Widok

CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 11 :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No to w takim razie i mi przypadło założenie nowego wątku :)
Ostatni cykl przed inseminacją udany :)

Powodzenia! :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki Olimpia, też "kiedyś" na to licze ;)

jeżeli masz lekką prace to spoko, ja niestety mam taką, że cały czas na nogach, niekiedy ciężkie rzeczy mam do noszenia, więc już dziś wiem, że jak zaciąże idę z marszu na zwolnienie :) ale co tam...
asia, a Ty już jesteś monitorowana? chocidzisz do jakiegoś specjalisty, czy do zwykłego gina? :)
asia,... wiec moze to d*phek jest tu winowajcą. dobrze ze masz szybko tą wizytę to sie przekonasz....

Olesia, ja czasem tez cos musze dzwignąć, ale wiekszosc czasu siedze :)
A w razie W, to powiem kolezance i ona ze mną coś podźwiga :)
jeszcze nie, wspomnialam babce na pierwszej wizycie i powiedziała,że jak chce to możemy monitorowac, teraz pojde do niej dopiero drugi raz, jezeli znowu wyjdzie,że pecherzyk nie pekl to na pewno bedziemy monitorowac,zeby ewentualnie coś z tym zrobic. Prywatnie chodze do Tomczyk, ale juz widze ze niebo a ziemia z nfz gdzie chodzilam, nietstey :/
hej. witam i ja :)
asia8 d*phaston ma takie działanie, że po odstawieniu w ciągu 7 dni powina przyjść @, także chyba wszystko ok. ja po owulacji miałam przyjmować przez 14 dni d*pka , i zrobić test. wszystko jednak pod wpływem tych hormonów się zmienia.. ja tez kiedyś miałam cykle po 28 dni, a teraz to szkoda gadac... choc i tak wychodzę już na ludzi..

w poniedziałek byłam w szpitalu na badaniu na drożność jajowodów :D są drożne !!! :) także dr skweres powiedział,żebym w tym cyklu odpuściła z CLO i d*pkiem ;) i dopiero w następnym zaczynamykolejny cykl monitorowany (4) , chyba, że... :D a co zawsze mam nadzieje :)

pozdrawiam wszystkich, którzy mają nadzieje :D i nie traćmy jej !! :)
kammcia - amogłabyś mi zdradzić ile kosztuje monitoring u dr. Skweresa? tak jak wizyta?

super - cieszę się, że mam drożne jajniki :) bolało mocno, czy da się przeżyć? czy robiłaś w gamecie?

kurcze jak się nie mogę doczekać tej wizyty 18.03 u doktora :) chciałabym już teraz... :P
Olimpia,cieszę się razem z Tobą,wiedziałam że tym razem będzie dobrze,musi być.Czekaj cierpliwie do następnej wizyty i dziekuj Bogu za każdy dzień,ja tak robiłam i robię i jest mi dużo lżej,najgorzej było na początku,martwiłam się o tarczycę,jakie wyniki itp.Teraz mam nadzieję że już będzie ok,czego i Tobie życzę mocno.

żonka,założyłam wątek,ale Ciebie tam nie ma,Olimpia na Ciebie też czekam:)
Aniu :) Ja poczekam choć do poniedziałkowej bety żeby wskoczyć do nastepnego wątku :)
Już szukam :) Olimpia, z pewnością wszystko będzie dobrze i będzie ładny przyrost bety :) Monitoring u Skweresa 120zł. Tylko pierwsza wizyta 150 jeśli jeszcze nie jesteś pacjentką :)
żonka - dziękuje :) rozumiem, że to za każdą jednorazową wizytę monitoringową jest 120 zł :)

ach, ciekawa jestem w ogóle jakie badania mi zleci, co i jak - czy zdecyduje się na laparo... niech ten marzec szybciej przychodzi ;)

Olimpia, Ty wiesz - 3mam kciukasy za Ciebie a potem nie proszę, tylko żądam przesłania ciążowych fluidów mnie i reszcie Dziewczyn ;)
mi dr Skweres dał skierowanie na badanie HSG, ja robiłam w wejherowie, bo tu mieszkam. Akurat w wejherowie, robią bez znieczulenia, ale da się przeżyć. założenie cewnika nieprzyjemne, rozlanie kontrastu mnie bolalo, ale to trwalo moze 1 miutkę :) wiec da się przeżyć. ja jestem pacjentką dra już chyba z pół roku :) i jestem mega zadowolona :) no moze ciut dłużej, to pierwszy lekarz, który mnie wysłuchał i uleczył :)
kammcia - wielkie dzięki za info :) zobaczymy co tam u mnie dr zobaczy i jakie zalecenia będą :)

a jak tam Nasze ciężarówki się czują? :)
Olesia - dziekuje,ze pytasz..ja czuje sie ok..choc Zaczynam sie martwic,czy wszystko jest z maluszkami ok..bo cos malo sie ruszaja..a ich ruchy sa dosc slabe.. jeszcze tydzien temu mnie budzily ich kopniaczki..a od czw czy pt sa takie jakies slabe:(
Kochana, nie stresuj się :)

pamiętaj, że nosisz pod serce bliźniaki - jeszcze tydz temu były maluśkie, teraz z dnia na dzień są coraz większe, może nie mają miejsca? stąd słabsze te ruchy, bo mają mniejszą możliość poruszania się w brzusiu :) jedno drugiego ogranicza... ;)

nie stresuj się, a jak Ci to dalej nie da spokoju to możesz jechać na ip - powinni Cię podłączyć pod ktg i sprawdzić czy wszystko wporządku :)
Czesc dziewczyny, to ja lusia.
Kiedys czesto zasiadywalam na tym forum, ale sie urwalo.
Bralam clo i za 4 razem wyszlo. Mamy 2 letnia niunie i staramy sie o drugie. Juz 6 cykl. Biore podwojna dawke i dalej nic. W 15 dc mialam 14 mm pecherzyk. Mam przyjechac w polowie swojego cyklu. 37 dni moj trwa, wiec wypada, ze na 19 dc bedzie mial 20 mm, ale juz nie wierze w to ze sie uda ;(...
Ile bralyscie wy najdluzej clo?
Buziaczki.
;) sorry nie zalogowalam sie.
Moze zalozymy nowa czesc, bo tak juz baaaardzo pelna. Bylyscie pilne widze ;) boze ja swoje suwaczki musze zmienic, bo juz nie sa zgodne z prawda.
czesc lusia:-)

a suwaczek nie zmienia sie sam? bo mi sie sam zmienia..ja clo nie bralam..mialam zaczac ale zaskoczylam bez..

Olesia..postanowilismy z mezem wyskoczyc do ikei dzisiaj i w drodze male sie rozbudzily chyba bo sluchalismy muzyki dosc glosno i ja jeszcze spiewalam..o ile to mozna spiewem nazwac:P

takze czuje je wiec sie uspokoilam.. kupilismy 2 lozeczka, kolderki, kocyki, posciel dla nas..ogolnie zadowoleni z zakupow:-)
Stokrotko - widzisz nie potrzebnie się stresowałaś :) widze, że już szalejecie z zakupami - super!! :) a temebelki dla Dzieci stabilne są? Bo mimo, że mam część mebli u siebie w domu z ikei, to jakoś przekonana nie jestem, że do końc są stabilne ;)

Luna - suwaczki same wszystko ładnie powinny zmieniać, a co do nowego wątku - hmmm... jest tak, że każda kolejna mamusia która zaciąża zakłada nowy i wtedy przesyła ciążowe fluidki, więc grzecznie czekamy na kolejną szczęściare i wówczas nowy wątek się założy ;) ten nie jest jeszcze taki długi ;)
ja miałam dzisiaj miły dzień, ale problemy sercowe mojego Brata mi go zepsuł... mimo, że nie szalałam za Jego Dziewczyną to żal mi Chłopaka - przeżywa rozstanie, ponadto odbija to się na Jego sporcie :/

Wrrr.... :((((

Musiałam się wygadać, bo Mąż mnie w tej kwestii nie rozumie :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry