Widok

Biopsja tarczycy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Gdańsku wykonam najszybciej biopsję cienkoigłową tarczycy? Na NFZ? Prywatnie wiadomo że termin znajdzie się szybko ale też czekam na opinie. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dość szybkie terminy na biopsję są w centrum onkologicznym Copernicus. Może akurat na tarczycę też (ja akurat na inną "dolegliwość" cierpię), warto popytać. Cienkoigłowe wykonują też na nfz w Invicie (ja na termin czekałam tam tydzień).

Robiłam w InVictie w Madisonie. Szybkie terminy, Panie bardzo miłe bolało tylko troszkę ale bardziej wciskanie sprzętu usg niż igła no i szybkie wyniki.i Szczerze mogę polecić :) na NFZ z tego co pamiętam terminy bardzo długie.

Ja robiłam teraz we wrześniu i czekałam na nfz tydzień, ze skierowaniem od lekarza, który u nich pracuje.

Możliwe ja robiłam rok temu :)

Do Miśki - czy lekarz do którego chodzisz był też na NFZ ? Czy prywatnie a skierowanie na biopsję na NFZ się dało ??

W Invicie tylko na NFZ chodziłam (onkolog) i biopsję (cienkoigłową) też na NFZ.
Zresztą w centrum onkologicznym też tylko NFZ (usg, biopsja gruboigłowa i wizyty u onkologa).

Ze skierowaniem jest o tyle różnie, że to zależy czy będzie to pilne czy nie. Jeśli lekarz dopisze na skierowaniu (jak u mnie) sprawa bardzo pilna to i tak czekałam tydzień. Aż strach pomyśleć jakie są kolejki na wszystko też magicznego "pilne".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze Gdynia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

do góry