Widok

Butalewicz/Ciepluch-ktos cos wie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Sa to endokrynolodzy ginekolodzy,czy ktoras z Was cos o nich slyszala?lub moze jakies doswiadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodziłam do Butelewicz, spoko babka

ja chodzę teraz do dr. Butalewicz - tzn. narazie byłam raz, teraz we wrześniu mam II wizytę - zobaczymy co teraz mi powie, jak uznam, że kolejny lekarz próbuje olać moje problemy to idę do kolejnego :)

Az milo slyszec:)do mojej endokrynolog nie moge sie dodzwonic i szybko szukam kogos innego.Daj znac Karolina jakie odczucia po kolejnej wizycie.Wiper a pomogla Ci w czyms czy po prostu jest sympatyczna?:)I ile bierze za wizytę.
no jasne że pomogła, zgłosiłam się do niej z konkretnym problemem i go rozwiązała ;)

ja byłam ostatni raz 2 lata temu to brała 100, teraz chyba 120 ale nie jestem pewna

hmm,to sporo.
U Cieplucha byłam z moim mężem (Ciepluch zajmuje się też andrologią). Na wizycie prywatnej był dosyć miły, wizyta kosztowała chyba 110 zł, jakiś rok temu. Potem natknęłam się na niego w szpitału miejskim (chyba jest tam ordynatorem) to już wcale miły nie był. A wręcz przeciwnie....:(
wizyta u Dr Butalewicz kosztuje 120 zł, USG płatne dodatkowo 40 zł - generalnie dużo to jest, ale cóż, mam nadzieję, że warto :)

a gdzie noni przyjmuja

ja z doktorem Ciepłuchem tez miałam stycznosc w gabinecie prywatnym i w szpitalu miejskim i mam takie same odczucia jak kolezanka wyżej. Na prywatnej wizycie miły a w szpitalu oschły i niemiły. widac co pieniadze robia z człowieka:)
odradzam dr Ciepłucha! po poronieniu miałam kłopoty z tarczycą, poszłam na prywatną wizytę, dr poswięcił mi pięć minut, nie interesowała go moja historia choroby, ograniczył się do wypisania recepty i wziął za to 150 zł, nie wyjaśnił mi nic! nie wykupiłam tej recepty, udałam się do poleconej mi dr Lewczuk, która trafnie postawiła diagnozę i bez leków mam dobre wyniki
No to juz jakis obraz jest.Cieplucha wiec sobie odpuszcze.Do BUtalewicz pojde,dzieki za rady,ale mam jeszcze jedno pytanie-czy dr Lewczuk przyjmuje w Gdyni?
dr Lewczuk tylko Gdańsk, swissmed lub invicta
Moyre napisał(a):

> hmm,to sporo.
Dr Ciepłuch - polecam gorąco. Jest rewelacyjny. Ma świetne podejście do pacjentek, ale to margines. Jest przede wszystkim doskonałym specjalitą o ogromnym doświadczeniu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry