Widok
również szukam kontaktu do Pani doktor moze ktos ma numer tu podany jest nieprawidłowy
To najlepszy lekarz, jakiego znam. A jestem wymagająca. Tyle razy nacięłam się na innych alergologach, że szkoda gadać. Większość z nich szprycuje tylko dzieci chemią - podaje zbyt duże dawki leków, jak np. Kapiszka.
Raczkowska nie jest może wylewna, ale nie o to chodzi. Jest profesjonalistką. Chodze do niej od ponad sześciu lat - nigdy sie nie zawiodłam, a moje dziecko jest naprawdę poważnym alergikiem. Doktor pomogła nam tez niejednokrotnie w każdej innej zdrowotnej sprawie, dotyczącej nie tylko dziecka, ale i nas.
Moim zdaniem bezkonkurencyjna - nie traktuje dziecka wybiórczo, traktuje jako całość, czyli tak jak lekarz powinien.
Raczkowska nie jest może wylewna, ale nie o to chodzi. Jest profesjonalistką. Chodze do niej od ponad sześciu lat - nigdy sie nie zawiodłam, a moje dziecko jest naprawdę poważnym alergikiem. Doktor pomogła nam tez niejednokrotnie w każdej innej zdrowotnej sprawie, dotyczącej nie tylko dziecka, ale i nas.
Moim zdaniem bezkonkurencyjna - nie traktuje dziecka wybiórczo, traktuje jako całość, czyli tak jak lekarz powinien.
dokładnie należało osobiście poinformować a nie umawiac kolejne wizyty, które i tak nie miały się odbyć, bo zamknięcie gabinetu przecież musiało być wcześniej ustalone/ zaplanowane.... dobro małych pacjentów jest w tym przypadku na szarym końcu... niestety przecież tam rodzice leczyli swoje pociechy od lat,,,,,
Może po prostu zmusiła ją do tego np. rodzinna sytuacja. Może musiała się bardzo pilnie wyprowadzić. Czy Wy w takiej sytuacji zatroszczyłybyście się najpierw o swoją rodzinę czy o obce osoby? Bo ja o najbliższą rodzinę. Nie chce jej tłumaczyć, nawet jej nie znam, nie korzystałam z leczenia, ale Dziewczyny- nie można tak o kimś pisać. Przecież dostałyście informacje,że wizyty odwołane. Nie rozumiem, o co ta afera...
Wszystko można zrozumieć, ale ja mam tak ciężką sytuację ze swoim dzieckiem, że zależałoby mi na historii choroby, wszystkie wyniki, opisy wizyt. było tego dużo. Pani doktor pewnie to się nie przyda. Nie rozumiem czemu nie poinformowała mnie o tym na ostatniej wizycie 15.04. i umówiła na następną, a 22.04 napisała pisma.. ciężko to zrozumieć..