Widok

Brzuch w 9 miesiącu ciąży!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,jakie duże miałyście brzuchy,bo mi każdy mówi że mam mały,wiem ze to zalezne od sylwetki,a ja jestem dość szczupła,ale już mnie męczą te komentarze ludzi,niby wszystko ok,dzidziuś waży prawie 3 kg i ilość wód prawidłowa,ale naprawdę jest on nie duży,że pod płaszczem prawie nic nie widać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
widocznie taka Twoja uroda. Grunt,że z dzieckiem wszystko oki Ty sie dobrze czujesz!!! Nie stresuj się tylko ciesz ciążą, a na pytania wścibskich odpowiadaj-a co, zazdrościsz? i dadzą Tobie spokój:))
To się tylko ciesz:)..ja miałam raczej taki jak winien byc w 9 miesiacu:)
image

image

Ania też się nasłuchałam,że brzuch nieduży,że dziecko małe będzie itp. a Natusia 3850 żywej wagi:)))
image
nie ma słuchać co ludziska gadaja -bez sensu ja przez cała ciąże 9,5 kg przytylam i tez ludzie gadali a dzidzius 3300 wiec spokojnie taki brzuch a nie inny i nic nie poradzisz a ludzie niech sie w głowę pukną :)
i bardzo dobrze! tylko powinnaś się cieszyć! ja jestem w 7 m-s a brzuch mam taki jakbym zaraz miała urodzić i u mnie w drugą stronę, bo każdy się pyta: to co jeszcze w grudniu urodzisz? mały brzuch= łatwiejszy powrót do stanu sprzed ciąży. Najważniejsze, że z dzidzią OK ;)
image

image
Mi też mówili, że mam nieduzy brzuszek ( chociaż moje wrażenie było inne). Nikuś urodzł się duży - 4080g, 56 cm.

Babka w szkole rodzenia tłumaczył nam, że niektóre babki maja brzuch duzy, inne nie. A to dlatego, ze tym pierwszym macica "wybija" się na zewnatrz, a tym drugim "chowa" się do środka.

Pozdrawiam :)
ja tam bym chciała mieć mały brzuch :)
nie byłoby to dla mnie żadne zmartwienie !
a ja jestem na końcu 7,początku 8 miesiąca i pytają się mnie, czy to aby na pewno jedno a nie bliźniaki. Ale na szczęście tylko brzuch mi tak mocno urósł, reszta została jak dawniej:)
ja milam duzy ale kolezanka miala np w 7 mcu taki plaski ze za kazdym razem u gienia sie pytala czy jest w ciazy:)
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

anoreksja (23 odpowiedzi)

Mamy w rodzinie taki problem. Moja kuzynka przez drastyczne odchudzanie zachorowała. Nie...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

do góry