Widok

Błyskawiczna interwencja Policji

Pruszcz Gdański Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzisiaj ok. 14.20 wracając z dzieckiem z Biedrony, na ul. Słowackiego w Pryszczu Gd. minął mnie nawalony lub naćpany facet, prowadził on wózek z dzieckiem (ok.3-4 lata) a obok szedł prawdopodobnie starszy brat (ok. 10lat) cały ubrudzony od błota. Facet szedł jak w jakimś letargu, nagle zjechał wózkiem na ulicę i o mało nieprzewrócił się razem z nim. Zszokowana tym widokiem zadzwoniłam na 997 i prosiłam o interwencję. Policja przyjechała w ciągu 3-5 minut! Jestem pod wrażeniem szybkości naszej Policji :))) Brawo!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
super ze to zgłosilaś!
nie mozna byc obojenym na takie widoki...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
BRAWO DLA CIEBIE I POLICJI
imageimage
Bardzo dobrze, że zadzwoniłaś!

Też mam kilka bardzo pozytywnych doświadczeń z szybką reakcją Policji. Niestety, czasem trafiam na policjantów, którym nic się nie chce. Cóż, to tylko ludzie - jedni super, inni beznadziejni...
BRAWO dla CIEBIE i dla POLICJI super zachowalas sie w takiej sytuacji
to co zrobiłas, tzn. telefon na policje w takiej sytuacji powinien byc norma, kazdy kto widzi cos takiego powinien reagowac...wiemy jednak jak jest...na ulicach kroluje znieczulica (niestety miałam okazje sie o tym przekonac) Tak wiec, wszyscy powinni brac Cie za przykład:))
Super! kto wie jak by to sie skończyło gdyby nie policja...:/
swoja droga takiemu idiocie, który naraza swoje dziecko nogi z tyłka tylko powyrywac
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny, bez przesady! Myślę, że każda z nas (która ma dzieci lub ma na uwadze dobro dzieci) by tak zareagowała.
oj nie każda/każdy, większość ludzi przeszła by obok i potem opowiadała koleżankom jacy to ludzie nieodpowiedzialni !
Miłoszek ma mądrą mamę ;)
mylisz sie....nie każdy...ludzie wolą odwrocic wzrok i udawac ze nie widza, albo nie maja czasu zeby zainteresowac sie...niestety, ale jak widac są jeszcze ludzie którym nie jest "wszystko jedno":D
image
Przedewszystkim super ze tego nie zbagatelizowalas,bo wiele ludzi idzie dalej i nawet nie wroci uwagi superrrrrrrrrrrrrrrr!
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
bez przesady, kazda normalnie reagująca mam zadzwonilaby po policje.
tylko, ze często ludzie czują opór przed tym żeby "donieść" na policję
i jednak nie każdy by tak postąpił bo jednak gościu kawałek zdążył zajść
także gratulacje dla Ciebie za obywatelską postawę :)
brawa dla Polocji, no i oczywiście dla Ciebie:)
[url=http://slub-wesele.pl/]image

[url=http://www.suwaczki.com/]image
Jestem ciekawa co z tym dalej....Dzieci pewnie trafiły do pogotowia opiekuńczego.
Trzeba oglądać wiadomości lokalne, może gościu bedzie w TV.
jak my wezwaliśmy policje do sąsiadów to kilka dni pozniej mielismy lakier na samochodzie porysowany gwozdziem-od maski az do bagażnika, hmmmm...przypadek?

a jak maz zwrocil Panu w windzie uwage ze mogłby nie palić to ten prawie go pobil

wiec ja sie nie dziwie ze czasami ludzie przechodzą obojetnie i udają ze nie widzą...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka do zerówki szkolnej - co kupić? (22 odpowiedzi)

Witajcie Co jest potrzebne dziecku z wyprawki, które pójdzie od września do zerówki szkolnej?...

Co na wypadające włosy? (48 odpowiedzi)

Macie jakieś sprawdzone sposoby na wypadające włosy? Mam już dość, bo moje włosy są dosłownie...

problemy ze skora (5 odpowiedzi)

z 3 tyg temu zauwazylam u 1,5 rocznego synka ze na glowce gdzie ma wloski ma wysuszona skore,...

do góry