Widok
Byczku...skarbeńq
Miiły mój, podczas czytania tego poema... wypiję Twoje zdrowie... wiesz, przez Ciebie znów się zaleję... przecież ze trzy wytrawne pójdą... Oj Byczku zawsze rozpijasz...nieletnie, hihihi.
Całuski i dzięki
oby się spełniło :)
A do osobnika "bez znaczenia"
Skarbie, nie martw się jeśli nie czujesz dziś-poczujesz w Wigilię. To najpiękniejsze Święta w roku :).
Każdy powinien czuć się dobrze i cudownie w te dni.
Całuję : Gosię, Dorotkę, Nicę, Rozi, Amenę, Loserka, Amorka, Lilian, Byczka, Bokelka, Dzidka, Joszka, Wakagi, gościa o nicku Komunikat, "bez znaczenia", Marka G.
i wszystkich innych nie wymienionych przeze mnie
... Bawcie się dobrze :)
Całuski i dzięki
oby się spełniło :)
A do osobnika "bez znaczenia"
Skarbie, nie martw się jeśli nie czujesz dziś-poczujesz w Wigilię. To najpiękniejsze Święta w roku :).
Każdy powinien czuć się dobrze i cudownie w te dni.
Całuję : Gosię, Dorotkę, Nicę, Rozi, Amenę, Loserka, Amorka, Lilian, Byczka, Bokelka, Dzidka, Joszka, Wakagi, gościa o nicku Komunikat, "bez znaczenia", Marka G.
i wszystkich innych nie wymienionych przeze mnie
... Bawcie się dobrze :)
Życzenia...
...z okazji zbliżających się coraz szybciej Świat Bożego Narodzenia i Nowego Roku życzę Wam wszystkiego co dobre, co piękne, co prawdziwe i co tylko najlepsze, a komuśjeszcze bardziej wyjątkowemu jaknajwiekszych i jak najczęstszych czkawek i tego co powyżej.........całusy - uściski - pozdrowienia
Życzonka
Wszystkim "mieszkańcom" trómiejskieg hyde parku składam mocne życzonka z okazji tych najpiękniejszych świąt . Co by wam sie dooobbbbrzeeeee działo !!!! Nie obiadajcie sie za mocno tylko zasuwajcie na sanki bo śnieg jest super i mam nadzieję , że do jutra wytrzyma. Co do spełnienia waszych marzeń to nie ma obaw bo o to zadbał kolega Jorund w swoim "małym" wypracowaniu. Musi być dobrze, nie ma obaw!!!!
o qrcze
miała być bezśnieżna i co? zasypało i zawiało... Byczku to żeś się rozpisał, niech Cię... zaraz przeczytam, a teraz znikam. Dzięki za zyczonka, z wzajemnością dla wszyskich, smacznego opłatka, niesypiącej sie choinki i bogatego gwiazdorka (tylko dla tych co zasłuzyli). Całuski i do zobaczenia w przyszłym roczku.
Czy
wiedzieliscie o tym ze w szkolce policyjnej w piasecznie kolo warszawy postrzelono jednego z kandydatow na przyszlych policjantow? kula weszla w szczeke tegoz czlowieka niszczac jego uzebienie i zatrzymujac sie o 3 milimetry od tetnicy szyjnej?
jakim prawem ludzie w szkolce policyjnej moga wnosic bron do pomieszczen mieszkalnych? jakim prawem czlowiek bedacy po przeszkoleniu z bronia zapomina o wyjeciu ostatniego naboju z komory po wyjeciu magazynka z p-64?
to jest taka przestroga odnosnie ludzi ktorzy ida do policji. i jest to tez przestroga dla wszystkich mieszkancow warszawy - wszystkie gazety nie podaly prawdziwej wersji tego zdarzenia. klmastwa zarowno powtarzane w telewizji jak i w gazetach pomogly zatuszowac cala sprawe.
wszystko dzieki wysoko postawionemu ojcu sprawcy.
zastanowcie sie sami.
aha i prosze nie usuwac tego ogloszenia. niech ono zostanie tutaj na wieki jako kolejny przyklad komuny po komunie.
jakim prawem ludzie w szkolce policyjnej moga wnosic bron do pomieszczen mieszkalnych? jakim prawem czlowiek bedacy po przeszkoleniu z bronia zapomina o wyjeciu ostatniego naboju z komory po wyjeciu magazynka z p-64?
to jest taka przestroga odnosnie ludzi ktorzy ida do policji. i jest to tez przestroga dla wszystkich mieszkancow warszawy - wszystkie gazety nie podaly prawdziwej wersji tego zdarzenia. klmastwa zarowno powtarzane w telewizji jak i w gazetach pomogly zatuszowac cala sprawe.
wszystko dzieki wysoko postawionemu ojcu sprawcy.
zastanowcie sie sami.
aha i prosze nie usuwac tego ogloszenia. niech ono zostanie tutaj na wieki jako kolejny przyklad komuny po komunie.
dla wszystkich niespodzianka od wicherka
już wzdychał na myśl o Bożym Narodzeniu
o tym jak naprawdę było
zaczął się modlić do świętej rewolucji w Betlejem
od której liczymy czas
który znowu zaczął merdać puszysty ogon tradycji
wprosiła się choinka
elegancko ubrana
mlaskały kluski z makiem
kura po wigilii śpieszyła na rosół
potem milczenie większe niż żal
i już na gwiazdkę szalik przytulony jak kotka
żeby się nie ubierać za cienko
i nie kasłać za grubo
zdrzemnął się na dwóch fotelach
wydawało mu się że słowo ciałem się stało – i mieszkało poza nami
nawet usłyszał że za oknem
przyszedł Pan Jezus
prosty jak kościół z jedną tylko malwą
obdarty ze śniegu i pustych kolęd
za wcześnie za późno nie w porę
nacisnął dzwonek dzwonek był nieczynny
/Jan Twardowski „Wigilia”/
Życzę, aby udało Ci się uchwycić wigilijnego aniołka:-)
o tym jak naprawdę było
zaczął się modlić do świętej rewolucji w Betlejem
od której liczymy czas
który znowu zaczął merdać puszysty ogon tradycji
wprosiła się choinka
elegancko ubrana
mlaskały kluski z makiem
kura po wigilii śpieszyła na rosół
potem milczenie większe niż żal
i już na gwiazdkę szalik przytulony jak kotka
żeby się nie ubierać za cienko
i nie kasłać za grubo
zdrzemnął się na dwóch fotelach
wydawało mu się że słowo ciałem się stało – i mieszkało poza nami
nawet usłyszał że za oknem
przyszedł Pan Jezus
prosty jak kościół z jedną tylko malwą
obdarty ze śniegu i pustych kolęd
za wcześnie za późno nie w porę
nacisnął dzwonek dzwonek był nieczynny
/Jan Twardowski „Wigilia”/
Życzę, aby udało Ci się uchwycić wigilijnego aniołka:-)
Nabyłem właśnie
Nabyłem właśnie jemiołę i zgodnie ze zwyczajem staropolskim wieszam ją i całuje Was Amenko, Nico , Ifciu , Lilian , (żono Bokela, jeśli Bokel pozwoli, też) - w ten Wigilijny piękny dzień... 365 razy + VAT
Wakagi
P.S. Ameno , wrrrrr ...... :))))) Nie tylko wodę na herbatę potrafię ugotować, po Świętach Cię zaskoczę kulinarnie !
Wakagi
P.S. Ameno , wrrrrr ...... :))))) Nie tylko wodę na herbatę potrafię ugotować, po Świętach Cię zaskoczę kulinarnie !
TRAMWAJ
Co mnie wkurza? To ze do Brzezn jest tylko 1 tramwaj z gdanska i 1 z wrzeszcza, np na Reja jeden jedzie po drugim takze jak sie nie zdazy na 15 to i 13 ucieka, a pozniej trzeba czekac 20 min bo nic nie przyjezdza, dla odmiany na zaspe jedzie jakis tramwaj co chwile. Acha jak juz sa dwa tramwaje do brzezna to niech chociaz beda 3-wagonowe bo do takiego 2-wagonowego spoznionego trudno juz wejsc. dzieki to wszystko.
Niestetyanonim
Co Tobie??? dlaczego oskarżasz nas o to, ze mamy cokolwiek gdzieś? Mamy teraz Święta, codziennie borykamy się z problemami większymi i mniejszymi. W trakcie Świąt nikt z nas nie chce mówić, pisać ani tez mysleć o takich koszmarach... a poza tym zmienisz coś tym, że piszesz o tm na naszym HP ? Nie sądzę! Czego oczekiwałeś???
"ale straszne!" "jak oni mogli!" - to, że nie piszemy nie czyni nas bedusznymi- MY CHCEMY BYĆ SZCZĘŚLIWI - NA CODZIEŃ MAMY GWAŁTY, ROZBOJE, BEZPRAWIE , KORUPCJĘ !!!
Piszę artykuły polityczno - gospodarcze, czasami mam wrażenie, że nikt ich nie czyta - bo nie komentuje. Ale wiem jedno, TRAFIA to do ludzi moze choc jednej... to mnie cieszy i dla tej jednej osoby też warto to robić.
A Ty nie oczekuj, że wzbudzisz tu sensację, nie chcemy takiej sensacji...
"ale straszne!" "jak oni mogli!" - to, że nie piszemy nie czyni nas bedusznymi- MY CHCEMY BYĆ SZCZĘŚLIWI - NA CODZIEŃ MAMY GWAŁTY, ROZBOJE, BEZPRAWIE , KORUPCJĘ !!!
Piszę artykuły polityczno - gospodarcze, czasami mam wrażenie, że nikt ich nie czyta - bo nie komentuje. Ale wiem jedno, TRAFIA to do ludzi moze choc jednej... to mnie cieszy i dla tej jednej osoby też warto to robić.
A Ty nie oczekuj, że wzbudzisz tu sensację, nie chcemy takiej sensacji...
IFKA
po pierwsze: nie wypowiadaj sie za innych.
po drugie: poiwnnismy walczyc za swoj kraj i z ludzmi takimi jak ci ktorych oskarzylem.
po trzecie: znieczulica owszem panuje, ale moglabys pomoc troche ja zmniejszyc.
a teraz dodam od siebie:
gdyby to wydarzenie bylo mniej wiecej na poziomie kradziezy kieszonkowej lub pobicia to pewnie bym o tym nie napisal. ale tutaj postrzelono czlowieka w twarz. i tego nie zrobil zaden kryminalista ale synalek wysoko postawionej figurki.
i nie zmusisz mnie do innego myslenia.
a swoja postawa powinnas reprezentowac troche patriotyzmu. w swieta jak wiesz nawet mikolaje potrafia okradac.
po drugie: poiwnnismy walczyc za swoj kraj i z ludzmi takimi jak ci ktorych oskarzylem.
po trzecie: znieczulica owszem panuje, ale moglabys pomoc troche ja zmniejszyc.
a teraz dodam od siebie:
gdyby to wydarzenie bylo mniej wiecej na poziomie kradziezy kieszonkowej lub pobicia to pewnie bym o tym nie napisal. ale tutaj postrzelono czlowieka w twarz. i tego nie zrobil zaden kryminalista ale synalek wysoko postawionej figurki.
i nie zmusisz mnie do innego myslenia.
a swoja postawa powinnas reprezentowac troche patriotyzmu. w swieta jak wiesz nawet mikolaje potrafia okradac.
Urszula ze Szwecji
Wesolego nowego roku dla calego trojmiasta. Trzymam kciuki zeby ten nowy rok byl dla was lepszy. U nas w Szwecji nie jest duzo lepiej. Mamy podobne problemy. Roznica jest taka ze polacy umia sie bawic i maja weselej jak szwedzi. Szwedzi sa nudni jak sie nie upija.
Buska dla wszystkich.
Buska dla wszystkich.
Tango
Wszystkiego miłego w Nowym Roku.
Mam prośbę do bywalców Hyde Parku i ich znajomych o informację. Czy w Trójmieście istnieją kluby, w których tańczy się oryginalne tango argentyńskie albo czy są kursy tańca, na których można sią nauczyć tego tanga. Jeżeli ktoś coś wie, to proszę o przesłanie dobrych wieści na adres e-mail. Dzięki. M.
Mam prośbę do bywalców Hyde Parku i ich znajomych o informację. Czy w Trójmieście istnieją kluby, w których tańczy się oryginalne tango argentyńskie albo czy są kursy tańca, na których można sią nauczyć tego tanga. Jeżeli ktoś coś wie, to proszę o przesłanie dobrych wieści na adres e-mail. Dzięki. M.
Hej Ifcia :-)
Cieszę się, że dobrze się bawiłaś, a jak tam droga do domu? 22 godziny to prawie jak do Londynu...a ja muszę powiedzieć, że jadąc na inwentaryzację do Suwałk (!) w zeszły week end....zakochałam się w chłopaku z pociągu :-))) na trasie Warszawa - Białystok- Suwałki
Sylwester niczego sobie....6 godzin na parkiecie w Metrze...i wielki siniak na stopie....w tej chwili przybrał kolor granatowy
Gorące pozdrowienia:-)
Sylwester niczego sobie....6 godzin na parkiecie w Metrze...i wielki siniak na stopie....w tej chwili przybrał kolor granatowy
Gorące pozdrowienia:-)
SKM - bez pozdrowien
moim sasiadem jest Aniol
on strzeze ludzkich
snow
dlatego pozno wraca
do domu
nad ranem slysze jego kroki
i szelest skrzydel
rankiem
staje w moich drzwiach
otwartych na osciez
i mowi
twoje okno znowu swiecilo
dlugo
w noc
/Halina Poswiatowska/
mam nadzieje, ze bez wiekszych modyfikacji - z pamieci bylo
on strzeze ludzkich
snow
dlatego pozno wraca
do domu
nad ranem slysze jego kroki
i szelest skrzydel
rankiem
staje w moich drzwiach
otwartych na osciez
i mowi
twoje okno znowu swiecilo
dlugo
w noc
/Halina Poswiatowska/
mam nadzieje, ze bez wiekszych modyfikacji - z pamieci bylo
Niestetyanonim
Przykro, że zawiodłam Cię swoją postawą! Współczuję wszystkim, którzy cierpią ... Wpłacam pieniądze na konta dla chorych dziec i... z wiarą, że nikt tego nie ukradnie... nie zmienimy świata... Jestem tylko ciekawa, jak mieliśmy Twoim zdaniem zareagować !? Napisz - to ciekawe ! Zauważ, że ludzie się boją !!! Spójrz na siebie!!!
Dlaczego "niestetyanonim"???? Boisz się krzyczeć o niesprawiedliwości a mi wmawiasz brak patriotyzmu?
Wielu jest podżegaczy i gadających po kątach.. kto według Ciebie ma walczyć o sprawiedliwość, jeśli Ty nie masz odwagi podpisać się pod swoimi wypocinami?
Pozdrawiam Cię Niestetyanonimie w Nowym , mam nadzieję, że lepszym 2002 Roku.
Dlaczego "niestetyanonim"???? Boisz się krzyczeć o niesprawiedliwości a mi wmawiasz brak patriotyzmu?
Wielu jest podżegaczy i gadających po kątach.. kto według Ciebie ma walczyć o sprawiedliwość, jeśli Ty nie masz odwagi podpisać się pod swoimi wypocinami?
Pozdrawiam Cię Niestetyanonimie w Nowym , mam nadzieję, że lepszym 2002 Roku.
Tak....
To był cudowny Sylwester, we właściwym gronie, spędzony tak jak chciałam tzn.w czułych męskich objęciach...To fajne odkryć w kimś ciepło, w kimś o kim krążą dziwne nie zawsze pozytywne informacje, nie zawsze ludzie są tacy za jakich chcą uchodzić.Intuicja zazwyczaj nie kłamie.Ja nie chcę by kłamała..tym razem nie...proszę.
Kiedyś mnie znaliście, w gazecie.
Kiedyś mnie znaliście, w gazecie.
niestetyanonim i wszyscy
nie jesteście przecież ślepi - widzicie co sie dzieje wokoło - rząd jaki był taki był a jaki jest taki jest - wszyscy tam plują na siebie - bedą zawsze pluli - taka chyba metalność tego kraju - ale zawsze będą kryli swe rodziny bo to jest ich priorytetem-- tym się zajmują --- na całym świecie są akcje które pomagają innym - czy powinno tak być? - - - wielu powie że tak -- dla wielu to normalność - że sami sobie pomagać musimy - a ja wam mówię że to chore - po co są rządy - by chronić swych znajomych?- sam odpowiem - mają być dla nas bo "my" je wybieramy - a czy są - czy nie zapomniały o wielu naszych sprawach? -- -- -- mam wiele słów w głowie - lecz ich nie powiem , bo sami je znajdziedzie w sobie gdy tylko pomyślicie o tym wszystkim (o przestępstwach o układach) co jest w mieście , województwie, kraju , świecie ---- wiem jedno - gdy będe mógł zawsze pomogę i bedę wierzył że moje -- dary - pieniądze -- dotrą do tych którzy mają gorzej niż ja -- ale nadal będę się wkurzał że robię to za tych którzy obiecali potrzebującym to co teraz ja - nie mający wiele - za nich daję --- niestetyanonim czy takich tematów tu chcialeś ? czy chcesz bym tu też płakał nad tym co widzę na codzień? nad aferami , ukrywaniem zbrodni tych bezpośrednich i tych przez zaniedbanie- - - chcesz byśmy bezowocnie próbowali zmienic świat tu na HP ? - daj nam życ tak jak żyjemy - przyłącz się - ale nie prowadź nas na swój wyimaginowany front!!! --- ------ oki -- kończę - bo i tak myśli są szybsze od moich palców --- chciałem pisać o jednym a wyszło o wszystkim - lecz niestety to wszystko się wiąże --
POZDRAWIAM WAS I OBIECUJĘ ŻE BĘDĘ PISAŁ JAŚNIEJ I KRÓCEJ - OBOJĘTNIE JAKI TEMAT BĘDZIE
(prywatnie) aha - tęskiłem - no nadal tęskinię - :):):) do zobaczenia
POZDRAWIAM WAS I OBIECUJĘ ŻE BĘDĘ PISAŁ JAŚNIEJ I KRÓCEJ - OBOJĘTNIE JAKI TEMAT BĘDZIE
(prywatnie) aha - tęskiłem - no nadal tęskinię - :):):) do zobaczenia
Orda starego HYDEPARKU(w "Gratce")
WITAJCIE!!!
Tak radzę sobie...choć znowu powinienem wrócić do..."L.B.ŚMIEĆ"...Ale mam Nadzieję i ona mnie trzyma...
Takie moje życie...(tak , to znowu chodzi o moją UKOCHANĄ Żanę...)Ale nie o smutkach będę tu pisał...choć i ta noc jest taka...pusta...nie mam się do kogo przytulić, a najgorsze w tym to, że nie chcę do kogoś innego-jak tylko do Niej...Taka moja MIŁOŚĆ...I tak mocna pozostanie...ale nie chcę , aby nadal tak bardzo mnie dręczyła...aby tak ogromnie wypalała...aby tak bolała...
Nie o tym miałem pisać!!!a więc zaczynam inaczej:Nicdobrego dobrze, że zobaczyłem wreszcie Twoje wyrazy...nie możesz aż tak się izolować(daj sygnał przynajmniej-i to tak, abym wiedział, że to Ty!proszę-moje nr się nie zmieniły...podam tutaj, choć tego się nie robi...608504398***604658494***domowy taki, jak był***adresy e'mail:kiwdulnneb@hotmail.com(możemy się widzieć na Net Meetingu!!!), kiwdulnneb@poczta.onet.pl, kiwdulnneb@wp.pl, kiwdulnneb1@tenbit.pl, kiwdulnneb@netten.pl i kilka jeszcze...WSZYSTKIE używane!(gdy to piszę jest 05.25-słucham ERY i ENIGMY)
Pytasz o mnie, a ja jestem...a to Ciebie nie można odnaleźć...W Sieci wystarczy wpisać moje pseudo a...znajdziesz jedną z moich stron WWW(tam będzie wszystko...Choć tę akurat dopiero buduję...)JESTEM..i tak pozostanie...Pamiętasz?Ja JestemA więc teraz już masz dość atrybutów, aby się do mnie przybliżyć...Cieszę się naprawdę mocno-że "zobaczyłem" Ciebie...***Czekam na odzew...kiedykolwiek
"ONI"(pamiętacie te moje wywołanie z hydeparku?), no teraz będzie do RESZTY, do Was:
Agentka JO-miło mi-mimo wszystko...-że zobaczyłem tych parę Twoich zdań...A wiesz dlaczego "mimo wszystko"?!no dobrze-nie będę tutaj wracał do starych ran...;
Mixer-dostałeś moich ostanich parę sms'ów, prawda?-dlatego wiesz, że...i Tobie "zapomniałem"niektóre rzeczy...Dlatego trzymaj się chłopie zdrowo i pisz, bym mógł i Ciebie czytać...
Do Wicherkajuż napisałem...ale chyba nie zauważył...Można i tak-wybaczam i serdecznie POZDRAWIAM!!!
Ryoko oczywiście również cieplutko dotykam w Jej rączkę, aby poczuła, że i ja JESTEM...Na zdrówko...
Plagiata-również !!!
Aspis...dobrze wie że dycham jeszcze...Pani smoków jest blisko dość, prawda?
INNYCH również pozdrawiam!!!Będę tutaj czasem pisał, a napewno-czytał...Wybaczcie mi, że nie wymieniłem Was z nicka, ale już powinienem kończyć...czas spać...jutro(tzn.-dzisiaj)wstaję rankiem...a on zagląda mi już przez okno...***Dokończę kiedy indziej...Pa wszystkim-ciepłych kominków i snów spokojnych dla Was wszystkich!!!(Nefernefernefer-wiem, że byś miała kłopoty z przeczytaniem tego, więc nie zagłebiam się bardziej...z Tobą i tak mówię na innym nośniku...Oczekuj sms'ów i nie gniewaj się za te sygnały-wiesz wówczas, że myślę o Tobie!I tak samo się dzieje z innymi, którzy je ode mnie dostają...)Dobrzejuż naprawdę kończę!!!Do usłyszenia...
Ps.można mnie min. spotkać również w pokoju"30"hydeparku, oraz na ODIGO, na Gadu-Gadu(nr1978366)i...na ICQ(nr145881486)...
Tak radzę sobie...choć znowu powinienem wrócić do..."L.B.ŚMIEĆ"...Ale mam Nadzieję i ona mnie trzyma...
Takie moje życie...(tak , to znowu chodzi o moją UKOCHANĄ Żanę...)Ale nie o smutkach będę tu pisał...choć i ta noc jest taka...pusta...nie mam się do kogo przytulić, a najgorsze w tym to, że nie chcę do kogoś innego-jak tylko do Niej...Taka moja MIŁOŚĆ...I tak mocna pozostanie...ale nie chcę , aby nadal tak bardzo mnie dręczyła...aby tak ogromnie wypalała...aby tak bolała...
Nie o tym miałem pisać!!!a więc zaczynam inaczej:Nicdobrego dobrze, że zobaczyłem wreszcie Twoje wyrazy...nie możesz aż tak się izolować(daj sygnał przynajmniej-i to tak, abym wiedział, że to Ty!proszę-moje nr się nie zmieniły...podam tutaj, choć tego się nie robi...608504398***604658494***domowy taki, jak był***adresy e'mail:kiwdulnneb@hotmail.com(możemy się widzieć na Net Meetingu!!!), kiwdulnneb@poczta.onet.pl, kiwdulnneb@wp.pl, kiwdulnneb1@tenbit.pl, kiwdulnneb@netten.pl i kilka jeszcze...WSZYSTKIE używane!(gdy to piszę jest 05.25-słucham ERY i ENIGMY)
Pytasz o mnie, a ja jestem...a to Ciebie nie można odnaleźć...W Sieci wystarczy wpisać moje pseudo a...znajdziesz jedną z moich stron WWW(tam będzie wszystko...Choć tę akurat dopiero buduję...)JESTEM..i tak pozostanie...Pamiętasz?Ja JestemA więc teraz już masz dość atrybutów, aby się do mnie przybliżyć...Cieszę się naprawdę mocno-że "zobaczyłem" Ciebie...***Czekam na odzew...kiedykolwiek
"ONI"(pamiętacie te moje wywołanie z hydeparku?), no teraz będzie do RESZTY, do Was:
Agentka JO-miło mi-mimo wszystko...-że zobaczyłem tych parę Twoich zdań...A wiesz dlaczego "mimo wszystko"?!no dobrze-nie będę tutaj wracał do starych ran...;
Mixer-dostałeś moich ostanich parę sms'ów, prawda?-dlatego wiesz, że...i Tobie "zapomniałem"niektóre rzeczy...Dlatego trzymaj się chłopie zdrowo i pisz, bym mógł i Ciebie czytać...
Do Wicherkajuż napisałem...ale chyba nie zauważył...Można i tak-wybaczam i serdecznie POZDRAWIAM!!!
Ryoko oczywiście również cieplutko dotykam w Jej rączkę, aby poczuła, że i ja JESTEM...Na zdrówko...
Plagiata-również !!!
Aspis...dobrze wie że dycham jeszcze...Pani smoków jest blisko dość, prawda?
INNYCH również pozdrawiam!!!Będę tutaj czasem pisał, a napewno-czytał...Wybaczcie mi, że nie wymieniłem Was z nicka, ale już powinienem kończyć...czas spać...jutro(tzn.-dzisiaj)wstaję rankiem...a on zagląda mi już przez okno...***Dokończę kiedy indziej...Pa wszystkim-ciepłych kominków i snów spokojnych dla Was wszystkich!!!(Nefernefernefer-wiem, że byś miała kłopoty z przeczytaniem tego, więc nie zagłebiam się bardziej...z Tobą i tak mówię na innym nośniku...Oczekuj sms'ów i nie gniewaj się za te sygnały-wiesz wówczas, że myślę o Tobie!I tak samo się dzieje z innymi, którzy je ode mnie dostają...)Dobrzejuż naprawdę kończę!!!Do usłyszenia...
Ps.można mnie min. spotkać również w pokoju"30"hydeparku, oraz na ODIGO, na Gadu-Gadu(nr1978366)i...na ICQ(nr145881486)...
Ameno
Witaj , witaj :))) jestem już i działam mocno . Jak tam po Sylwestrze , czy twoje piękne nogi już odpoczęły ? W każdym razie cieszę się , że jesteś i masz sie dobrze . Hm hm..... :))) przygotowuję się do błyśnięcia kulinarnego ..... . Co prawda mój pewien kolega mawia , że wszystko jest jadalne --- z tym , niektóre rzeczy tylko jeden raz ale to wredota jeden !!