Widok

Barbara Raczkowska, kontakt:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, czy macie jakieś aktualne namiary na Pania dr? Niestety nie mogę znalesc nic w necie. Prosze o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodzi o alergologa, pediatre:)
Oddział Gdański
dr med. Barbara Raczkowska
NZOZ Centrum Alergologii
al. Zwycięstwa 49, 80-207 Gdańsk
tel. (58) 5204037
faks (0 58) 5204092
image

image

Niestety właśnie ten numer jest nieprawidłowy :(
Czy znacie jakiś inny numer tel?
podbijam
również szukam kontaktu do Pani doktor moze ktos ma numer tu podany jest nieprawidłowy
http://mojedziecikreatywnie.pl/ Zobacz jak spędzić czas z dzieckiem:-)

image

58 520 38 38 wew 27- przyjmuje prywatnie na Al.Zwyciestwa w budynku stomatologii - pierwsze 3 wizyty 100 zł, potem abonament mies. 40 zł( w tym wizyta i porady telefoniczne) - ja jestem bardzo zadowolona i polecam.
Od pewnego czasu powyższy numer ( 58 520 38 38) jest również nieaktualny. Czy ma ktoś nowy numer?
podaję komórkę: 501620780
image

Czy ktoś może podać aktualny numer do Pani doktor bo na żaden z powyższych nie mogę się dodzwonić.

Chciałabym pójść z córką do nie pierwszy raz więc proszę także o opinie czy warto. Dziękuję.
image
image
Nowy numer 501 620 780
Barbara Raczkowska 501620780
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To najlepszy lekarz, jakiego znam. A jestem wymagająca. Tyle razy nacięłam się na innych alergologach, że szkoda gadać. Większość z nich szprycuje tylko dzieci chemią - podaje zbyt duże dawki leków, jak np. Kapiszka.
Raczkowska nie jest może wylewna, ale nie o to chodzi. Jest profesjonalistką. Chodze do niej od ponad sześciu lat - nigdy sie nie zawiodłam, a moje dziecko jest naprawdę poważnym alergikiem. Doktor pomogła nam tez niejednokrotnie w każdej innej zdrowotnej sprawie, dotyczącej nie tylko dziecka, ale i nas.
Moim zdaniem bezkonkurencyjna - nie traktuje dziecka wybiórczo, traktuje jako całość, czyli tak jak lekarz powinien.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gabinet doktor Raczkowska zlikwidiwala. Nie odpowiada na telefony pielęgniarka także. Czy ktoś coś wie na ten temat?
No wlasnie, tez dostalam zawiadomienie, ze wizyta jest odwolana z powodu zamknięcia gabinetu
W recepcji na dole,powiedzieli ze wyprowadzila sie z trojmiasta,dziwna sprawa
No to nie najlepiej świadczy o niej, niestety...
dokładnie należało osobiście poinformować a nie umawiac kolejne wizyty, które i tak nie miały się odbyć, bo zamknięcie gabinetu przecież musiało być wcześniej ustalone/ zaplanowane.... dobro małych pacjentów jest w tym przypadku na szarym końcu... niestety przecież tam rodzice leczyli swoje pociechy od lat,,,,,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziwna sprawa. w takiej sytuacji nie pozostaje nam nic innego jak znalezienie innego lekarza. moze zna ktoś kogoś godnego polecenia??

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

co myslicie o imieniu Nela? (29 odpowiedzi)

Jak w tytule

Drewniany plac zabaw dla dzieci? (45 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym zrobić Nikosiowi plac zabaw w ogrodzie.Drewniany,wiadomo jakis domek ze...

otworzyć firmę ?? (37 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry