Widok
również szukam kontaktu do Pani doktor moze ktos ma numer tu podany jest nieprawidłowy
To najlepszy lekarz, jakiego znam. A jestem wymagająca. Tyle razy nacięłam się na innych alergologach, że szkoda gadać. Większość z nich szprycuje tylko dzieci chemią - podaje zbyt duże dawki leków, jak np. Kapiszka.
Raczkowska nie jest może wylewna, ale nie o to chodzi. Jest profesjonalistką. Chodze do niej od ponad sześciu lat - nigdy sie nie zawiodłam, a moje dziecko jest naprawdę poważnym alergikiem. Doktor pomogła nam tez niejednokrotnie w każdej innej zdrowotnej sprawie, dotyczącej nie tylko dziecka, ale i nas.
Moim zdaniem bezkonkurencyjna - nie traktuje dziecka wybiórczo, traktuje jako całość, czyli tak jak lekarz powinien.
Raczkowska nie jest może wylewna, ale nie o to chodzi. Jest profesjonalistką. Chodze do niej od ponad sześciu lat - nigdy sie nie zawiodłam, a moje dziecko jest naprawdę poważnym alergikiem. Doktor pomogła nam tez niejednokrotnie w każdej innej zdrowotnej sprawie, dotyczącej nie tylko dziecka, ale i nas.
Moim zdaniem bezkonkurencyjna - nie traktuje dziecka wybiórczo, traktuje jako całość, czyli tak jak lekarz powinien.
dokładnie należało osobiście poinformować a nie umawiac kolejne wizyty, które i tak nie miały się odbyć, bo zamknięcie gabinetu przecież musiało być wcześniej ustalone/ zaplanowane.... dobro małych pacjentów jest w tym przypadku na szarym końcu... niestety przecież tam rodzice leczyli swoje pociechy od lat,,,,,