Widok
CHIRURG Dariusz WYRZYKOWSKI - pytanie
Witam,
wyczytalam juz na forum , ze to swietny chirurg od naczyniaków.
Generalnie w Medicaver jako chirurg dziecięcy.
Potrzebuje bardzo pilnie konsultacji chirurga dziecięcego dla
3 m-cznego dziecka, ale w związku ze sprawami brzusznymi, cos w srodku w brzuszku badz w jelitach, bedziemy mieli wczesniej usg.
Czy ktos był u doktora z innymi sprawami niż naczyniaki?
Mam namiar za dr Jerzego Zarzeckiego, ktory jest w tym dobry, jednak termin na piatek, a u Wyrzykowskiego na wtorek.
bardzo zalezy mi na czasie, jednak chcialabym trafić do kogos kto sie na tym zna.
wyczytalam juz na forum , ze to swietny chirurg od naczyniaków.
Generalnie w Medicaver jako chirurg dziecięcy.
Potrzebuje bardzo pilnie konsultacji chirurga dziecięcego dla
3 m-cznego dziecka, ale w związku ze sprawami brzusznymi, cos w srodku w brzuszku badz w jelitach, bedziemy mieli wczesniej usg.
Czy ktos był u doktora z innymi sprawami niż naczyniaki?
Mam namiar za dr Jerzego Zarzeckiego, ktory jest w tym dobry, jednak termin na piatek, a u Wyrzykowskiego na wtorek.
bardzo zalezy mi na czasie, jednak chcialabym trafić do kogos kto sie na tym zna.
Wyczytalam w necie ze ma specjalizacje z chirurgii dzieciecej i plastycznej, z ejest specem od naczyniaków tez wiem, bo pelno opinii na ten temat, na jakiego naczyniaka narzadów wewnetrznych nie wyglada, miala zwerzenie w jelitach, miaąl poszerzane ejslita w 6 tyg zycia, a teraz jest jeszcze gorzej szukam wiec pomocy. U niego znalazlam termin najszybciej, na najblizszy wtorek ale nie wiem czy to dobry adres.
My byliśmy z córką i zdiagnozowanym niby włóknikiem do usunięcia, a tak właściwie co lekarz to inna teoria na podstawie USG. Dr Wyrzykowski ocenił to na tłuszczaka który można samoistnie się wchłonąć i faktycznie zmiana zaczęła się sama cofać.
Trafiliśmy do niego w Swissmedzie ale na NFZ, terminy te same co prywatnie czyli pół roku... Rozmawiałam z innymi rodzicami, przyjeżdżają do niego ludzie z całej Polski a nawet z innych krajów.
Trafiliśmy do niego w Swissmedzie ale na NFZ, terminy te same co prywatnie czyli pół roku... Rozmawiałam z innymi rodzicami, przyjeżdżają do niego ludzie z całej Polski a nawet z innych krajów.