Widok

Bielak - obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytałam na forum, że w Gdańsku można kupić obrączki Bielaka. Proszę o info, gdzie dokładnie.

Z góry dzięki,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i Breuning i Bielak na "B" pierwszy powiela wzory, drugi robi unikaty, jakość obydwu taka sama = extraklasa, ceny porównywalne, faktycznie wybór trudny, patriotyzm podpowiada Bielaka,
Ale ja mam podwójne obywatelstwo polsko-niemieckie :)
no to masz kłopot :)
żebro adama - to fajny pomysł ale nie dla wszystkich, da się je zrobić jak różnica rozmiarów palców jest co najmniej "7"
znacie cenę platynowych obrączek p.Bielaka?
8 - 9 tysięcy z tego co wiem
Nie polecam platyny. Bielak mowi ze ta proba platyny ktora jest dostepna w Polsce jest duzo mieksza niz zloto i ze jest malo praktyczna... A kosztuje majatek...
Mam pierscionek zareczynowy w platynie i rzeczywiscie latwo sie rysuje...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
faktycznie platyna jest dość miękka, i platynowe obrączki raczej wskazane są dla osób które mało rękami "pracują", ale można zrobić z białego złota albo z palladu - te drugie Bielak ma w ofercie. Pallad jest ładniejszy od białego złota, też metal szlachetny i sporo od złota tańszy
Czy pallad jest naturalnie bialy czy jak bilale zloto tylko powlekany?
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
pallad jest metalem z grupy platynowców, naturalnie biały - dużo ładniejszy od białego złota, które ma barwę przerobioną z żółtego. pięknie się poleruje, jest już b. modny w USA. I gram palladu trzy razy tańszy od grama złota
czy pallad uczula? jak nikiel?
nie uczula !! i jest naprawdę ładny, ma naturalny głęboki jasno metaliczny kolor !! ( nie piszę że jest biały - bo biały jest śnieg!)
kto w Trójmieście robi palladowe obrączki - żeby zobaczyć?
dzwoniłam do Krakowa - p. Bielak robi wszystkie pomysły także z palladu, kontakt w Gdańsku jest na jego stronie
palladowe obraczki są w wielu miejscach, tylko mały wybór, trzeba pytać - wtedy pokażą
nie urazajac nikogo, dla mnie obraczki p Bielaka choc maja bardzo orginalne wzory ( z czym faktycznie trudno spotkac sie na polskim rynku, to co mozna zobaczyc w salonach takich jak YES, Apart czy Kruk -cena nie ma odzwierciedlenia w wykonaniu i wygladzie obraczek, przyklad: mialam upatrzona JEDNA pare obraczek, grudzien cena obraczka damska z 2kamieniami 1600zl, meska 1300zl,/styczen te same obraczki damska 2400zl meska 1900zl poprostu masakra, oczywiscie w salonie powiedzieli ze zloto poszlo w gore... smiech na sali... moze poszlo ale o 5-6% w tym wlasnie okresie a nie o 40-50%, masakra) wracajac do obraczek Bielaka mi kojaza sie ze "śrubami z garazu mojego dziadka:)" za to moim typem sa jedno głosniie z moim narzeczonym obraczki Breuning i wlasnie takie jutro je zamawiamy:)
Obrączki Breuninga są naprawdę ładne, ceny mają podobne do Aparu czy Yesa, , co do Bielaka - nie można go porównywać z nikim, bo nikt w Polsce nie ma tak dużej oferty unikatowych obrączek gdzie sama decydujesz o ich wykończeniu, a jeżeli uważasz że obrączki mokume lub na zdjęciach C1 i C14 wyglądają jak śruby - to fajny garaż ma twój Dziadek,
martam- jaki model Breuninga wybrałaś ?
szczerze mowiac nie pamietam dokladnie modelu ale na stronie jest pod nr 003 z kolekcji rainbow,
faktycznie ładne, ja jednak wolę z Moim o wszystkim sama decydować, stąd jednak Bielak
do góry