencyjna - nie traktuje dziecka wybiórczo, traktuje jako całość, czyli tak jak lekarz powinien.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Barbara Raczkowska 501620780
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gabinet doktor Raczkowska zlikwidiwala. Nie odpowiada na telefony pielęgniarka także. Czy ktoś coś wie na ten temat?
No wlasnie, tez dostalam zawiadomienie, ze wizyta jest odwolana z powodu zamknięcia gabinetu
W recepcji na dole,powiedzieli ze wyprowadzila sie z trojmiasta,dziwna sprawa
No to nie najlepiej świadczy o niej, niestety...
dokładnie należało osobiście poinformować a nie umawiac kolejne wizyty, które i tak nie miały się odbyć, bo zamknięcie gabinetu przecież musiało być wcześniej ustalone/ zaplanowane.... dobro małych pacjentów jest w tym przypadku na szarym końcu... niestety przecież tam rodzice leczyli swoje pociechy od lat,,,,,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziwna sprawa. w takiej sytuacji nie pozostaje nam nic innego jak znalezienie innego lekarza. moze zna ktoś kogoś godnego polecenia??
Z dnia na dzień zamnkąć gabinet? Bez podania przyczyny? Co z pacjentami? Uważam to za bardzo nieodpowiedzialne! Nie spodziewałam się tego po dr, znam ją grubo ponad 10 lat !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
moze co sie stało i nie miala czasu na wyjasnienia.... nie chce nikogo tlumaczyc. sama jestem zawiedziona, musze znalezc dobrego alergologa, a to nie jest proste, ale moze rzeczywiscie zachorowala ona sama albo ktos z jej bliskich....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może po prostu zmusiła ją do tego np. rodzinna sytuacja. Może musiała się bardzo pilnie wyprowadzić. Czy Wy w takiej sytuacji zatroszczyłybyście się najpierw o swoją rodzinę czy o obce osoby? Bo ja o najbliższą rodzinę. Nie chce jej tłumaczyć, nawet jej nie znam, nie korzystałam z leczenia, ale Dziewczyny- nie można tak o kimś pisać. Przecież dostałyście informacje,że wizyty odwołane. Nie rozumiem, o co ta afera...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko można zrozumieć, ale ja mam tak ciężką sytuację ze swoim dzieckiem, że zależałoby mi na historii choroby, wszystkie wyniki, opisy wizyt. było tego dużo. Pani doktor pewnie to się nie przyda. Nie rozumiem czemu nie poinformowała mnie o tym na ostatniej wizycie 15.04. i umówiła na następną, a 22.04 napisała pisma.. ciężko to zrozumieć..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie kupię duże kartony? (20 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

mąż uzależniony od pokera internetowego. (15 odpowiedzi)

Mam problem i nie potrafię sobie z nim poradzić. Mój mąż jest uzależniony od pokera...

VENEZIA obuwie opinie (12 odpowiedzi)

dziewczyny biegałąm wczoraj po sklepach za botkami na jesień i duzo fajnych podobało mi się w...

do góry