Nie, dziewczyny jesli jestescie zainteresowane Bielakiem, to w Gdansku w galerii zajmuje się tym Pani Kasia i ona posiada jego biżuterie, mozna na miejscu obejrzec porozmawiać itd.
00
~monika
83.4.198.*
(16 lat temu) 9 marca 2010 o 18:59
no ale ta biżuteria to chyba niestety tylko w Krakowie
Tak robi, ma mnostwo bizuterii w swojej galerii na Slawkowskiej, ale rowniez jest otwarty na rozne propozycje. Mysle, ze mozna tam zamowic najrozniejsze blyskotki.
00
~jolka
83.7.219.*
(16 lat temu) 3 marca 2010 o 17:42
wie ktoś czy Bielak robi pierścionki zaręczynowe ?
hmmm chyba nie zrozumiałaś znaczenia słowa "rządzą" - chodził mi o to że "wymiatają", czyli - są świetne i bezkonkurencyjne :P Nie wiem o co chcesz autora pytać...
10
~mary lou
83.7.198.*
(16 lat temu) 21 stycznia 2010 o 11:33
gosiek, nie znam się na IP (?) , ale widzę że facet ma świetne pomysły i piękne obrączki, a czy rządzą? też nie wiem, trzeba by autora spytać
tak sobie czytam ten wątek z ciekawości, i rzuciło mi się w oczy jedno- spójrzcie na adresy IP osób wypowiadających się z niezalogowanych nicków- nie macie wrażenia że jedna-dwie osoby prowadzą dialogi same ze sobą? Czy to reklama czy mi się wydaje? ;) Tak czy siak... Bielaka obrączki rządzą...
00
~elka
83.9.174.*
(16 lat temu) 15 stycznia 2010 o 14:50
a to nasze, moja różowe złoto, Misia z palladu, w moim odcisku mały brylant, odebrane wczoraj.