Widok

Bielak - obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytałam na forum, że w Gdańsku można kupić obrączki Bielaka. Proszę o info, gdzie dokładnie.

Z góry dzięki,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zamawialiśmy obrączki Bielaka u p. Kasi w Gdańsku, potaniały bardzo palladowe, warto teraz zamawiać
Witam!

Czy ma ktoś z Was może obrączki 'dwa kolory'?? Jak się noszą? Nie pękają? Nic się z nimi nie dzieje?
hej

moja siostra ma dwa kolory - ślub brała ponad rok temu.
Jest bardzo zadowolona, nic się nie rozwarstwiło - zresztą Pan Bielak daje dożywotnią gwarancję i poprawia jakby coś się działo.
Jak się domyślasz, ja też u niego będę zamawiać, ale połączymy chyba pomysł dwóch kolorów i na zewnątrz jeszcze odciski linii papilarnych.

a siostra ma wewnątrz pallad, na zewnątrz białe złoto i są śliczne :)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie,

i my zamówiliśmy obrączki Bielaka.
Współpraca z Panem Bielakiem rewelacyjna. Co do Pani Kasi to brak profesjonalizmu!!!!! Szkoda, że tylko u niej w w Trójmieście można zamówić obrączki.

Mam nadzieję, że z Panią Kasią nigdy więcej nie będę musiała się kontaktować.

Dodatm jeszcze, że obrączki wyszły rewelacyjnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my też jesteśmy bardzo zadowoleni, p. Bielak ma świetne pomysły i robi piękne obrączki , serdecznie polecamy
agata i tomek
p. Bielak zaczął robić obrączki z tytanu, już takie zamówiliśmy, tytan naprawdę świetnie wygląda na palcu, a cena bardzo przyjemna
właśnie odebraliśmy obrączki od p. Kasi, przedstawicielki Pana Bielaka, mokume gane, są przepiękne, gorąco polecamy tego projektanta
My też mamy obrączki od Pana Bielaka, są super. I Pani Kasia także bardzo fajna osoba, nie zauważyłam żeby nie była nieprofesjonalna ... to nie jest zwykłe kupowanie obrączek tylko ich wymyślanie, cała procedura bardzo zapada w pamięci tak samo jak Pani Kasia:)
odebraliśmy w sobotę obrączki wykonane przez p. Bielaka, z zapisem EKG, też polecamy, i potwierdzamy ze jest to fajna przygoda, to nie to samo co zamawianie gdziekolwiek indziej, i p. Marszalec - to faktycznie osobowość
my odebralismy dzisiaj nasze. Wybralismy dotyk - wyszly wspaniale.

Pani Kasia - rewelacja. Bardzo sympatyczna i kompetentna osoba.

polecam serdecznie
Może dla Was jest kompetentna, ale dla mnie niestety nigdy nie będzie.
Pomimo, że pierwsza wizyta bardzo pozytywna, tylko później to co zrobiła to szczyt bezczelności w jej wykonaniu. I jeszcze myślała, że się o tym nie dowiem, ale cóż.... wyszło inaczej!!!!!!!!

Poza tym to nie miejsce aby o tym pisać, ale ostrzegam uważajcie co przy niej mówicie!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tinka, nie wiem w czym był Wasz problem, ale właśnie zamawialiśmy i kontakt z p. M był w porządku, a obrączki p. Andrzeja super
wlasnie przez przypadek trafiłan na strone p. Bielaka i zakochalam sie w tych obraczkach, chyba bedziemy musieli wybrac się do Gdańska po nie, niestety mieszkamy w Koszalinie ;-/
a jeszcze jedno mnie interesuje, jakiej szerokości zamawiacie obrączki tak żeby odciski dobrze wyglądały? ja mam szczupłe dłonie i nie chciałabym za szerokiej obraczki, tak 5 mm bylo by idealnie ale nie wiem jak wtedy bedzie wyglądał ten odcisk
my mamy 7 mm i wyglada pieknie. widac cala delte i wzor jest po prostu ciekawy.
nie wiem jak wygladalaby wezsza...
musisz liczyc sie z tym, ze ciezko bedzie na waskiej uchwycic ten najbardziej roznorodny fragment Waszych odciskow
Witaj,
oglądałam takie co miały nawet 4,5 mm i wyglądały super! Kwestia jak sobie wycelujesz, żeby najfajniejsze miejsce było widoczne na obrączce.
dzięki za odpowiedź, wybierzemy sie do Gdańska i tam zobacze na wzornikach co i jak
zobaczysz że wszystko na miejscu załatwisz, rzadko spotyka się równie życzliwą i pomocną obsługę
Witam!

Ciekawa jestem ile kosztowały Wasze obraczki ze złota z serii dotyk, nie wiem na jakie kwoty mam sie szykowac bo slyszalam ze ostatnio złoto posżo w góre
Cześć Dziewczyny, my już po ślubie (25.06.2011 Hotel Otomin - POLECAM) zaobrączkowani dziełem P. Bielaka wybraliśmy żebro ewy- podobno jako jedyni w trojmieście. Jesteśmy w niebo wzięci, wszyscy podziwiają nasze obrączki. Polecam w 100%.
Pozdrawiam
do góry