Widok

CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 11 :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No to w takim razie i mi przypadło założenie nowego wątku :)
Ostatni cykl przed inseminacją udany :)

Powodzenia! :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie powtarzaj, ja do dr Skweresa szłam w październiku z badaniami z końca sierpnia i były ok, nie musiałam powtarzać... A już we wtorek idę na kolejną wizytę podejrzeć fasolkę :)
hej:)

My ostatnio zapracowani - nawet nie wiem kiedy tygodnie mijają;p

Stokrotka jak tam zdrówko ? trzymam kciuki za zdrowie twoich maleństw-mam nadzieje ze parki:)

Klara ja myślę ze za wczesnie na test - poczekaj jeszcze dzień, dwa i testuj ponownie:) i koniecznie daj znac o wyniku:)))

Ania81 - baaaardzo sie cieszę ze z Juleczkiem wszystko oki - a mały nic nawet nie bedzie pamiętał:) Chociaż ty pewnie nie zapomnisz nigdy-sciskam - i życzę żeby jak najszybciej chore serduszko Julka było tylko wspomnieniem;)

Olesia - co do badań nie pomogę niestety. Ja mam dziś 19 dc i oczekuje/nie oczekuje za dobry tydzień na @. Jeśli przyjdzie to po niej wybieram sie do lekarza i oczekuje jakiś działań i już:)
kammcia - ja biorę leki, ale tylko na tarczyce, bo z prolaktyną lekarze (dwóch) uznało, że to ewidentnie wina tarczycy...

Żonka, ja na razie do dr. Skweresa nie idę (dopiero mam wizyte na 18.03), ale idę do innego endokrynologa w sumie nie wiem po co - chyba się dopytać o szczegóły związane z tą moją niedoczynnością i hashimoto i podejrzewam, że dalej już leczyć się będę u Skweresa też na tarczyce, a ten lekarz dr. Buss - zostanie tak na wszelki wypadek ;D
Już trochę mam przeboi za sobą z tymi lekarzami, więc wolę dmuchać na zimno ;D Co do badań na pewno zrobię te co wymieniłam czyli tsh, ft3 i ft4 - a reszte chyba odpuszcze sobie, bo anty TPO na pewno się nie zmieni, chyba, że jest taka możliwość, że może się zmniejszyć, czy raczej nie? :) zastanowie się tylko jeszcze nad prolaktyną :P

Iwnus.p - idź Kochana koniecznie do lekarza, ja Ciebie to już w ogóle pdziwiam za Twój spokój, dawno bym latała po lekarzach :P

A u mnie dziwna rzecz się dzieje... Czy to normalne, że dwa dni po owulacacji boli podbrzusze? Bo ja to dzisiaj czuje dość ostry ból i nie wiem co się dzieje... Zawsze tak miała, że kilka dni po owu pobolewał mnie, ale dzisiaj to już przechodzi ludzkie pojęcie :/
a ja też pod skrzydłami dr Skweresa :D i zanim do niego trafiam to chodziłam do endo, ale teraz juz nie chodze :) dr Skweres wie co robi :D i w zupełności mi wystarcza. podoba mi sie również to, ze nie naciąga... a ja wcześniej robiłam masę badań, płaciłam full kasy... ale teraz jest zupełnie inaczej ;) ufalm mu bezgranicznie. teraz po jakims chyba roku mam zrobic prl, tsh, ft3, ft4 ;) wiec nie jest zle :)

w tym cyklu mam to badania na droznosc, a pozniej rozpoczynam 4 cykl zCLO. mam nadzieje, ze jajniki/jajowody mam drozne.... troszki sie boje.. no ale trzeba zrobic :D nasz cudotwórca tak mówi :D a wie co mówi ;)
ja kiedyś miałam laparo tzn. 3 lata temu i jajowód miałam drożny - czy to ot tak może się zmienić?

Bo jak byłam u tych dwóch moich lekarzy, ten jeden co mnie rozczarował i ten drugi dr. F iutowski - powiedzieli, że skoro mam jajowód ok, nie muszę robić hsg - czy jakoś tak :)

ooo, super kolejna pozytywna opinia o dr. Skweres - cieszę się ;) mam nadzieję, że pomoże Nam coś zaradzić na zaciążenie ;)
Olesia a z knutowskeigo nie byłaś zadowolona? Tak pytam z ciekawości - moja znajoma do niego chodzi i w zasadzie jest zadowolona (chociaz ona ma ciaze z cyklu bezproblemowych na szczescie:)
Nie, nie, nie... Nie to, że nie jestem zadowolona, bo On pierwszy wykrył u mnie jajnik za macicą, to On skierował mnie na podstawowe badania i to dzięki Niemu wiem, że mam niedoczynność tarczycy... jak najbardziej jestem zadowolona, ale rozmawialiśmy ostatnio z moim B, że chyba już najwyższy czas zdecydować się na jakąś klinike, u mojego B w pracy Kolega polecił Mu właśnie Gamete :)

tutaj Dziewczyny napisały mi, że dr. Skweres jest też andrologiem (zależało mi, żeby wszyscy lekarze byli w jednej klinice) i ku mojemu zaskoczeniu i zarazem radości okazał się również jest nietylko ginekologiem, specjalistą od niepłodności i andrologiem, ale także endokrynologiem. Więc chyba bez sensu chodzić od jednego lekarza, do drugiego a potem jeszcze do innego specjalisty jak w tej klinice mamy wszystkich Nam potrzebnych lekarzy w jednej osobie i jak któraś wyżej napisała - zaoszczędzi się dzięki temu zarazem czas i pieniądze :)
zaatestowałam sikańca, bladziutko i ledwie widoczna ta druga kreska ale jest, zobaczymy co powie beta, zaraz jade a około 13 wynik.......
Klara najważniejsze, że jest Moja tez była ledwo widoczna :) Trzymam kciuki:*
klara moja też była ledwo ledwo widoczna, więc na pewno to jest to !! :)
Ja już gratuluję :)
Ja dziś też robiłam sikańca, ale niestety ....:(
Klara trzymam kciuki :) Zwykle było tak,że jak dziewczyny miały bladziutką to później sie potwierdzało więc mocno ściskam kciukasy. Oczywiście czekamy na bete :)
Z rana takie wspaniałe wiadomości!! :)

Klara już Ci mogę cichaczem gratulować, bo raczej nie słyszałam, żeby ledwo widoczna kreska nie okazała się ciążą!! Oficjalne gratulacje będą po becie - daj znać jaki jest wynik;)

Olimpia, bardzo mi przykro :( Miałam nadzieję, że Twój Mąż się nie myli :( Ale głowa do góry następnym razem się uda :***

Jak zazdraszczam - ostatnio non - stop myślę!! nie gadam, ale myślę, jakby to było gdybym już miała dziecko, wczoraj Mama powiedziała, że ma kilka ciuszków dla Dzieciaczka już... Oglądałyśmy i się rozczuliłyśmy... Ech... ale co ma być to będzie - Bóg wie co robi :)
Klara mocno trzymam kciuki:)
My po zdjęciu szwów:) Juluś włąśnie śpi, pewnie się obudzi jak smok wypadnie z buzi.. moje dziecko nauczyło się w szpitalu nie tylko spać w łóżeczku i jeść z butli ale też ciągać smoka.. tylko cycka juz prawie nie chce:( ale walczymy bo chciałabym go karmić do 6mca. w ogóle to zaczął mi strasznie ulewać po cycku i nie wiem o co chodzi.. bo zje 80g(ważę go przed i po) i ulewa:( a po mm nie ma tego problemu..no nic 3 zmiany mleka w tydzien, leki i operacja robią swoje, może się unormuje..
Klara daj znać jak beta:)))życzę bardzo wysokiej, przydały by się bliznięta do pary:)
niestety, właśnie odebralam bete 0,61, brak ciąży....no cóż, sama już nie wiem co powiedzieć.......
klara, przykro mi... Kiedy masz termin @? Może jednak za wcześnie była ta beta?

Dziewczyny, zmagam się z grypą i strasznym katarem, nic nie pomaga. Dziś byłam u lekarza i dostałam tydzień zwolnienia 100% płatne, więc będę musiała już w pracy powiedzieć o ciąży a chciałam jeszcze poczekać... No i mój lekarz rodzinny powiedział, że w Gamecie są świetnie specjaliści i w swoim czasie najlepsi lekarze z Invicty przeszli właśnie do Gamety, więc z pewnością jesteśmy w dobrych rękach :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bete robiam jak mi kazała ginka
wogóle mam wrażenie że moja lekarka zrobiła sie jakas dziwna, jak zadaje jej pytanie to zbywa mnie półsłówkami i tekstami o Bogu, a ja potrzebuję odpowiedzi......
:( trzymam kciuki dalej- za kolejny raz
klara - przykro mi :( nawet nie wiem co napisać... jestem z Tobą myślami :***

Żonka - cieszy mnie ta opinia o tych specjalistach z gamety, mam nadzieję, że niebawem podziele z Tobą los i będę mogła cieszyć się swoją małą fasolką plus dobrze wypowiedzieć się o lekarzach z Gamety :)
Klara- przykro mi straszliwie.. już miałam cicha nadzieje.. :((

Olimpia - w Twoim przypadku tez mi przykro..:((

możliwe,ze to jeszcze nie ten czas?:(

u nas bez zmian.. maluszki kopia - dzisiaj w pracy przez caly dzień je czułam i przez to nie mogłam się skupic na pracy:P
rośniemy.. sa momenty keidy mi ciężko- jak spiesze się na autobus..czy musze szybko się ubrać:P
Klara,przykro mi,myślałam że już teraz do nas dołączysz...

Olimpia,też miałam nadzieję że może właśnie tym razem,ale pewnie organizm wie co robi i potrzebuje jeszcze czasu.

Olimpia a Ty?kiedy teścik?tak bym chciała żeby już teraz Wam się udało,bez biegania po tych wszystkich lekarzach.

U mnie wszystko w porządku,choć miałam trochę stresów ostatnio,dalej bez apetytu,piersi urosły co mąż dzisiaj zauważył:)bo ja jakoś nie,brzuszka jeszcze nie widać,choć coś nie coś można wymacać,taki delikatny wzgórek:)W czwartek wizyta u lekarza,mam nadzieję że już ujrzę moją fasolkę i dowiem się czegoś więcej o niej,mam też nadzieję że wszystko tam dobrze jest.

Żonka jak samopoczucie?kiedy zakładamy wątek wrześniowych,może jak będziemy obie po wizytach co?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry