Widok
mnie się te obrączki podobają, to na pewno zupełnie inna oferta niż Apart, Yes, czy Kruk, inna także od małych firm robiących na zamówienie, Bielak ma perfekcyjną jakość i b. dużą ilość wzorów i pomysłów, i z tego co widać na stronie nie wszystko musi być krzywe i podrapane, ta oferta to zdecydowane urozmaicenie rynku obrączek, a że trzeba trochę wyobraźni i odwagi jak pisze "mrówa" żeby samemu wymyślić swoje obrączki to nie wszystkim odpowiada.
Nierowne obraczki?! Przeciez caly w tym urok - fakt ze sa zrobione z jednego kawalka metalu, symbolika... My bardzo chcielismy zebro Adama ale niestety miedzi naszymi obraczkami jest tylko 1 rozmiar roznicy a musi byc conajmniej 2. Obraczki Bielaka sa unikalne, nie ma 2 takich samych i dla mnie sama swiadomosc ze nikt na calym swiecie nie bedzie mial takich samych jest super wyjatkowa...
My swoje wlasnie wczoraj zamowilismy. Nie moge sie juz doczekac kiedy beda zrobione...
My swoje wlasnie wczoraj zamowilismy. Nie moge sie juz doczekac kiedy beda zrobione...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
ja się z Tobą zgadzam, mnie też filozofia obrączek unikatowych i z jakimś przesłaniem odpowiada, ale sporo osób woli równo, gładko i z brylantem jeszcze, cóż gusta są różne. A widziałaś ostatnie nowości, chyba od niedawna w ofercie, alfabet Morsea- coś dla marynarzy, i zapis głosu. Te ostatnie wyglądają super,