Widok
ja byłam dziś na krzywej cukrowej.. kurcze drugi raz juz to robiłam, myślałam ze bedzie lżej jak sie nastawie psychicznie na slodycz ale nie bzieeee... na szczescie mam to juz za sobą :) wyniki jutro ciekawe jak tam moj cukiereczek hihi :) a Zosienka tak szalala po tej glukozie ze hejjj
zostawiam wam staraczki słodkie fluidki :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zostawiam wam staraczki słodkie fluidki :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Koraliczku ja jutro ide robić badania- mocz, morfologie, TSh i krzywą cukrową hehe. Więc będę przeżywała to co Ty dzisiaj:)
Ja i bez tej glukozy nie mogę narzekać na Sebastiana- wierci się niesamowicie. Mój brzuch to jedna wielka fala:)
Mąż jak wraca z pracy to wpatruje się w niego i gada bez przerwy- czasami mam z niego straszny ubaw:)
Ja i bez tej glukozy nie mogę narzekać na Sebastiana- wierci się niesamowicie. Mój brzuch to jedna wielka fala:)
Mąż jak wraca z pracy to wpatruje się w niego i gada bez przerwy- czasami mam z niego straszny ubaw:)
Aszi no to sie trzymaj.. ze mna byly 2 laski jeszcze na krzywej i niestety nie daly rady.... puscily pawia ;/ zaopatrz sie w cytryne.. tamte nie mialy a ja moja polowke cala wcisnelam do cukru.. tzn pani w lab mi ja wcisnela bo ja nie wiedzialam ile ale ona mowila ze to nie ma znaczenia bo owoc to owoc i wplywu na to nie bedzie mial zadnego :) a to ze bede miala pol cm wody wiecej w tej glukozie to nie ma znaczenia... takze mialam spoko cukiereczek :)
kochaneja tez lubie slodkie... ale to jest bardziej slodkie niz tabliczka czekolady.. to jest slodsze niz cukier!!!! litosci!! :P kobietko kasiu kochana co ciaza robi z czlowiekiem :P
a ja bylam dzis jeszcze raz na pobranku.. na morfologii tym razem.. no i tak mi pobrali ze mam reke siwą ;/ i boli ;/ chcialam robic u siebie pod blokiem ale platne bo skierowanie nie od nich tylko od mojej gin no i zrobilam u mnie tylk ocukier platnie zeby nie jezdzic po tej slodyczy a na reszte wybralam sie do tej innej przychodni gdzie reszte badam mam za darmo.. nie lubie jej.. babki sa niekompetentne i zawsze cos mi sie z zylami robi ;/ wrrr
a ja bylam dzis jeszcze raz na pobranku.. na morfologii tym razem.. no i tak mi pobrali ze mam reke siwą ;/ i boli ;/ chcialam robic u siebie pod blokiem ale platne bo skierowanie nie od nich tylko od mojej gin no i zrobilam u mnie tylk ocukier platnie zeby nie jezdzic po tej slodyczy a na reszte wybralam sie do tej innej przychodni gdzie reszte badam mam za darmo.. nie lubie jej.. babki sa niekompetentne i zawsze cos mi sie z zylami robi ;/ wrrr
Hej dziewuszki:)
Kasia chyba obie jesteśmy inne:) Wypiłam duszkiem te glukoze, zanim pani w laboratorium zdążyła powiedzieć, że nie muszę się spieszyć. Jej mina, że tak gładko mi poszło była bezcenna. Fakt- słodkie było i najchętniej od razu wypiłabym dużo wody, ale da się przeżyć:)
Jutro z rana odbiore wyniki, bo dziś muszę dopilnować robotników:)
A ja jestem w 28tyg ciąży- brzuszek spory, ale nie aż tak:) 5kg do przodu:)
Kasia chyba obie jesteśmy inne:) Wypiłam duszkiem te glukoze, zanim pani w laboratorium zdążyła powiedzieć, że nie muszę się spieszyć. Jej mina, że tak gładko mi poszło była bezcenna. Fakt- słodkie było i najchętniej od razu wypiłabym dużo wody, ale da się przeżyć:)
Jutro z rana odbiore wyniki, bo dziś muszę dopilnować robotników:)
A ja jestem w 28tyg ciąży- brzuszek spory, ale nie aż tak:) 5kg do przodu:)
jestescie w ogole wszystkie dziwne! pierwsze slysze zeby glukoza smakowala.. jak bylam w szpitalu w czerwcu to tylko kilka dotrwalo z wypiciem glukozy bez pawia.. a wczoraj jak bylam bez pawi tez sie nie obylo a ja dalam rade tylk odlatego ze wcisnelam duuuzo cytryny do srodka.... i nie wmowicie mi ze jestescie normalne :p noł łej!! :P
kasia ja Ci mowie ze w nocy...ale nie koniecznie dzis :P jak w nocy sie sprawdzi to tez chce czekolade :P
kasia ja Ci mowie ze w nocy...ale nie koniecznie dzis :P jak w nocy sie sprawdzi to tez chce czekolade :P