Widok
Bartosz ;)
Bartosz i Łukasz -zdecydowanie nie podobają mi się, Bartosz jakoś bardzo dziwnie dla mnie brzmi, a z imieniem Lukasz mam bardzo złe skojarzenia, wszystkich o tych imieniu których znalam i znam to zdecydowanie niefajni faceci
Paweł -ładnie, bez zadęcia, ponadczasowe imię pasujace do malucha jak i do dorosłego mężczyzny
zdecydowanie PAWEŁ z tych 3 jak dla mnie, ale Wy powinniscie podjac decyzje zgodnie z Waszymi preferencjami
Paweł -ładnie, bez zadęcia, ponadczasowe imię pasujace do malucha jak i do dorosłego mężczyzny
zdecydowanie PAWEŁ z tych 3 jak dla mnie, ale Wy powinniscie podjac decyzje zgodnie z Waszymi preferencjami
lukaszek, bartoszek, pawelek nie dalabym zadnego ,choc zdecydowanie z tych trzech moim zdaniem pawel najlepsze ale ogolnie wszystkie okropne. daj imie ktore bedzie klasyczne i uniwersalne nie tylko w polskim jezyku i bedzie dobrze brzmialo nie tylko jak dziecko jest male ale takze jal bedzie juz doroslym mezczyzna .
No mądrością to się nie wykazałaś ,akurat te imiona przedstawione przz autorkę są klasyczne i można by rzecz uniwersalne ,więc nie pisz bzdur ot tak sobie .Imiona te z łatwością mogą funkcjonować na całym świecie .
Po za tym imiona te doskonale pasuje i dziecku jak i dorosłemu mężczyźnie ,pasują praktycznie do każdego nazwiska .
Po za tym imiona te doskonale pasuje i dziecku jak i dorosłemu mężczyźnie ,pasują praktycznie do każdego nazwiska .