Widok

Biały kombinezon 62 - gdzie kupię

Kupię Temat dostępny też na forum:
czy jeszcze dostanę gdzieś biały kombinezon? może jakieś wyprzedaże? dla chłopca na chrzest
ktoś gdzieś może widział?
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
były w hm, ale nie wiem czy jeszcze o tej porze roku dostaniesz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej jeżeli może być używany to ja mam unisex milutki śpiworek. Rozpinany bardzo wygodnie dwustronnie do stópek ale nie jest gruby

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/sprzedam-ubranka-dla-dziewczynki-0-6-m-cy-spiworek-kombinezon-ogl9487203.html

to ten z nr 3
no właśnie już ciężko o kombinezon;/ jakby się komuś w oczy rzucił to proszę o info
używany mógłby być ale tylko w idealnym stanie, powiedzmy jak nowy
imageimage
Mam taki, stan idealny firma BHS, ubrany na chrzest i później może z dwa razy kliknij na zdjęcie to powinno się powiększyć

image

image
mam jeszcze jeden taki śliczny misio ale ecrue tylko musiałabym sprawdzić czy jeszcze jest dobry dla mojej kruszynki Jeśli jesteś zainteresowana to pisz na maila wyślę zdjęcia golab.lucyna@wp.pl
sprobuj na stokrotkaibratek.pl
inka.ja, widziałaś wyżej moją propozycję kombinezonu? zdjęcia nie oddają tego jaki jest biały i fajny.
mama widziałam, wydawało mi się, że jest ecri
jak nic innego nie znajdę to się odezwę :)

może ktoś widział gdzieś jeszcze białe kombinezony?
te ze sklepów z akcesoriami do chrztu mi się nie podobają:P, są jakieś babciowe

kurcze, szkoda że ten sklep na kartuskiej nie ma na stronie zdjęć swojego asortymentu;/
imageimage
Ja mam taki-użyty kilka razy, bo dostałam inny:

http://olx.pl/oferta/spiwor-spiworek-kombinezon-kremowy-kappahl-newbie-62-68-CID88-ID8ROrP.html
Biały kombinezon :
http://allegro.pl/kiabi-wiosenny-kombinezon-2-w-1-r-60-i5201525252.html
Wczoraj na matarni w hm widziałam piękne białe ale wydaje mi się że rozmiary były mniejsze ale pewna nie jestem. Były przecenione na 60 zł
Zastanawiam się po co niemowlakowi zimowy kobinezon przy 15 st.,nielepiej rozejrzeć się za jasną kurteczką lub nawet granatową,którą będzie można później założyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (120 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (72 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

do góry