Widok

CET na Kowalach - proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
Bardzo popieram opinię, szkoła jest świetna, cieszy fakt ze tak zawistni rodzice nie mają dzieci w tej szkole. Super zadowolony rodzic
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 29
Zależy kogo ja polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 38
Zanim zapisałem dziecko do szkoły CET zrobiłem bardzo szczegółowy wywiad z rodzicami, którzy mają tu dzieci. Wszyscy mówili jednym głosem - jest super. Zachęcam poszukujacych odpowiedzi sprawdzać informacje u źródła. Anonimowość nie zawsze znaczy szczerość. Mam w szkole CET syna od września 2014 i rzeczywiście jest super. Bardzo polecam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 48
Moje dziecko chodzi do przedszkola i jestem bardzo zadowolona. Przemiłe Panie, świetny kontakt mailowy z rodzicami dzięki czemu wiemy co dzieci robią lub będą robić w danym miesiącu.
Córcia wraca uśmiechnięta i mówi że uwielbia swoje przedszkole a to chyba najlepsza ocena.
Radze popytac u zrodła lub przejsc sie osobiscie bo wiadomo jak to w necie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 49
Ja sir zgadzam z ta pozytywna opinia. Moja corka chodzi 4 rok. Najpierw 2 lata przedszkola, potem zerowka a w koncu 1klasa. Dokladnje zadowolenie dziecka wazniejsze od rotacji nauczycieli. Trzeba przyznac,ze w tym roku przyszli nowi nauczyciele I to calkiem sporo, ale z pozytywna energia ,uskiechnieci,kreatywni a to tylko na plus dla dzieci. A powody odejscia sa rozne. Mysle,ze jesli nauczyciel nie chce pracowac to niech odejdzie I bedzie zadowolony w innej placowce. Pamietajmy ze nauczyciele to tez ludzie I moga zmieniac prace tak samo jak w innych zawodach ma to miejsce. Zreszta wybor placowek w okolicy duzy zawszw mozna dziecko przeniesc jesli ktos niezadowolony. Pozdrawiam zadowolona mama
Ps a co pani psycholog to wielkie brawa dla niej. Akurat mi I mojej corce bardzo pomogla I wciaz trzyma reke na pulsie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 71
Karygodne zachowanie. Proszę napisać o jaką grupę chodzi bo mam podejrzenia, ze akurat o ta do której chodzi moje dziecko.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 5
..prawda jest taka, że szkoła jest coraz bardziej przepełniona, wręcz pęka w szwach. Moje dziecko przebywa w jednej sali przez 8 godzin - tam mają lekcje, stołówkę, świetlicę, w czasie której dzieci oglądają filmy, chyba w celu unieruchomienia. Nie ma miejsca dla nowych dzieci. Ciekawe, gdzie one zostaną "upchnięte"? Brak pomysłu, brak planu, coraz większe zaniepokojenie rodziców... Zastanawiamy się nad zmianą szkoły.
Proszę wziąć to pod uwagę zapisując tam swoje dzieci.
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 6
czesne wynosi 650 zł, skąd Pani wzięła taką cene? Moje dziecko też chodzi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
szkoła 750 zł, przedszkole 650 zł + posiłki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moje dziecko chodziło do szkoły kilka lat. Dyrekcja dużo obiecuje, a potem jednak jest duże rozczarowanie. Szkoła jest przepełniona i z roku na rok przyjmują więcej dzieci. Dyrekcja wymyśliła, że zajęcia dodatkowe będą odbywały się co dwa tygodnie, bo jest za dużo chętnych. Płacimy za miesiąc nauki dziecka, w tym są zajęcia dodatkowe i basen a kiedy liczba godzin zajęć dodatkowych została zmniejszona, opłaty za szkołę dyrekcja nie zmniejszyła. Płacimy za dwa miesiące wakacji, a opieki w tym czasie nie zapewniają, w innych szkołach jest miesiąc opieki wakacyjnej. Cena dużo wyższa niż w innych prywatnych szkołach. Dzieci posiłki spożywają na korytarzo-świetlico-stołówce. Dużo gadżetów w szkole tak TV, tablety, projektowy, tablice multimedialne. Tylko pobyt na świetlicy nie powinien polegać na tym, że dzieci ogladaja TV. To miejsce jest dobre tylko na przedszkole , szkoła podstawowa nie powinna być tam prowadzona. Jestem rozczarowana szkoła i podejściem dyrekcji.
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 8
szkola to jedno wielki rozczarowanie i pomyłka ,dużo nie można wypisywać bo dyrekcja zamiast zmierzyć się z trudnościami usuwa komentarze ,więc jedno słowo po 4 letnim doświadczeniu przedszkole ok,szkole odradzam !!!!!!
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jest dokładnie tak jak Pani pisze. Polecam.... szczególnie jeśli wychowawcą i nauczycielem prowadzącym jest Pani Ania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 33
Pani Ania chyba sama sobie pisze komentarze...haha
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 4
tyle nieprzychylnych opinii, tyle negatywnych w tym watku, a maja nadkomplet i musza odmawiac chetnym...dziwne ;))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
no bez przesady. Wlasciciele prowadza swoj interes i maja przyjmowac problemowe dzieci, bo tak sobie rodzic chce? Oni maja prawo przyjmowac kogo chca, nawet geniuszy. A rodzice maja prawo miec spokoj z dziecmi, a nie martwic sie o 2-3 lobuzow, ktorzy uprzykrzaja zycie innym dzieciom. Jak jestes taka dobra wrozka to otworz wlasna szkole i przyjmuj niegrzeczne dzieci, albo te z problemamy w nauce. Rodzice placa i oczekuja spokoju bezpieczenstwa i pewnego poziomu nauki - nikt nie daje tam dziecka, zeby wyroslo na geniusza. Ale kazdy chce zeby dziecko mialo warunki do nauki i spokoj.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
Joanno- czy Ty naprawdę nie wiesz jak się pisze, cytuję -"Oxfort" ??Bo z pewnością nie tak jak Ty napisałaś..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, tyle negatywnych opinii o szkole, a jak jest naprawdę? oferta jest bardzo ciekawa i zastanawiam się nad posłaniem córki do CET. Proszę Was o opinie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 34

Najpierw było przedszkole, potem szkoła.Dobrze że dzieci mogą kontynuować naukę w tym samym budynku.Polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 38
Bo tam są tylko 3 roczniki i 3 klasy... Hhaa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brudny od spalin samochodowych..... Poważnie?? Moja dwójka tam chodzi, często są na tworzę, bo widzę po ubraniach :) ale raczej jest to błoto lub piasek z piaskowcy, a nie ,,spaliny" aut . Poziom komentarzy żenujący..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry