Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał Juszko - opinia wątek zamknięty Pizza rewelacja! Żona zamówiła zupę i makaron również bardzo dobre a przede...
~Michał Juszko
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 1 stycznia 2021

gość - opinia wątek zamknięty pizza spalona , twarda , od której brzuch boli ;(
~gość
-

dodano: 22 listopada 2020

Karol - opinia wątek zamknięty Jestem stałym klientem już od dobrych paru lat. Jedzenie pychotka :) pizza...
~Karol
-

dodano: 1 października 2020

SUPER ! wątek zamknięty Byliśmy ze znajomymi na obiedzie. Pizza najlepsza jaką jedliśmy! :) Dania...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 lipca 2019

Brak podstawowych standardów wątek zamknięty Trochę mi się zbierało z tą opinią, ale dzisiaj czara goryczy przelała się....
~Tony
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 marca 2019

Omijać szerokim łukiem wątek zamknięty Od jakiegoś czasu to miejsce to po prostu porażka. Typowy przykład, że gdyby...
~K
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 lipca 2018

Pysznie i tanio wątek zamknięty Porcje duże i pyszne. Polecam. Co miesiąc przyjeżdżam do Gdyni i tylko do...
~Kamil
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 grudnia 2017

Smacznie i szybko... wątek zamknięty Zamówienie dużej pizzy "na pół" jako obiad z partnerką? Jak najbardziej....
~Pomorzanin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 października 2017

Polecam wątek zamknięty Stale korzystam z usług i nie wiem skąd te negatywne opinie? Różne potrawy...
~Marta L.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2017

ODRADZAM !!!!!! wątek zamknięty 1. makarony nie maja 500gr 2. na pizzy nie ma prawie zadnych skladnikow;...
~niezadowolony klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 lipca 2016

Nie smaczne i śmierdzi wątek zamknięty Witam, byłem jakiś czas temu w bistrze na pizzy. Była to naprawdę kiepska...
~Elżbieta
3

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 lutego 2016

Dramat wątek zamknięty Zacznijmy od tego, że na jedzenie czekaliśmy około półtorej godziny. Po...
~niezadowolona
3

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 stycznia 2015

Kiepski kucharz i oszczędności wątek zamknięty Dwukrotnie wybraliśmy się z narzeczoną do Bistra Bristol. Wystrój jest...
~Hideki
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 maja 2014

Pierogi Ok wątek zamknięty Wziąłem pierogi z mięsem - bardzo dobre. Dodali gratis surówkę. Polecam
~maciek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 marca 2015

Polecam wątek zamknięty Az mi żal czytając dwie poniższe opinie. Sposób w jaki są opisane widać ze...
~sąsiad
-

dodano: 15 stycznia 2015

Karol - opinia wątek zamknięty szkoda, że właścicielom lokali zawsze udaje się kasować negatywne opinie na...
~Karol
5

dodano: 4 stycznia 2013

Swojsko i pysznie!!! wątek zamknięty Bar Bistro Bistrol to restauracja, do której zawsze chętnie wracam. Wystrój...
~Magda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 lutego 2014

Dobra pizza wątek zamknięty Dawno nie udało mi się zjeść tak dobrej pizzy w Trójmieście. Cienkie ciasto,...
~Kris
-

dodano: 3 stycznia 2014

Najlepsza pizza w Gdyni wątek zamknięty Smak jest kwestią gustu, jeśli ktoś lubi pizzę na cienkim cieście to będzie...
~AleksandraW
-

dodano: 23 października 2013

Bobek - opinia wątek zamknięty Nowe, a raczej dodane Dania typu pierogi wyrywają z butów , makaron z salami...
~Bobek
-

dodano: 20 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry