Widok

Bielak - obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytałam na forum, że w Gdańsku można kupić obrączki Bielaka. Proszę o info, gdzie dokładnie.

Z góry dzięki,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mamy tytanowe od pół roku z odciskami palców, spisują się świetnie, wygodnie się noszą
czy ktoś z was ma ma obrączki tytanowe od p. Bielaka? jak się sprawują?
My też mamy z palladu z zapisem głosu i póki coś ,2 lata -świetne się spisują
Ja mam żebro ewy z palladu, w damskiej rubin. zamawiane w Trójmieście u Pani Kasi. Jestem z Elbląga, więc teraz pewnie mam takie jako jedyna w Elblagu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a my odebraliśmy dwa dni temu "dotyk" wyglądają super, a obsługa pani Kasi Marszalec to historia na osobne opowiadanie, polecamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
my już mamy trzeci rok, noszą się doskonale, też polecamy,
Cześć Dziewczyny, my już po ślubie (25.06.2011 Hotel Otomin - POLECAM) zaobrączkowani dziełem P. Bielaka wybraliśmy żebro ewy- podobno jako jedyni w trojmieście. Jesteśmy w niebo wzięci, wszyscy podziwiają nasze obrączki. Polecam w 100%.
Pozdrawiam
Witam!

Ciekawa jestem ile kosztowały Wasze obraczki ze złota z serii dotyk, nie wiem na jakie kwoty mam sie szykowac bo slyszalam ze ostatnio złoto posżo w góre
zobaczysz że wszystko na miejscu załatwisz, rzadko spotyka się równie życzliwą i pomocną obsługę
dzięki za odpowiedź, wybierzemy sie do Gdańska i tam zobacze na wzornikach co i jak
Witaj,
oglądałam takie co miały nawet 4,5 mm i wyglądały super! Kwestia jak sobie wycelujesz, żeby najfajniejsze miejsce było widoczne na obrączce.
my mamy 7 mm i wyglada pieknie. widac cala delte i wzor jest po prostu ciekawy.
nie wiem jak wygladalaby wezsza...
musisz liczyc sie z tym, ze ciezko bedzie na waskiej uchwycic ten najbardziej roznorodny fragment Waszych odciskow
a jeszcze jedno mnie interesuje, jakiej szerokości zamawiacie obrączki tak żeby odciski dobrze wyglądały? ja mam szczupłe dłonie i nie chciałabym za szerokiej obraczki, tak 5 mm bylo by idealnie ale nie wiem jak wtedy bedzie wyglądał ten odcisk
wlasnie przez przypadek trafiłan na strone p. Bielaka i zakochalam sie w tych obraczkach, chyba bedziemy musieli wybrac się do Gdańska po nie, niestety mieszkamy w Koszalinie ;-/
tinka, nie wiem w czym był Wasz problem, ale właśnie zamawialiśmy i kontakt z p. M był w porządku, a obrączki p. Andrzeja super
Może dla Was jest kompetentna, ale dla mnie niestety nigdy nie będzie.
Pomimo, że pierwsza wizyta bardzo pozytywna, tylko później to co zrobiła to szczyt bezczelności w jej wykonaniu. I jeszcze myślała, że się o tym nie dowiem, ale cóż.... wyszło inaczej!!!!!!!!

Poza tym to nie miejsce aby o tym pisać, ale ostrzegam uważajcie co przy niej mówicie!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my odebralismy dzisiaj nasze. Wybralismy dotyk - wyszly wspaniale.

Pani Kasia - rewelacja. Bardzo sympatyczna i kompetentna osoba.

polecam serdecznie
odebraliśmy w sobotę obrączki wykonane przez p. Bielaka, z zapisem EKG, też polecamy, i potwierdzamy ze jest to fajna przygoda, to nie to samo co zamawianie gdziekolwiek indziej, i p. Marszalec - to faktycznie osobowość
My też mamy obrączki od Pana Bielaka, są super. I Pani Kasia także bardzo fajna osoba, nie zauważyłam żeby nie była nieprofesjonalna ... to nie jest zwykłe kupowanie obrączek tylko ich wymyślanie, cała procedura bardzo zapada w pamięci tak samo jak Pani Kasia:)
właśnie odebraliśmy obrączki od p. Kasi, przedstawicielki Pana Bielaka, mokume gane, są przepiękne, gorąco polecamy tego projektanta
do góry