Widok

Beta hcg

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Robiłam betę i wyszła mi 0.592
Natomiast zawsze jak robiłam wychodziła mi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A zawsze wychodziła mi
Założyłaś dwa identyczne wątki, taka beta wskazuje na brak ciąży.
Ale zawsze wychodziła
Mi w tym samym labo
0.05 wychodziła mi zawsze
Będą do 5.000 zawsze uznawana jest za ujemna. Do tego poziomu na jej wartość ma wpływ odczynnik dodawany do badania, wystarczy, ze jest nowa laborantka, która wykonała inaczej badanie i już wynik jest inny. Może wykalibrowali na nowo sprzęt, skoro wcześniej miałaś wynik do dwóch miejsc po przecinku, a teraz jest do trzech to może być to już zupełnie inny sprzęt. Twoja bera jest ujemna.
Na zleceniu jest ze ten sam pan wykonywał to i ze ten sam sprzęt
Powtórz po 48 h, jeśli bera nie wskoczy na próg ciążowy to będziesz mieć pewność. Nie wiem czego oczekujesz po wyniku 10 krotnie ponizej normy?
Jak wykonywałam betę w piątek to jutro jakby coś się działo yo bedxie podwyższona ?
Jeśli jestes w ciąży to jutro powinnaś mieć wynik dwucyfrowy, ale Twoja beta wskazuje ewidentne na brak ciąży.
Stosunek miał miejsce podczas 2 dnia okresu to jak wykonałam betę to będzie 15 dni po stosunku a 5 dni po owulacji
Chodzi Mi ze jak jutro wykonam betę to będzie 15 dni po stosunku który miał miejsce 2 dnia okresu

Ewcia coś czuję, że autorką wątku jest ta sama dziewczynka, która po nowym roku pisała wątki o tym , że boi się ciąży, bo może nie domyła rąk i przeniosła sobie plemniki do pochwy. No ten sam styl pisania i ta sama głupota. Sex w drugi dzień okresu? Serio??? /fuuuujjjj/ Poza tym jak w czasie okresu to przecież jest to czas niepłodny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety, w sieci jest coraz więcej takich osób. Zastanawiam się czasami, jak widzę takie wątki, czy to trolling, czy rzeczywiście taka mega niewiedza. Jak punkt drugi, to nie ma sensu brać się za spanie, bo potem rzeczywiście dana osoba zajdzie w ciążę, której w ogóle nie planowała.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (4 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

Życie w Anglii- jak to teraz wygląda ? (64 odpowiedzi)

Mam pytanie do forumek, które postanowiły wyprowadzić się z naszego pięknego Kraju i żyją w...

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (43 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...

do góry