Widok

Brzuch w 9 miesiącu ciąży!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,jakie duże miałyście brzuchy,bo mi każdy mówi że mam mały,wiem ze to zalezne od sylwetki,a ja jestem dość szczupła,ale już mnie męczą te komentarze ludzi,niby wszystko ok,dzidziuś waży prawie 3 kg i ilość wód prawidłowa,ale naprawdę jest on nie duży,że pod płaszczem prawie nic nie widać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
widocznie taka Twoja uroda. Grunt,że z dzieckiem wszystko oki Ty sie dobrze czujesz!!! Nie stresuj się tylko ciesz ciążą, a na pytania wścibskich odpowiadaj-a co, zazdrościsz? i dadzą Tobie spokój:))
To się tylko ciesz:)..ja miałam raczej taki jak winien byc w 9 miesiacu:)
image

image

Ania też się nasłuchałam,że brzuch nieduży,że dziecko małe będzie itp. a Natusia 3850 żywej wagi:)))
image
nie ma słuchać co ludziska gadaja -bez sensu ja przez cała ciąże 9,5 kg przytylam i tez ludzie gadali a dzidzius 3300 wiec spokojnie taki brzuch a nie inny i nic nie poradzisz a ludzie niech sie w głowę pukną :)
i bardzo dobrze! tylko powinnaś się cieszyć! ja jestem w 7 m-s a brzuch mam taki jakbym zaraz miała urodzić i u mnie w drugą stronę, bo każdy się pyta: to co jeszcze w grudniu urodzisz? mały brzuch= łatwiejszy powrót do stanu sprzed ciąży. Najważniejsze, że z dzidzią OK ;)
image

image
Mi też mówili, że mam nieduzy brzuszek ( chociaż moje wrażenie było inne). Nikuś urodzł się duży - 4080g, 56 cm.

Babka w szkole rodzenia tłumaczył nam, że niektóre babki maja brzuch duzy, inne nie. A to dlatego, ze tym pierwszym macica "wybija" się na zewnatrz, a tym drugim "chowa" się do środka.

Pozdrawiam :)
ja tam bym chciała mieć mały brzuch :)
nie byłoby to dla mnie żadne zmartwienie !
a ja jestem na końcu 7,początku 8 miesiąca i pytają się mnie, czy to aby na pewno jedno a nie bliźniaki. Ale na szczęście tylko brzuch mi tak mocno urósł, reszta została jak dawniej:)
ja milam duzy ale kolezanka miala np w 7 mcu taki plaski ze za kazdym razem u gienia sie pytala czy jest w ciazy:)
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (65 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....

do góry