Widok

Bielak - obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytałam na forum, że w Gdańsku można kupić obrączki Bielaka. Proszę o info, gdzie dokładnie.

Z góry dzięki,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my już mamy trzeci rok, noszą się doskonale, też polecamy,
a my odebraliśmy dwa dni temu "dotyk" wyglądają super, a obsługa pani Kasi Marszalec to historia na osobne opowiadanie, polecamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam żebro ewy z palladu, w damskiej rubin. zamawiane w Trójmieście u Pani Kasi. Jestem z Elbląga, więc teraz pewnie mam takie jako jedyna w Elblagu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
My też mamy z palladu z zapisem głosu i póki coś ,2 lata -świetne się spisują
czy ktoś z was ma ma obrączki tytanowe od p. Bielaka? jak się sprawują?
my mamy tytanowe od pół roku z odciskami palców, spisują się świetnie, wygodnie się noszą
witam, czy ktoś ostatnio zamawiał ? są jakieś zmiany cen?
My zamawialiśmy.

6mm, złoto żółte, wersja ''dotyk'' z odbiciem lini papilarnych, zaplaciliśmy 2900

:-)
czy u Bielaka znajdę też "zwykłe" obrączki? Czy same takie udziwnione?
http://www.inneobraczki.pl/

tutaj masz ofertę, również zawsze można zadzwonić. Pani Kasia to bardzo sympatyczna gaduła :)
Jako jubiler z 20 letnim stażem nie polecam obrączek z dodatkami typu wzorki czy kamienie. U większości par po ślubie zmieniają się rozmiary palców z różnych powodów mężczyźni tyją bo im żonka w kuchni dogadza albo zwyczajnie przestają dbać o siebie z kobietami jest podobnie no i do tego dochodzi ciąża. Powiększanie czy zmieszanie obrączek ze wzorami jest skomplikowane i drogie. Polecam gładkie, obrączka to symbol i bardziej będzie wam zależało na noszeniu niż trzymaniu w szufladzie
W Gdyni polecam zakład obok stacji SKM Gdynia Leszczynki. http://tv10-gdynia.cba.pl/?p=2033
hej obraczki przepiekne a czy ktos wie czy mozna oddac wlasne zloto bo ceny ma naprawde wysokie jak dla mnie wiec mzoe za wlasne zloto zrobia taniej
można, myśmy dali złota za 600 zł, czyli cena spadła :)
dzisiaj dzwoniłam do Krakowa, odliczają 101 zł za gram złomu od ceny obrączek
no faktycznie lepiej niż w kantorach, ale nie wiesz czy całą należność można zapłacić złotem?
tak, z tego co słyszałam można rozliczyć się złotem do pełnej wartości
wczoraj odebraliśmy obrączki, żebro ewy - rewelacja, ładniejsze niż się spodziewaliśmy, polecamy! zwłaszcza że kontakty z p. Andrzejem i p.Kasią super
można wiedzieć ile zapłaciliście?
mamy zamówione z odciskami palców, wczoraj odciskaliśmy palce na obrączkach, fajnie to wygląda, może to nie właściwe miejsce, ale jesteśmy b. zadowoleni, polecamy, a co do ceny - nasze będą kosztowały 2150 zł
do góry