Widok

CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 11 :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No to w takim razie i mi przypadło założenie nowego wątku :)
Ostatni cykl przed inseminacją udany :)

Powodzenia! :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wyglądasz kwitnąco:) dzidziuś śliczny:)
Aniu to sa 2 dzidziusie:P wygladaja prawie tak samo:P a dziękuje za komplement:-)
Hej dziewczyny. A jak podejrzeć? Jaki login i gdzie to konto pocztowe?
Podbijam -bo nigdy nie pamiętam ;p Podrzuci mi ktoś-może być wiadomością prywatną to już na zawsze będę miała;D -login i hasło do poczty;)
Stokrotko dziękuje:*
Ślicznie ci w ciązy -widać że środku dwóch,silnych facetów siedzi:D
I wcale nie masz jakiegoś mega dużego brzuszka:)
A julek jest do schrupania-cudny!!!!:)
Dziekuje Iwonus:-)

Julek - jest faktycznie jak taka slodycz do zjedzenia:-)) i wycalowania kazdego cm jego cialka;-))
ja tez chce login i hasło :) dajcie, dajcie :)
Droga Olimpio dlaczego Ty jeszcze nie z nami we wrześniowych?
Kiedy wizyta u gina?U mnie za tydzien,idę na to ważne USG.
Aniu ja wizyte mam jutro :) o 16:00 :) Jak zobaczę tą małą bijąca pikawkę, to wtedy się przenosze :) Bo dopóki jej nie widziałam, to nie wierzę :)
I strasznie się denerwuję :(
Powiem Ci Olimpia,że ja pomimo że widziałam raz pęcherzyk,a drugi raz kawałek człowieczka z pikającym serduszkiem to i tak nie wierzę...Też czekam bardzo na tą wizytę,a za Ciebie jutro trzymam kciuki.
Olimpia i oczywiście czekamy na wieści :)
I założenie nowego wątku :P
wiecie co... ja juz jednen wątek kiedys zakładałam... i teraz nie wiem czy drugi powinnam :/
A po wizycie oczywiście dam znac :)
ale nasz wątek :) część 12 :p bo i tak już jest długi,a może świeża krew się przyda, ten zakładała nam żonka :)
jutro :) po wizycie :)
Stokrotka do twarzy Ci z brzuszkiem:) Olimpia czekamy na wieści- na pewno wszystko będzie w porządku:) i faktycznie ten wątek troszke się już ciągnie...
mam pytanko do mam-jaki fotelik i której firmy polecacie i od ilu kg do ilu, tzn. od 9-18 czy np od 9-25?? Musimy zakupić dla małego i kompletnie zgłupiałam:(
Aszi JA mam fotelik cybex anton2 na razie 0-13kg ale następny planuję kupić też cybex i raczej 9-36 bo nie wiem czy jest sens zmieniać fotelik co kilka miesięcy.. moje dziecko szybko rośnie:) no chyba że się coś ciekawszego pojawi niż cybex, w każdym razie jak kupowałam ten obecny to brałam pod uwagę testy ADAC na niemieckich stronach (bo na stronach sklepów to ja nie wim skąd oni wyniki biorą).. na pewno coś znajdziesz:) aa i ponoć warto zabrać szkraba do sklepu i go przymierzyć, bo nie każdy fotelik może mu odpowiadać..
Aszi - dziękuje:-)) w ciazy moglabym byc cale zycie- podoba mi sie moj brzuszek:P tak bez skromnosci a co tam:-))

moje maluszki dzisiaj rozbrykane - sluchalismy sobie muzyki i im sie to chyba podoba..albo i nie??
Pęcherzyk jest !!! i zaroduś też ! :D Niestety nie widziałam serduszka :(
Zarodek ma 2mm... zmartwiłam się, ale lekarka mi powiedziała, że po pierwsze owu mogła mi się przesunąć ze względu na poronienie i to nie wazne ze tempki pokazuja inaczej, bo owu czasami występuje długo po skoku. rzadko - ale bywa.
No i że ciaze rozwijają się w różnym tempie. Generalnie Pani doktor mi pogratulowała, kazała dalej brac d*phaston i przyjśc za dwa tyg. zobaczyć serduszko :) Niestety nie było miesca na za dwa tyg :( i mam wizytę za trzy. No ale trudno :)
Orentacyjnie Wg usg jest to 5ty tydzien a nie 7my wg ostatniej OM, ale tym mam sie tez nie sugerowac, bo podobno moze zdarzyc sie tak, ze nagle będzie baaardzo szybko rósł.
Także wszytsko jest dobrze :) jajniki, ciałko żółte itp :) zagnieżdżony maluszek jest po lewej stronie :)
Doktor powiedziała - jednym słowem - zdrowa kobieta w ciąży :)
Gratuluje!!!!! Bardzo się cieszę :)
Swietna wiadomosc:-)) gratulacje:-))

my po parapetowie u znajomych.. spac mi sie chce ale nie moge zasnac..wszyscy spia.. maluszki kpia po wszystkich narzadach chyba:P a od tyg ciagle pod prawym zebrem..:-)

milego dzionka Wam zyczymy:-))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry