Widok

CHIRURG Dariusz WYRZYKOWSKI - pytanie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

wyczytalam juz na forum , ze to swietny chirurg od naczyniaków.
Generalnie w Medicaver jako chirurg dziecięcy.
Potrzebuje bardzo pilnie konsultacji chirurga dziecięcego dla
3 m-cznego dziecka, ale w związku ze sprawami brzusznymi, cos w srodku w brzuszku badz w jelitach, bedziemy mieli wczesniej usg.

Czy ktos był u doktora z innymi sprawami niż naczyniaki?
Mam namiar za dr Jerzego Zarzeckiego, ktory jest w tym dobry, jednak termin na piatek, a u Wyrzykowskiego na wtorek.
bardzo zalezy mi na czasie, jednak chcialabym trafić do kogos kto sie na tym zna.
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś coś wie?
image image
Bradzo prosze, moze cos ktoś wie?
image image
hopka
image image
hej D.Wyrzykowski napewno jest specjalista od naczyniakow i tym zajmuje sie na codzien,nasza coreczka jest własnie pod jego opieka ze wzgledu wlasnie na naczyniaka. Moze wam nie pomoc chyba ze okarze sie ze dziecko ma naczyniaka na narzadach wewnetrznych, napewno nie zaszkodzi go odwiedzic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wyczytalam w necie ze ma specjalizacje z chirurgii dzieciecej i plastycznej, z ejest specem od naczyniaków tez wiem, bo pelno opinii na ten temat, na jakiego naczyniaka narzadów wewnetrznych nie wyglada, miala zwerzenie w jelitach, miaąl poszerzane ejslita w 6 tyg zycia, a teraz jest jeszcze gorzej szukam wiec pomocy. U niego znalazlam termin najszybciej, na najblizszy wtorek ale nie wiem czy to dobry adres.
image image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze ktos cos wie
image image
Witam.
Ja bym zaryzykowała ,może ewentualnie poleci kogoś innego.
Podczytuję Wasz wątek i naprawdę jestem pełna podziwu dla Ciebie Majowa.
Dużo zdrówka dla obydwu Córeczek.
Powodzenia.
Doktor Wyrzykowski to jedyny taki specjalista w Polsce,wyjatkowy człowiek i lekarz!bardzo nam pomógł!
My byliśmy z córką i zdiagnozowanym niby włóknikiem do usunięcia, a tak właściwie co lekarz to inna teoria na podstawie USG. Dr Wyrzykowski ocenił to na tłuszczaka który można samoistnie się wchłonąć i faktycznie zmiana zaczęła się sama cofać.
Trafiliśmy do niego w Swissmedzie ale na NFZ, terminy te same co prywatnie czyli pół roku... Rozmawiałam z innymi rodzicami, przyjeżdżają do niego ludzie z całej Polski a nawet z innych krajów.
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie napisałam, że ten tłuszczak jest dokładnie nad nosem córki, nie w brzuszku :-)
image
image
Hej Dziewczyny wiecie może kiedy przyjmuje dr Wyrzykowski w szpitalu na Powstańców i czy da sie tam dodzwonić ... ?
Wątpię ze uda Ci się tam dodzwonić :( przyjmuje tylko w poniedziałki od 13 do 16 chyba i zawsze około 2 godzin poślizgu. Ale warto czekać :) W marcu już nie umawiali nowych pacjentów.
Kurcze a ja muszę dziś sie tam dostać.. Moje dziecko zostało poparzone rosołem w sobote dostałam skierowanie ze szpitala na zmiane opatrunku itd.. Myślisz, że jak podjadę tak o 14 to mnie przyjmie?
Witam.
Czy może ktoś mi podać gdzie aktualnie przyjmuje dr. Wyrzykowski w Gdańsku? Proszę o adres lub nr.tel. Z góry bardzo dziękuję.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry