Widok

Bielak - obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytałam na forum, że w Gdańsku można kupić obrączki Bielaka. Proszę o info, gdzie dokładnie.

Z góry dzięki,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do martam!
Jeśli mogę zapytać, ile za nie zapłaciłaś? Jak długo sie czeka na realizację zamówienia? No i gdzie je zamawiałaś? O ile sie orientuje to jedyny sklep w Trójmieście z obrączkami Breuninga jest na Manhattanie. Czy mają pełną ofertę obrączek, czy tylko wybrane wzory? Moje wymarzone to nr 01 z kolekcji Black&White. Prawdę mówiąc wszystkie pięknie wyglądają, przynajmniej na ich stronie. Mam nadzieje, że w realu równie pięknie.
W sklepie Jubirex w Realu na Przymorzu mają też obrączki Breuning`a. Nawet dają tam 10% zniżki więc jest taniej niż na Manhattanie. Cena zależy od modelu ale od 350 euro w górę.
za sztukę czy za parę ? nigdy nie wiem jak to liczą, jedni mają ceny za parę, inni podają za sztukę - jakbym sama za siebie za mąż wychodziła
Za parę :)
obraczki ja akurat zamawialam w manhatanie, wybor jeszcze w styczniu jak ostatni raz tam bylam mieli chyba wszytskich kolekcji, obraczki sa duzo piekniejsze niz na zdjeciu naprawde trudno sie zdecydowac jak juz sie zobaczy na zywo... ja za pare placilam ok 850 e, nie maja chyba jako takiej znizki, ale cene maja w euro wiec kupuje sie po danym kursie ktory tak naprawde obnizaja ja np kupowalam przy kursie (w kantorze ok 4,6 ) 4,3 wiec to jak rabat:)
martam,
Rzeczywiście, niektóre obrączki Bielaka mogą się tak kojarzyć, ale to nie są po prostu obrączki dla osób o klasycznym guście.
to prawda, z jednej strony wiele pomysłów i realizacji na jego stronie jest super, z drugiej strony nie można podać numeru wzoru i takie dokładnie zamówić, trzeba samemu sobie wymyślać obrączki, nie każdemu to odpowiada, ale jak już się zdecydujesz to ma naprawdę unikaty, no ale to są unikaty
Dziękuję za odpowiedz! Czeka mnie trudny wybór bo wszystkie są piękne!
jak wybierzecie napisz jaka była decyzja
oglądałam obrączki Bielak u p. Marszalec. To zupełnie inna sytuacja niż w sklepach gdzie jest 100 -200 wzorów. Tutaj są tylko fotki już zrobionych i przykładowe pomysły które dająi ogromne możliwości wymyślenia swoich jedynych niepowtarzalnych. To faktycznie inna oferta niż te które do tej pory widziałam - i wybierzemy 'dwa kolory" z odciskami palców
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
te odcisku palców są standardowe - wszystkie takie same , czy Wasze?
sami odbijacie swoje palce na obrączkach
dzięki, ja też już wiem, dzwoniłam do p. Marszalec, przy okazji okazało się że dolar spadł i złoto też i obrączki tańsze niż miesiąc temu
to ile teraz kosztują ?
wróciły do poprzednich cen, dokładnie podadzą jak powiesz jakie duże i szerokie, ale coś koło 2000 - 2200 za średnie rozmiary
to cena złotych ?? A z palladu?
palladowe są tańsze 400 - 500 zł za parę
Właśnie odebraliśmy nasze obrączki i są cudne! Najchętniej już bym ją nosiła :-) Absolutnie polecam Bielaka! O oryginalności wiele było tu mowy ale wykonanie też super.
które obrączki mokume Waszym zdaniem są ładniejsze , biało-szare, czy żółto-szare ? ( np. D3 czy D5) nie mogę się zdecydować
mnie się bardziej podobają żółto-szare, ale one są chyba droższe
do góry