Widok
CATHAR THOUGHTS
Odense...to miasto ciszy. Ogarnia ona ulice i wibruje w sercu.Nikt nie krzyczy, nie smieje sie...ale tez nie placze.Jest tylko przestrzen, ulice, domy, drzewa jeziora -a ludzie przemykaja nieslyszalni miedzy zakretami drog.A najpiekniejszy jest swit...kiedy ide po oszronionej drodze i mgla otula mnie bialym puchem...jest tak bezpiecznie, blogo i spokojnie. Jestem jak ptak, ktory wie, ze niedlugo nauczy sie latac.
CATHAR WORDS
Tu, gdzie jestem, nie widac zla.Moze kryje sie ono w nocnych lokalach i czterech scianach domow, ale ulice sa wolne od agresywnych mlodych ludzi, ktorzy pobija kazdego, kto stanie im na drodze. Kiedy rozmawiam z kolega, nie musze bac sie dwuznacznych propozycji.Nie rozumiem dunskiego, wiec nie slysze przeklenstw i moge wyobrazac sobie, ze ich nie ma.Naiwne? Po prostu chcialabym, aby taki byl swiat.Spokojny i delikatny.Bez wulgarnosci i agresji, ktora widze nawet tu, w HP.Mysle...czy jestem jedyna osoba, ktora zachowala idealy? Ktora brzydzi sie zlem?
przystojny
czesc .mam na imie X i wcale nie jestem niesmialy... ale chcialbym znalezc sobie jakos dziewczyne....moze byc sredniego wzrostu...dobrze jezdzaca na nartach .nawet po trasach z czarnym pkt...:) ktora mieszka gdzies w gdansku..najlepiej w poblizu bajora kolo migowa...slucha u2 i w ogole jest cool i super....nie musi byc uzalezniona od pc i komorki. czekam na propozycje...
Bojkot klubu RUDY KOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam coś do powiedzenia , BOJKOTUJCIE KLUB o nazwie RUDY KOT w Gdańsku , w Sobotę robili koncert dla Nazistów , gdzie zjechało się 150 prawicowych skinchedów z całej polski , , , , no K..mać jak właściciel się na zgodził ???? Chyba coś nie gra może bedą organizować przemarsze przez miasto lub bedą strartowć w wyborach ??? No k***** Mać to chyba przesada !!!!!
wicherek SUFIZM
WRACAJAC DO SPRAWY SUFIZMU TO JEST SUPER :)))
DOSKOALA EGZYSTENCJA W SROD LUDZI ZNIEWOLONYCH PRZEZCODZIENNOSC ZYCIA A JA MOGE W KONCU SIE ODERWAC SIE I ZAGLEBIC SIE W WYZSZE SFERY DUCHOWE TYLKO SIE ZASTANAWIAM CZY SUFIZM NALEZY STUDIOWAC W SAMOTNOSCI CZY Z OSOBA TOWARZYSZACA JAK MYSLISZ JAKIE BEDE LEPSZE EFEKTY?
DOSKOALA EGZYSTENCJA W SROD LUDZI ZNIEWOLONYCH PRZEZCODZIENNOSC ZYCIA A JA MOGE W KONCU SIE ODERWAC SIE I ZAGLEBIC SIE W WYZSZE SFERY DUCHOWE TYLKO SIE ZASTANAWIAM CZY SUFIZM NALEZY STUDIOWAC W SAMOTNOSCI CZY Z OSOBA TOWARZYSZACA JAK MYSLISZ JAKIE BEDE LEPSZE EFEKTY?
CAT
NEFER-nie doszla kartka???Ups...bo ja wyslalam ja bez kodu(napisz go jesli mozesz...)-majac nadzieje, ze to nie przeszkadza-mozesz mi jeszcze raz napisac caly adres w SMS-sie?A nuz cos pokrecilam-wyslalam ponad tydzien temu a powinno isc 4-5dni.Jak nie dojdzie to sie bardzo wkurze.Pozdrawiam i nie krzycze(na Ciebie???NIGDY!!!) FIONA-pozdrowienia!Probowalam tu szukac jakichs mang, ale narazie mznalazlam tylko "Dragon Ball"-za to w kinie graja jakiegos pelnometrazowego "Pokemona"!Jestem ciekawa, czy ominie mnie jakis Swiat Mangi.Planuja cos?
CATHAR SMILE
Znowu to pudlo robi mi kawaly...Tamten tekst-podobnie jak ten, mial miec tytul CATHAR SMILE. Ech...Wicherek, Tonieja, Atma-bardzo zainteresowalo mnie to, co piszecie o medytacji itp.-nigdy nie zetknelam sie ze slowami SUFIZM czy SUFITYZM, ale od lat zajmuje sie medytacja, energia -ogolnie tym, co nazywaja ezoteryka idt. a i moj Kataryzm opiera sie w duzej mierze na medytacji i kontaktach z Wyzszymi Energiami, silami. O ile nie macie mi za zle , ze tak sie wtracam, chetnie dowiedzialabym sie czegos wiecej o tym, czym sie zajmujecie...Pozdrowienia!
CATHAR SMILE
Znowu to pudlo robi mi kawaly...Tamten tekst-podobnie jak ten, mial miec tytul CATHAR SMILE. Ech...Wicherek, Tonieja, Atma-bardzo zainteresowalo mnie to, co piszecie o medytacji itp.-nigdy nie zetknelam sie ze slowami SUFIZM czy SUFITYZM, ale od lat zajmuje sie medytacja, energia -ogolnie tym, co nazywaja ezoteryka idt. a i moj Kataryzm opiera sie w duzej mierze na medytacji i kontaktach z Wyzszymi Energiami, silami. O ile nie macie mi za zle , ze tak sie wtracam, chetnie dowiedzialabym sie czegos wiecej o tym, czym sie zajmujecie...Pozdrowienia!
MAGDO
dzien dobry......chyba juz dzisiaj sie widzielismy...ahuhuhuhu...chcialbym abys byla szczesliwa....tzn. byla w takim stanie w jakim aga i ja jestesmy...a moze nawet bardziej..ale czy tak sie da? no chyba ni...wiem juz dlaczego jest tak a nie inaczej...sluchaj bo po prostu jest malo chlopakow ktorzy sa ciebie warci!!!! to nie sa przelewki...nie mozesz byc z byle kim...!!!! a o takich trudno...teraz...(tzn tak przypuszczam :) ....papap do zobaczenia na ircu....
RYBA!!!
ryba- JUZ NIGDY I NIGDZIE SAMA NIE POJEDZIESZ , TZN. BEZE MNIE...OK...BO TERAZ JEST KAPA...DZIWNIE SIE CZUJE GDY CIEBIE OBOK MNIE NIE MA....JAKOS TAK PUSTO..SAMOTNIE..A PRZECIEZ DUZO LUDU PRZEWIJA SIE OBOK MNIE...ALE TO NIE TO SAMO...NA SZCZESCIE JUZ W PON...SIE ZOBACZYMY...ALE CZY WYTRZYMAM? OTO JEST PYTANIE.....
AGUSIU
KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ twoj jedyny...
NEFER
Wlasnie dostalam SMS-a-DZIEKUJE!!!Jedno pytanie:9/11, czy rzymskie 2 ? Bo tego tez nie bylam pewna.List? Nic sie nie przejmuj-mozesz spytac Agentke, jaki byl moj...Pozdrawiam Cie serdecznie!!! FIONA-well, jak tak, to mnie ominie...Ale ja lubie Pokemona!Nie jest to szczyt poziomu artystycznego, ale jest slodki i poprawia humor.Nawet kupie sobie koszulke z Pikachu i bede wszystkich przyprawiac o kropelki na spotkaniach(hi hi)...Pozdrawiam!
CATHAR LIGHT
Jestes piekna...lsnisz jak jezioro we mgle o chlodnym swicie.Srebro z blekitem, otulone bialym puchem, tak ulotnym, ze znika, gdy probuje sie go dotknac...jak mgla...Potrafie tylko ja...Wpuszczam w Twa biel zloty blask, dotykam dloni Twej- a Ty mnie osrebrzasz. Jestes tak olsniewajaca, ze czuje bol gdy patrze w Twoje oczy. Slodki bol... Mialam sen...Stalysmy przed Doskonalymi trzymajac sie za rece.Powiedzialam:-"This is my`Saciaę.Nothing can make us be apart." Uslyszalam:-"YOU ARE CONNECTED" -"By whom are we connected?" -"YOU ARE THE CONNECTION OF GOD."-odpowiedzial Doskonaly.
FAŁSZYWKA
No i ja się doczekałam , że jakiś kurczak podszył się pod moją ksywę. Bzdet pod nagłówkiem "GRATKOMANIA" nie jest mój.To już chyba plaga na tych stronach , że co niektórzy artyści pióra pisują pod cudzymi personaliami.Więcej odwagi , nie ma się czego wstydzić , no cóż nie każdy może być PIK-POKIEM.
hyde park
Zgadzam sie z falszywym Pik Pokiem. Faktycznie duzo ludzi pisze tu troche nie na temat. Dla nich to pewnie ciekawe ale dla innych... Zalozcie sobie kanal na ircu albo piszcie mejle. Intencje zalozycieli chyba faktycznie byly takie zeby to byl TROJMIEJSKI hyde park a nie kolko poetycko- smsowe.
sens=nonsens?
sens nonsens bezsens
nadsensownie bezsensownie
wypowiadam sie nocnie
i kwieciscie przeglupio
bezsensownosc sensownych
wypowiedzi kwiecistych przeglupio
dobijajaco przytlaczajaca jest
przez trojmiejskich stron przechodzac
gaszcz niczego nie widac innego
jak przechodzone wypolerowane
frazesy stracone w gaszczu niepotrzebnie
bezsensownych wypowiedzen
ale poco?
nadsensownie bezsensownie
wypowiadam sie nocnie
i kwieciscie przeglupio
bezsensownosc sensownych
wypowiedzi kwiecistych przeglupio
dobijajaco przytlaczajaca jest
przez trojmiejskich stron przechodzac
gaszcz niczego nie widac innego
jak przechodzone wypolerowane
frazesy stracone w gaszczu niepotrzebnie
bezsensownych wypowiedzen
ale poco?
Gratkowicze
Nie martwcie sie! Na naszej stronie jest mozliwosc rozmawiania i to zarowno tak jak tutaj, jak i "na zywo" w "czacie".
W dziale "Ksiazka Kontaktowa" znajdziecie adresy e-mailowe i WWW Gratkowiczow, ktorzy zgodzili sie na ich publikacje.
Dzis beda nowe zdjecia w dziale "Relacje ze spotkan".
Agentko Jo: czy masz dla mnie cos? Takie sluchy dotarly do mnie, wiec pytam...
W dziale "Ksiazka Kontaktowa" znajdziecie adresy e-mailowe i WWW Gratkowiczow, ktorzy zgodzili sie na ich publikacje.
Dzis beda nowe zdjecia w dziale "Relacje ze spotkan".
Agentko Jo: czy masz dla mnie cos? Takie sluchy dotarly do mnie, wiec pytam...
Esclarmonde
O ile mi wiadomo takie cos jak "Sufityzm" nie istnieje, mysle, ze jest to inwencja wlasna Wicherka (poprawcie mnie, jesli sie myle). Widzisz cala rozmowa na ten temat zostala sprowokowana moja wypowiedzia "Sufickie Tance Swiatowego Pokoju" (22 Stycznia 2001 godz. 18:46) w wyniq ktorej rozpoczela sie nasza rozmowa z 7SK o sektach, religiach i religijnym fanatyzmie. Mozesz to wszystko sobie przeczytac na poprzednich stronkach.
Ja rowniez od paru lat siedze w duchowosci, o czym juz wspominalam we wczesniejszych wypowiedziach. Ciesze sie, ze pojawia sie tu Twoja Pokrewna Dusza :)) Ezoteryka jest obecnie czyms, bez czego nie umialabym i nie chcialabym zyc :) Kontakty z Wyzszymi Energiami i Istotami, medytacja, bhakti joga, duchowe zabiegi, to dla mnie cos naturalnego :) Jesli po przeczytaniu poprzednich qponow o Sufizmie bedziesz chciala cos wiecej sie dowiedziec, pytaj. Przesylam Zlote Swiatlo.
Ja rowniez od paru lat siedze w duchowosci, o czym juz wspominalam we wczesniejszych wypowiedziach. Ciesze sie, ze pojawia sie tu Twoja Pokrewna Dusza :)) Ezoteryka jest obecnie czyms, bez czego nie umialabym i nie chcialabym zyc :) Kontakty z Wyzszymi Energiami i Istotami, medytacja, bhakti joga, duchowe zabiegi, to dla mnie cos naturalnego :) Jesli po przeczytaniu poprzednich qponow o Sufizmie bedziesz chciala cos wiecej sie dowiedziec, pytaj. Przesylam Zlote Swiatlo.
CATHAR SMILE
NEFER-uff...ciesze sie!Pozdrawiam.Gdanszczanko-na tym wlasnie polega idea Hydeparku, ze kazdy pisze to, co go interesuje.Moze to czytac rowniez kazdy-czy podziela te zainteresowania, czy nie.Zwaz, ze HP tworza konkretni ludzie, ktorzy pisza tak jak chca, nie zabierajac nikomu miejsca.Chesz czytac tu co innego?To napisz!A jesli nie, to nie czytaj nas-nikt Cie nie zmusza.Troche tolerancji.
ATMA
Dziekuje za odp.!:-)))Czytalam Twoje teksty, kilkakrotnie...Mozesz mi wyjasnic pochodzenie slowa Sufizm? Czy ten ruch nie ma aby cos wspolnego z Hare Krsna? Twoje opisy wygladaja mi znajomo do zajec na ktore chodzilam w liceum-zaczelo sie od wykladu o reinkarnacji, po ktorym byly zaproszenia na darmowe lekcje medytacji . Spiewalismy hinduskie mantry, niektorzy tanczyli, byly poczestunki i wyklady roznych "Mistrzow " na video.Mowili, ze bezustanne czantowanie mantr to jedyna droga do samorealizacji. Ludzie rowmiez byli otwarci, z roznych srodowisk, bylo sympatycznie , ale wiesz co? Nikt z nich nie wydawal sie ani samozrealizowany, ani szczesliwy. Nie mieli zadnych wlasnych zainteresowan, powtarzali regulki z wykladow jak magnetofon i zerwali z wszystkimi swoimi dotychczasowymi znajomymi, uwazajac ich za swych wrogow. Przez pewien czas cwiczylam te mantry-czesto medytuje-i pewnej nocy podczas czantowania poczulam sie bardzo zle-pchaly sie do mnie ochydne, czarne energie-i gdyby nie to , ze od dziecka mam wokol mojej aury ochronny parawan mogloby byc zle. Oczywiscie zrezygnowalam z tego ruchu, i , moja-jak mi sie zdawalo-przyjaciolka stamtad zerwala ze mna wszelki kontakt. Ruch o ktorym pisze to Instytut Wiedzy o Tozsamosci-Misja Czajtanii. Po tym nastawilam sie b. krytycznie do ludzi , ktorzy wszem i wobec rozglaszaja, jacy sa rozwinieci duchowo i pouczaja wszystkich naokolo. Prawdziwa duchowosc nie krzyczy, ale wysyla swiatlo-ja sie po prostu czuje.Pisze Ci to wszystko wyrazajac zyczenie, by te tance rowniez okazaly sie swiatlem i bys skupila sie na energii tych ludzi-ona nie klamie.Podazaj za swiatlem!Rowniez wysylam promien zlotej energii!:-))))
FIONA
A do mojego "ciuuu?" I orzyprawiamy z przyjacialka sprzedawcow o WIELKIE kropelki rzucajac sie w sklepach papierniczych i zabawkarskich na naklejki z Pokemonami. Tak by the way-musialysmy nieraz otrzec sie o siebie na MNS-ach, zabawne , ze odzywamy sie do siebie dopiero teraz...Pozdrawiam!!!:-)))
CATHAR WAVE
Czy mozna zamknac w klatce bol? Czy mozna zapomniec o uczuciach?Niektorzy twierdza, ze im sie to udaje.Boje sie takich ludzi...Nie wiedzac kiedy staja sie pracujacymi szarymi robotami i wszelkie przejawy ciepla i prawdziwego zycia uznaja za swego wroga.Dostaniesz sie w ich rece -zmiazdza cie-przeciez stal jest twardsza od ciala... NEFER-ciesze sie, ze Ci sie podobala...
CATHAR NIGHT
Chcialabym umrzec nikomu nie znana...Gdy mojego swiatla zabraknie, nikt nie poczuje...Nie narodza sie nowe utwory, ktorych i tak nikt by nie sluchal, nie bedzie paru wierszy, ktorych i tak nikt nie czyta, nie bedzie milosci, ktora i tak nie zostanie przyjeta.Moze odrodzilabym sie gdzies w innej galaktyce, na planecie na ktorej istnieje wiecej swiatla...
TOTALNY BAIZEL W ROZKŁADACH ZKM !!!!
WITAM WSZYSTKICH !
Poruszałem już ten temat pod koniec 2000 roku.... Chodzi mianowicie o beznadziejne rozkłady ZKM !!! Po wcześniejszym artykule na łamach Hyde Park zgłosił się z tłumaczeniem gość który to społecznie redaguje. Przyznał racje i obiecał że sprawę dopilnuje i w końcu zaktualizują te gporozwieszane głupoty z przystanków!!!
Jak do dnia dzisiejszego dalej te bzdury wiszą wprowadzając najwnych pasażerów KOMUNIKACJI MIEJSKIEJ!!! Czy ZKM już totalnie ma nas w .... /!!!/ Po jaką cholerę zapraszają na rozkładach na przystankach na rozkłady w Internecie??? Ten co to redaguje pisze następną bzdurę - OSTATNIA AKTUALIZACJA - 18 stycznia 2001 roku.... - beznadziejny gość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wstydziłby się pisać podobne bzdury!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apeluję do władz ZKM aby albo przestały się reklamować z INTERNETEM na rozkładach /bo to teraz modne.../ albo niech dopilnują tego co ktoś partaczy - czyli dobrego imienia firmy.
Liczę na odzew w tej sprawie. Proszę o e-maile.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE !!!
Poruszałem już ten temat pod koniec 2000 roku.... Chodzi mianowicie o beznadziejne rozkłady ZKM !!! Po wcześniejszym artykule na łamach Hyde Park zgłosił się z tłumaczeniem gość który to społecznie redaguje. Przyznał racje i obiecał że sprawę dopilnuje i w końcu zaktualizują te gporozwieszane głupoty z przystanków!!!
Jak do dnia dzisiejszego dalej te bzdury wiszą wprowadzając najwnych pasażerów KOMUNIKACJI MIEJSKIEJ!!! Czy ZKM już totalnie ma nas w .... /!!!/ Po jaką cholerę zapraszają na rozkładach na przystankach na rozkłady w Internecie??? Ten co to redaguje pisze następną bzdurę - OSTATNIA AKTUALIZACJA - 18 stycznia 2001 roku.... - beznadziejny gość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wstydziłby się pisać podobne bzdury!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apeluję do władz ZKM aby albo przestały się reklamować z INTERNETEM na rozkładach /bo to teraz modne.../ albo niech dopilnują tego co ktoś partaczy - czyli dobrego imienia firmy.
Liczę na odzew w tej sprawie. Proszę o e-maile.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE !!!
atma
Sufizm, mistyczny nurt w islamie, w pierwszym okresie istnienia oskarżony o herezję. Wielu sufich poniosło męczeńską śmierć. Dzięki działalności al-Ghazalego sufizm przestał być uważany za kierunek nieortodoksyjny.
Wg Kharraza z Bagdadu ścieżka sufich opiera się na "zaniknięciu" tego, co ludzkie, a następnie na przejściu w inny, "pozaświatowy" stan bytu. Dokonuje się wówczas przemiana człowieka, tak, by mógł się napełnić boską substancją. Chociaż odległość ludzi od Boga jest wg sufizmu nieskończenie wielka, może ją pokonać żarliwe oddanie i miłość.
Ibn al- Arabi był twórcą koncepcji Człowieka Doskonałego, którego serce odbija w wyraźny sposób boską rzeczywistość.
Sufi opracowali skomplikowany system ćwiczeń cielesnych i duchowych mających doprowadzić człowieka do doskonałości. Znaną praktyką sufizmu jest kontemplacyjne, związane z kontrolą oddechu powtarzanie imion Boga, a także ekstatyczny taniec i poezja
Wg Kharraza z Bagdadu ścieżka sufich opiera się na "zaniknięciu" tego, co ludzkie, a następnie na przejściu w inny, "pozaświatowy" stan bytu. Dokonuje się wówczas przemiana człowieka, tak, by mógł się napełnić boską substancją. Chociaż odległość ludzi od Boga jest wg sufizmu nieskończenie wielka, może ją pokonać żarliwe oddanie i miłość.
Ibn al- Arabi był twórcą koncepcji Człowieka Doskonałego, którego serce odbija w wyraźny sposób boską rzeczywistość.
Sufi opracowali skomplikowany system ćwiczeń cielesnych i duchowych mających doprowadzić człowieka do doskonałości. Znaną praktyką sufizmu jest kontemplacyjne, związane z kontrolą oddechu powtarzanie imion Boga, a także ekstatyczny taniec i poezja
Ludziszki
Zauwazyliscie czasami w autobusach lub trajtkach (w Gdyni) jak te babcie sie pchaja do autobosow aby tylko zajac sobie miejsce, ostatnio siedze sobie w autobusiku, a tu babcia do mnie- " mam III grupe inwalidzka prosze zejsc natychmiast" a ze babka byla wsciekla (jak wsciekle gacie) wolalam sie usunac na boczny tor, z szacunkiem do staruszkow oczywiscie, ale od tej pory boje sie takich babek
Fiona
CHAT - nie ma na nim nikogo z trywialnej przyczyny - jest za malo popularny. Po jakims czasie pojawiac sie beda jakies osoby, ale trzeba jeszcze uzbroic sie w cierpliwosc. No i reklamowac nasza strone co jakis czas ;-). Co niniejszym czynie.
Zapraszam na strone Gratki wszystkich Gratkowiczow i innych zainteresowanych. Gratkowiczow zapraszam tez do wspolpracy - czyli wspolnego tworzenia naszej strony.
Zapraszam na strone Gratki wszystkich Gratkowiczow i innych zainteresowanych. Gratkowiczow zapraszam tez do wspolpracy - czyli wspolnego tworzenia naszej strony.
Gratkowicze
No i mamy zmiany... strona Imieniny/urodziny zawiera informacje o biezacej dacie :)) i imieninach - kto dzis obchodzi. Na razie jest to tylko "na biezaco", ale jeszcze dzis dorzuce formularz do zglaszania swoich imienin i urodzin. Bedzie mozna wpisac sobie swoje dane na te strone, zeby znajomi i przyjaciele pamietali ;-). Powinni i bez tego, ale coz... tak dostana przynajmniej szanse.
Esclarmonde
Ależ my się kiedys poznałysmy!To było
u Kasi L, we Wrzeszczu.Co prawda dawno,
przed poprzednimi Swiętami...
A jak na ostatnim MnS powiedziałam Ci
czesć to spojrzałas na mnie raczej morderczo,
więc się speszyłam i poszłam.Fakt, że akurat była
tam (przed salą główną) nieco nerwowa atmosfera...
Co do konwentu: na razie nic nie wiadomo.W Kawaju
nic nie piszą, a jest już rozkład imprez do czerwca chyba.
u Kasi L, we Wrzeszczu.Co prawda dawno,
przed poprzednimi Swiętami...
A jak na ostatnim MnS powiedziałam Ci
czesć to spojrzałas na mnie raczej morderczo,
więc się speszyłam i poszłam.Fakt, że akurat była
tam (przed salą główną) nieco nerwowa atmosfera...
Co do konwentu: na razie nic nie wiadomo.W Kawaju
nic nie piszą, a jest już rozkład imprez do czerwca chyba.
FIONA
Szczerze mowiac nie bardzo pamietam tego spotkania u Kasi - moze jakas podpowiedz co do Twojego wygladu? Zgroza mnie ogarnia na mysl co Ona o mnie mogla naopowiadac...Co do tamtego MNS-u, tez nie pamietam, sorry - ale jakkolwiek moglam wygladac, jestem pewna, ze nie chcialam wydac Ci sie niemila!:-)))Moze mialam zly humor...Pozdrawiam serdecznie!!!