Biblioteka Główna

Biblioteki

Gdańsk, Wita Stwosza 53

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maria Figas - opinia wątek zamknięty Jestem absolwentką UG - seniorką. Przychodzę do czytelni od czasu do czasu (...
~Maria Figas
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 stycznia 2023

Fajne miejsce! wątek zamknięty Ciut hermetyczne - ale to w końcu biblioteka akademicka. Brak otwartego WIFI...
~ZZ
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 października 2019

Biblioteka największym wrogiem studentów wątek zamknięty BUG to najbardziej nieprzyjazna studentom biblioteka jaką kiedykolwiek...
~studentka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 stycznia 2016

Polecam! wątek zamknięty Panie Bibliotekarki są miłe, kompetentne i chętne do pomocy. Niestety tylko...
~Zadowolony student
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 listopada 2015

Biblioteka UG wątek zamknięty Po raz pierwszy i ostatni postanowiłem skorzystać z tego przybytku....
~SomeONE
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 maja 2012

Korzystałam z biblioteki wielokrotnie podczas pisania dwóch prac dyplomowych wątek zamknięty Biblioteka duża, dużo przydatnych książek, bardzo pomogła mi w pisaniu prac,...
~ola
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 września 2011

no i nie było tak źle... wątek zamknięty wreszcie zaczęłam konspekt pisać :P
~Milka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 marca 2011

problemy techniczne wątek zamknięty wszystko fajnie tylko jak występują problemy techniczne to nie ma możliwości...
~ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 października 2010

....! wątek zamknięty Zero kultury ochrona! Nauczcie ich kultury, bo w takich miejscach szczególnie...
~Marta
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 maja 2010

a. - opinia wątek zamknięty Gdyby nie jedna rzecz, wszystko byłoby w porządku: chodzi mianowicie o to, że...
~a.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 16 lutego 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
11

10

wątków

do góry