Widok
Do martam!
Jeśli mogę zapytać, ile za nie zapłaciłaś? Jak długo sie czeka na realizację zamówienia? No i gdzie je zamawiałaś? O ile sie orientuje to jedyny sklep w Trójmieście z obrączkami Breuninga jest na Manhattanie. Czy mają pełną ofertę obrączek, czy tylko wybrane wzory? Moje wymarzone to nr 01 z kolekcji Black&White. Prawdę mówiąc wszystkie pięknie wyglądają, przynajmniej na ich stronie. Mam nadzieje, że w realu równie pięknie.
Jeśli mogę zapytać, ile za nie zapłaciłaś? Jak długo sie czeka na realizację zamówienia? No i gdzie je zamawiałaś? O ile sie orientuje to jedyny sklep w Trójmieście z obrączkami Breuninga jest na Manhattanie. Czy mają pełną ofertę obrączek, czy tylko wybrane wzory? Moje wymarzone to nr 01 z kolekcji Black&White. Prawdę mówiąc wszystkie pięknie wyglądają, przynajmniej na ich stronie. Mam nadzieje, że w realu równie pięknie.
obraczki ja akurat zamawialam w manhatanie, wybor jeszcze w styczniu jak ostatni raz tam bylam mieli chyba wszytskich kolekcji, obraczki sa duzo piekniejsze niz na zdjeciu naprawde trudno sie zdecydowac jak juz sie zobaczy na zywo... ja za pare placilam ok 850 e, nie maja chyba jako takiej znizki, ale cene maja w euro wiec kupuje sie po danym kursie ktory tak naprawde obnizaja ja np kupowalam przy kursie (w kantorze ok 4,6 ) 4,3 wiec to jak rabat:)
oglądałam obrączki Bielak u p. Marszalec. To zupełnie inna sytuacja niż w sklepach gdzie jest 100 -200 wzorów. Tutaj są tylko fotki już zrobionych i przykładowe pomysły które dająi ogromne możliwości wymyślenia swoich jedynych niepowtarzalnych. To faktycznie inna oferta niż te które do tej pory widziałam - i wybierzemy 'dwa kolory" z odciskami palców