Widok

Bielak - obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytałam na forum, że w Gdańsku można kupić obrączki Bielaka. Proszę o info, gdzie dokładnie.

Z góry dzięki,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
odebraliśmy obrączki zamówione u p. Bielak, rewelacja! polecam wszystkim , są naprawdę piękne
to nasze

image

autorstwa p. Bielaka
Bielak robi obrączki jedyne w swoim rodzaju. Takie surowe. Mi zdecydowanie bardziej wpadły w oko obrączki Breuning.
Wejdźcie na tą stronę :)

http://www.taxor.pl/

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
pokazcie swoje obrączki od P. Bielaka
to prawda co pisze czegevara, widzieliśmy na ślubie u Przyjaciół, są super
Nosimy obrączki Pana Bielaka od tygodnia. Model Żebro Adama. Pomysł jest po prostu genialny. Nie ma drugich takich obrączek, każda para jest unikatem. Do tego perfekcyjne wykonanie. Bruzdy i nierówności na obrączce nadają niepowtarzalny, niebanalny charakter. W gąszczu błyszczących, sterylnych pół-torusów prezentują się niesamowicie. Uważam że Pan Andrzej mógłby śmiało wyjśc ze swoimi obrączkami na cały świat i spotkał by się z entuzjazmem, choc pewnie nie nadążyłby z produkcją. Obejrzałem wiele modeli polskich i zagranicznych, żaden nie był tak oryginalny a zarazem skromny. Ekstremalnie polceamy.
my też zamówiliśmy obrączki u Bielaka, jak nie są bardzo szerokie i grube to maja rozsądną cenę, za trzy tygodnie mamy odebrać, zobaczymy jaki będzie efekt
odebraliśmy obrączki od p. Bielaka, dwa kolory z odciskami palców, są piękne, cudownie wykończone, ładniejsze niż się spodziewaliśmy, i jeszcze cena trochę niższa niż było wyliczone, pięknie zapakowane z małym upominkiem ,polecam wszystkim tym którzy nie chcą masowej produkcji
widziałam obrączki z białego złota i z palladu, pallad jest mało popularny u nas ale ma zdecydowanie ładniejszy kolor, i złotnik mówił że jest trwalszy od złota i nie uczula
pallad nie uczula, białe złoto to w większości stop właśnie palladu i białego złota :)
Bielak radzi obrączki z palladu zamiast z białego złota, czy ktoś ma takie ? jak się noszą?, czy się ścierają?
My nasze obraczki od Pana Bielaka dostaniemy w przyszlym tygodniu... Dam znac co i jak... Nie moge sie doczekac...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
są z fajnymi pomysłami, to prawda, ale ja wolę klasykę, po prostu zwykłe , gładkie, wąskie
potwierdzam opinię Ulki, też uważam że p. Bielak robi niezwykłe obrączki i na dodatek w rozsądnej cenie
witam wszystkich zwolenników obrączek p. Bielaka :) my odwiedziliśmy wczoraj galerię w warszawie, polecam , my zdecydujemy się na obrączki z odciskiem palca :) obsługa bardzo miła, ceny przystępne ok 2400 zł, tylko trzeba się decydować w miarę szybko gdyż czas oczekiwania do 8 tygodni. Gorąco polecam
jak na obrączki unikatowe wcale nie tak drogo
złote od ok. 2000 - 2500 zł/para
palladowe ok. 300 - 400 zł taniej, zadzwoń dowiesz się dokładnie
jaka jest aktualna cena obrączek u Bielaka ? wiem ktoś?
nie, no myślę że w tym przypadku ktoś chcąc mieć tak oryginalne obrączki zamawia u autora a nie u innego złotnika, bo to nie miałoby sensu
witaj, rozumiem Cię, chociaż marzy mi się świat w którym każdy kupi na co go będzie stać, a nie będzie udawał że ma ma poloneza z nałożoną karoserią mercedesa, A wracając do obrączek - Bielaka - to przecież "jego" wątek" - życzę wszystkim żeby mogli zamawiać u niego a nie "załatwiać" podróbki.
do góry