Widok

Bielak - obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytałam na forum, że w Gdańsku można kupić obrączki Bielaka. Proszę o info, gdzie dokładnie.

Z góry dzięki,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też wolę żółto-szare, poza tym złoto jest szlachetniejsze od srebra, i jednak mają w sobie coś żółtego, jak złote obrączki,
dowiedziałam się że mogą być też z różowego złota i palladu - różowo-szare, to tez ciekawe zestawienie
odebraliśmy dzisiaj obrączki od p. Bielaka , są dokładnie takie jak sobie wymyśliliśmy, z naszymi odciskami palców, są pięknie zrobione i zapakowane- super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy na obrączkach mokume można zrobić odciski palców?
pewnie można , ale to chyba byłoby "dwa grzyby w barszczu" mnie się bardzo podobają same mokume - ta nieprzewidywalność pasków, natomiast moim zdaniem odciski dobrze wyglądają na zwykłych obrączkach
masz rację Sonia, mokume trzeba zostawić takie jakie są , na tym polega cała ich uroda, wszelkie dodatkowe upiększenia im szkodzą, naturalnie nie dyskutuję o kształcie, czy proste od góry czy wypukłe, to jak kto lubi
ahoj dziewczyny marynarzy i rybaków!! teraz macie obrączki z alfabetem Morsea!!!
Kiniu - no nie tylko, przecież jest też kod 0-1 dla komputerowców, i jeszcze zapis głosu- chyba dla wszystkich
ciekawe czy można napisać co się chce?
pewnie można napisać wszystko, ale obrączki Bielaka są raczej dla odważnych osób, wiele wzorów łamie klasyczne pojęcie o obrączkach, ma ma stronie wiele pięknych obrączek ale też nie każdy nosiłby np obrączki żebro ewy czy adama, no bo jak - mieć nierówne obrączki? ciekawa jestem co o tym myslicie
mnie się te obrączki podobają, to na pewno zupełnie inna oferta niż Apart, Yes, czy Kruk, inna także od małych firm robiących na zamówienie, Bielak ma perfekcyjną jakość i b. dużą ilość wzorów i pomysłów, i z tego co widać na stronie nie wszystko musi być krzywe i podrapane, ta oferta to zdecydowane urozmaicenie rynku obrączek, a że trzeba trochę wyobraźni i odwagi jak pisze "mrówa" żeby samemu wymyślić swoje obrączki to nie wszystkim odpowiada.
Nierowne obraczki?! Przeciez caly w tym urok - fakt ze sa zrobione z jednego kawalka metalu, symbolika... My bardzo chcielismy zebro Adama ale niestety miedzi naszymi obraczkami jest tylko 1 rozmiar roznicy a musi byc conajmniej 2. Obraczki Bielaka sa unikalne, nie ma 2 takich samych i dla mnie sama swiadomosc ze nikt na calym swiecie nie bedzie mial takich samych jest super wyjatkowa...
My swoje wlasnie wczoraj zamowilismy. Nie moge sie juz doczekac kiedy beda zrobione...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
ja się z Tobą zgadzam, mnie też filozofia obrączek unikatowych i z jakimś przesłaniem odpowiada, ale sporo osób woli równo, gładko i z brylantem jeszcze, cóż gusta są różne. A widziałaś ostatnie nowości, chyba od niedawna w ofercie, alfabet Morsea- coś dla marynarzy, i zapis głosu. Te ostatnie wyglądają super,
no faktycznie są z zapisem głosu, ale jak to się zapisuje głos? wie ktoś
to jest faktycznie zapis głosu, dzwoniłam do Krakowa, jak ktoś jest zdecydowany podają stronę w internecie gdzie można to zrobić, albo przysłać nagrane słowa w jakikolwiek sposób, z tym ze dużo się nie mieści - dwa - trzy słowa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktoś ma obrączki z palladu? oglądałam, mają ładny kolor ale jak się noszą?
mam niedługo n4 miesiące ale nie widzę żadnych śladów zużycia, mają bardzo ładny kolor, ładniejszy od białego złota, i były sporo od złotych tańsze
w odniesieniu do obrączek o nie równych kształtach zamowiłismy z przyszłym małżonkiem obraczki u jubilera wg wzoru z apartu- kolekcja 2009 wzór 394. wyszły pięknie a te brzegi nierówne rewelacja.:))
faktycznie ładne choć nie tanie , czy kolory w rzeczywistości są takie jak na ich stronie?
kolory zarówno w katalogu jak i nastronie są bardziej "błyszczące" i jasniejsze. sporo kosztują ale za pare robioną u jubilera zapłaciliśmy tyle i apart liczy sobie za sztuke. dodam tylko ze jedna obrączka waży ok 100 gr.
do góry