Widok
Bose stopki do spania
Może wam się wyda dziwne to pytanie ale czy kładziecie swoje dziecko do spania z bosymi stopkami?
Ja mojej córce zakładam skarpetki jeśli ma piżamkę bez tzw. stopek i nie wiem czy jak bym ją położyła na boso to mi się nie przeziębi bo mamy w sypialni okno cała noc uchylone.
Ja mojej córce zakładam skarpetki jeśli ma piżamkę bez tzw. stopek i nie wiem czy jak bym ją położyła na boso to mi się nie przeziębi bo mamy w sypialni okno cała noc uchylone.
Moje dzieci spaly z golymi stopkami i to starsze i mlodsze,i moze to tez wyda sie smieszne ale lepiej spia jak maja bose nozki.Nigdy sie z tego powodu nie przeziebily,a nie jestem mama ktora trzyma dzieci w pokoju bez otwierania okien.A moja corcia jak miala juz kilka lat,nie pamietam dokladnie to mowila ze nie moze spac w skarpetkach bo bedzie miala koszmary w nocy.hihi( nie wiem skad jej to przyszlo do glowy)

zasnęła po 11. i śpi nadal:) a wstała o 7:30, jak wstanie dam jej kaszkę i na spacer. potam koło 16 chciała bym ją położyć ale nie wiem czy mi sie uda:) i o 20 spac. o 23-24 jedzonko przez sen i o 4 herbata i do 7-8 i tak w kółko,
Chciała bym aby nie budziła mi się o 24. :/
Chciała bym aby nie budziła mi się o 24. :/
Gabi wiesz co natchnełas mnie :) chyba dzis tez sprobuje połozyc mojego malca spac bez skarpetek., Cały czas spi w skarpetach bo sie wiecznie odkrywa i sie zawsze bałam ze sie od nozek przeziebi. Ale moze faktycznie bedzie lepiej spał. MOj brzdąc idzxie spac o 20 i wstaje rano zazwyczaj o 6 w nocy zawsze jestr przebudzenie na mleko kolo 4-5 rano, ale w nocy nie spi spokojnie budzi sie co chwiloe z płaczem albo wstaje przez sen :/. jak bym malutki to spał spokojnie całe nocki a teraz takie cuda:/
Dziecko jak dla mnie normalne..a Tych wszystkich którzy wyśmiewają się z wagi dzieci to bym normalnie piiiiiiiiiii... Człowieku patrz na siebie!
A co do spania w łóżeczku ze szczebelkami to jest to wątek z przed 2lat! Czyli dziecko miało jakoś koło roku..
Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
A co do spania w łóżeczku ze szczebelkami to jest to wątek z przed 2lat! Czyli dziecko miało jakoś koło roku..

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl