Widok

CET na Kowalach - proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
Moje dziecko nie sprawia problemów wychowawczych a nawet jezeli eliminuje sie dzieci ktore sprawiają problemy wychowawcze to co to za szkola ???? Wszyscy by chcieli uczyć geniuszy i zbierać laury .....
Po drugie jezeli nie przeszło egzaminu kwalifikacyjnego to czyja wina ??? Jezeli dziecko uczęszcza 3 lata i spędza tam czas od 8-16 to kto jest odpowiedzialny za wynik ???
Moze należy sobie zadać takie pytanie ....
Nie zmienię zdania co do szkoły wręcz potwiedzam nie dostosowana ilośc miejsc do uczniów jak KURNIK
Wystarczy odebrać dziecko po 15 gdzie tylko 3 klasy sa na dworzu a gdzie reszta ???
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 9
mama po Twojej wypowiedzi od razu widać że studiów dziennych na uniwerku ani na polibudzie to Ty nie ukończyłaś...A historia lubi się powtarzać:) Płać czesne w terminie i żyj w przekonaniu, że Twoje dziecko to "bystrzak";DDD
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12
Ha Ha Ha...... Gratuluję wiedzy na temat szkół. To Twojemu dziecku powodzenie będzie potrzebne......
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9
mama chyba sama nie wierzysz w to, co piszesz:) Tam do szkoły z automatu biorą dzieci z przedszkola, no proszę Cię :) U nas pani w przedszkolu zmieniła się 3 razy w ciągu roku i żadna z nich nie z powodu urlopu macierzyńskiego, więc nie pisz jeśli nie jesteś zorientowana w temacie. Akurat ja daję dziecko do państwowej szkoły, ponieważ w państwowych szkołach podobnie jak i w państwowych uczelniach na studiach dziennych poziom jest wyższy niż w prywatnych i nie stawiają tam ocen za czesne płacone w terminie :) Pozdrawiam i życzę powodzenia:)
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 14
To ciekawostka, też mam dziecko obecnie w szkole, wcześniej w przedszkolu, jestem bardzo zadowolona właśnie z kadry. Panie zmieniały się tylko z powodu urlopów macierzyńskich.
Jeśli jesteś taka niezadowolona to po co trzymasz tam dziecko. Zauważyłam, że niezadowoleni są Ci, którzy nie dostali się z automatu z przedszkola do szkoły lub nie mają perspektywy dostania się do szkoły. Naszym zdaniem super, że stawia się tu na edukację i dobre wychowanie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 18
My mamy tam dziecko, ale nie jesteśmy zadowoleni i w przyszłym roku przenosimy córkę do innej placówki. Sale małe, przepełnione maksymalnie jak tylko się da. Bardzo duża rotacja pracowników, u nas w grupie kilkakrotnie zmieniła się już pani. Nie polecam.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 14
Mam podobne zdanie, również cenię sobie tę placówkę.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 18
Szkoła ma tylu chętnych i nic dziwnego że wybierają. Dlaczego maja się użerać z Tobą Nikt mi podczas spotkania nie mówił o aspiracjach (elitarna szkoła). Mam synka w szkole i jest ok. Polecam
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 14
A, to pewnie jedna z tych, która wypisywała bzdury do rodziców i groziła, że jak jej dziecko się nie dostanie do klasy pierwszej to szkoła ją popamięta. Z przedszkola i szkoły jestem bardzo zadowolona, obecnie mam dziecko w zerówce. Nauczyciele są świetni. Z tego co bym poprawiła to dziury w drodze dojazdowej do szkoły.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9
chyba nie mówisz o tej samej szkole. z tego co wiem w szkole nie ma klasy o liczbie dzieci większej niż 22 osoby. Szkoła dla mojej córki fajna.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8
"Bardzo cieszymy się, że nasza córka otrzymała szansę nauki w szkole CET ."

a coz to za wyjatkowa szansa?? - nie przesadzaj, ta cala prywatna szkółka to nie oxfort, tym bardziej ze tyle nieprzychylnych opinii o niej krąży, również w tym wątku, więcej osob odradza niz poleca
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 14
Czytając mam przeświadczenie, że jesteś matką dziecka, które obecnie chodzi z moją córką do grupy "0". Zapewne wiesz, że do Szkoły CET nie dostały się dzieci z problemami wychowawczymi i edukacyjnymi. Może jakaś refleksja droga mamo. Bardzo cieszymy się, że nasza córka otrzymała szansę nauki w szkole CET .
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11
Mega- fajna szkoła, zdecydowanie polecam. Edukacja super.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 15
Pisalam o szkole
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
W odpowiedzi na .....

Moje dziecko uczęszczało do przedszkola i nie chciało z niego wracać do domu ale to też było uzależnione od pani SĄ ,, ROŻNE'', większość uśmiechała się w drzwiach...

Co do szkoły to myślę , że chodzi IM o KASE,
JAK można w takich salach po 25 dzieci kisić to już w państwowej jest więcej przestrzeni.
DZIECI w klasie przebywają 3/4 dnia jedzą w klasach, przebierają się pracują itp.
nieprzemyślane ....
co mogę zauważyć to brak informacji od personelu czyżby bali się ,,,, MOWIĆ ''...
Straszna rotacja nauczycieli...
Moim zdaniem KOSZTOWNA PRZECHOWALNIA....
A co DO EDUKACJI ZOBACZYMY ??? co moje dziecko po 3 latach uczęszczania się nauczyło?? ( zmieniamy szkołę )
jak na prywatna szkołę to są nauczycielki , które powinny starać się o prace w jakimś zakładzie karnym gdzie mogą swój rozdarty charakter i sposób bycia w pełni wykorzystać ... a nie na 6 latkach
Pamietam jak baba od matmy wydzierała się w 1994 roku SORRY ale nic nie umiem mam dygresje do dziś.... czy taki nauczyciel powinien uczyć dziecko w prywatnej placówce ...? zostawiam to państwu do ocenienia...
A i jak na CET JĘZYKOWO - SPORTOWE to słabo bierze udział w zawodach konkursach ....
Moim zdaniem szkoła prywatna powinna startować z innymi równymi sobie placówkami - ale startują z państwówka ( to tak jakby Maluch z Mercedesem się ścigał )
- Jeżeli ktoś ma coś do powiedzenia - w jakiejś sprawie - jest eliminowany ze środowiska ; - )
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 20
Wszyscy krytykują te przedszkole a ja jako mama chodzącej tam mojej niuni jestem za . Mam duże zastrzeżenia jedynie do rodziców którzy krytykują tylko a sami nie widza co robią ich idealne dzieci
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 17
w grupie mojego syna jest ich 24!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dla niektórych najwidoczniej to wstyd i obraza:( Przykre czasy nastały. Wyścig szczurów o to, czyje dziecko jest mądrzejsze/ładniejsze itp. Puste czasy..
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7
Malo zdolne dziecko to obraza?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
I gdzie napisałam, że "ledwo przędła" w szkole państwowej? Ta szkoła nie spełniała naszych oczekiwań.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry