Widok

Bielak - obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytałam na forum, że w Gdańsku można kupić obrączki Bielaka. Proszę o info, gdzie dokładnie.

Z góry dzięki,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
martam,
Rzeczywiście, niektóre obrączki Bielaka mogą się tak kojarzyć, ale to nie są po prostu obrączki dla osób o klasycznym guście.
obraczki ja akurat zamawialam w manhatanie, wybor jeszcze w styczniu jak ostatni raz tam bylam mieli chyba wszytskich kolekcji, obraczki sa duzo piekniejsze niz na zdjeciu naprawde trudno sie zdecydowac jak juz sie zobaczy na zywo... ja za pare placilam ok 850 e, nie maja chyba jako takiej znizki, ale cene maja w euro wiec kupuje sie po danym kursie ktory tak naprawde obnizaja ja np kupowalam przy kursie (w kantorze ok 4,6 ) 4,3 wiec to jak rabat:)
Za parę :)
za sztukę czy za parę ? nigdy nie wiem jak to liczą, jedni mają ceny za parę, inni podają za sztukę - jakbym sama za siebie za mąż wychodziła
W sklepie Jubirex w Realu na Przymorzu mają też obrączki Breuning`a. Nawet dają tam 10% zniżki więc jest taniej niż na Manhattanie. Cena zależy od modelu ale od 350 euro w górę.
Do martam!
Jeśli mogę zapytać, ile za nie zapłaciłaś? Jak długo sie czeka na realizację zamówienia? No i gdzie je zamawiałaś? O ile sie orientuje to jedyny sklep w Trójmieście z obrączkami Breuninga jest na Manhattanie. Czy mają pełną ofertę obrączek, czy tylko wybrane wzory? Moje wymarzone to nr 01 z kolekcji Black&White. Prawdę mówiąc wszystkie pięknie wyglądają, przynajmniej na ich stronie. Mam nadzieje, że w realu równie pięknie.
faktycznie ładne, ja jednak wolę z Moim o wszystkim sama decydować, stąd jednak Bielak
szczerze mowiac nie pamietam dokladnie modelu ale na stronie jest pod nr 003 z kolekcji rainbow,
martam- jaki model Breuninga wybrałaś ?
Obrączki Breuninga są naprawdę ładne, ceny mają podobne do Aparu czy Yesa, , co do Bielaka - nie można go porównywać z nikim, bo nikt w Polsce nie ma tak dużej oferty unikatowych obrączek gdzie sama decydujesz o ich wykończeniu, a jeżeli uważasz że obrączki mokume lub na zdjęciach C1 i C14 wyglądają jak śruby - to fajny garaż ma twój Dziadek,
nie urazajac nikogo, dla mnie obraczki p Bielaka choc maja bardzo orginalne wzory ( z czym faktycznie trudno spotkac sie na polskim rynku, to co mozna zobaczyc w salonach takich jak YES, Apart czy Kruk -cena nie ma odzwierciedlenia w wykonaniu i wygladzie obraczek, przyklad: mialam upatrzona JEDNA pare obraczek, grudzien cena obraczka damska z 2kamieniami 1600zl, meska 1300zl,/styczen te same obraczki damska 2400zl meska 1900zl poprostu masakra, oczywiscie w salonie powiedzieli ze zloto poszlo w gore... smiech na sali... moze poszlo ale o 5-6% w tym wlasnie okresie a nie o 40-50%, masakra) wracajac do obraczek Bielaka mi kojaza sie ze "śrubami z garazu mojego dziadka:)" za to moim typem sa jedno głosniie z moim narzeczonym obraczki Breuning i wlasnie takie jutro je zamawiamy:)
palladowe obraczki są w wielu miejscach, tylko mały wybór, trzeba pytać - wtedy pokażą
dzwoniłam do Krakowa - p. Bielak robi wszystkie pomysły także z palladu, kontakt w Gdańsku jest na jego stronie
kto w Trójmieście robi palladowe obrączki - żeby zobaczyć?
nie uczula !! i jest naprawdę ładny, ma naturalny głęboki jasno metaliczny kolor !! ( nie piszę że jest biały - bo biały jest śnieg!)
czy pallad uczula? jak nikiel?
pallad jest metalem z grupy platynowców, naturalnie biały - dużo ładniejszy od białego złota, które ma barwę przerobioną z żółtego. pięknie się poleruje, jest już b. modny w USA. I gram palladu trzy razy tańszy od grama złota
Czy pallad jest naturalnie bialy czy jak bilale zloto tylko powlekany?
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
faktycznie platyna jest dość miękka, i platynowe obrączki raczej wskazane są dla osób które mało rękami "pracują", ale można zrobić z białego złota albo z palladu - te drugie Bielak ma w ofercie. Pallad jest ładniejszy od białego złota, też metal szlachetny i sporo od złota tańszy
Nie polecam platyny. Bielak mowi ze ta proba platyny ktora jest dostepna w Polsce jest duzo mieksza niz zloto i ze jest malo praktyczna... A kosztuje majatek...
Mam pierscionek zareczynowy w platynie i rzeczywiscie latwo sie rysuje...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
do góry