Widok
Broncho vaxom a usunięcie migdałków
Dziewczyny czy ktoś stosował na częste infekcje gardła i przerośnięte migdały boczne w/w szczepionkę?
Jeśli tak to z jakim skutkiem?
Dostałam od laryngologa aby podać w czasie czekania na zabieg usunięcia migdałów bocznych plus to tego Immunotrofinę i tak się zastanawiam czy faktycznie jest szansa,że obejdzie się bez zabiegu?
Dodam,że trzeciego migdała nie mamy tylko nawracające infekcje gardła i migdałków.
Jeśli tak to z jakim skutkiem?
Dostałam od laryngologa aby podać w czasie czekania na zabieg usunięcia migdałów bocznych plus to tego Immunotrofinę i tak się zastanawiam czy faktycznie jest szansa,że obejdzie się bez zabiegu?
Dodam,że trzeciego migdała nie mamy tylko nawracające infekcje gardła i migdałków.
Asiula a znasz homeopatyczny lymphomyosot ? nam on pomógł - tzn. moja córka ma duże migdałki ale nie ma wskazań do usunięcia - nie przeszkadzają jej one - podawałam jej żeby zmniejszyć migdałki i faktycznie podziałało - nie są normalne, nadal wieksze, ale mniejsze niż przed kuracją. tylko nie wszystcy "wierzą" w homeopatię. ja zresztą też niezbyt ale podałam i podziałało