Widok

CO JEST Z TYMI IMIONAMI? PRZECIEZSATAKIE ŁADNE:)

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
chciałąm nazwac moja coreczke Amelia, jednak wszyscy odradzali mi poniewaz AMELIA=AMELA=MELA I DZIECKO moze byc przezywane w szkole potem w pozniejszym zyciu
Imie MAJA tez jest super, ale podobno na MAJA mowia
MAJA CO MA DWA JAJA.
CO O TYM SADZICIE?
POZDRAWIAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahahahahaha ale się uśmiałam
image
Też jestem zdania, że najważniejsze żeby rodzicom się podobało, jak moja kuzynka nazwała synka Marcel, to też nikomu się nie podobało i wszyscy mówili - " Marceli Nowotko" albo"Marcelino chleb i wino", bo akurat taka bajka leciała w TV. Teraz Marceli ma 7 lat i jest super dzieciak i nikt na to nie zważa, że na początku jego imię wydawało się dziwne.
do Elkra - a ja mam na imie Milena, i jak chlopcy spiewali Milka z alpejskiego mleka, to na podryw a nie dokuczliwie :) Ciesze sie ze mam orginalne imie, a moja siostra ma na imie Mariczka :)
Marika, cudne imię :)
Znam jedną dziewczynkę o tym pięknym imieniu :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Każda z nas nazywa swoje dzieciątko tak jak jej się podoba :) my daliśmy Jaś i choć to imię mi sie od dawna podobało, nie wiem czy teraz już bym tak dała na imię naszemu synkowi, a to dlatego, że stało sie ostatnio bardzo popularne :/// dlatego do mamuś Amelek- zmiłujcie się ile ich już jest? co druga dziewczynka to Amelka :// była fala Wiktorii, Julii, Zuzi teraz Amelki ://// choć nie pisze, że imię mi się nie podoba, bo podoba.
Do Milimili Mileny - masz bardzo ładne imię :))))
Dziewczyny, ale co z tego, ze jest duzo Amelek, Kubusiów, Julek czy Zuziek - dla rodziców tych dzieciaczkow jest to ich jedyna, niepowtarzalma i cudna Amelka, Julka bądz Kubus!!

A nawet jeśli Amelka została nazwana Amelką bo imie zrobiło sie popularne i rodzicom bardzo sie podoba to chyba wiedzielei co robia.... :)

Darujcie sobie te apele :)

Jak chodzilam do liceum to w klasie mialam chyba 5 czy 6 Kaś :) I co? I nic! Nikt sie nie mylil, uzywano równiez ich nazwisk i nikt nie robił halo z tego, że w jednej klasie tyle Kasiek :)
image
A teraz w szkołach jest wysyp Julii i Majek.
i Bartków, jak ostatnio na placu zabawa zawołałam swojego synka to kilku Bartków sie odwróciło :)
ja ma na imie Maja i było kilka tekstów typu ..."majajajka"..ale wbijam w to fajnie być Mają. Ja mam Anię, a druga będzie Izą lub Tomkiem, w zalezności od płci.
image
image
moja córka to Lena a Lena- Polena :-)
Nasza Kochana Lenka
image
image
Mamy Mateuszka. Ale dla dziewczynki chcieliśmy Marta. Kiedyś usłyszałam "Marta, g...warta" ;)
image

To, że jest dużo Amelii to fakt, ale dla mnie moja córka będzie ta jedyna Amelia.Każde imię przechodzi swoją falę.

Moje również popularne i Kaś jest masę
To rodzice decydują jak ich pociecha ma mieć na imię :)
Od dawna mam wybrane imiona dla swoich pociech, jeszcze w czasie kiedy tylko marzyłam o maleństwie

mi znowu mama dowaliła ze niby u niej w pracy sie smieja co to za imie glupie Liwia,brak słów.
image
mojej mamie też się Mateusz nie podobał. A dziś sama mówi, że inne by do niego nie pasowało. Przecież widać, że to Mateusz ;)))
image

Nieładne jest mówienie przyszłej mamie, że wybrała brzydkie imię, a tym bardziej komentowanie "co to za dziwaczne imię"
Moja ciotka, starała się wpłynąć na mojego narzeczonego i jego nakręcała, żeby się nie zgodził na takie imię.
Później sie modliła, żeby był chłopiec bo miał być Jakub :)
I zrobiłam wszystkim na złość, w moim brzusiu jest Amelia i Amelią pozostanie, czy się komuś podoba czy nie.

a u mnie w rejonie jest masa Mateuszów i Bartków ostatnio .z dziewczynek to kazda malutka ma na imie Maja....
I co z tego?
Ładne są i ich popularnosc chyba nie jest jakims wielkim problemem:)
image
a ja jestem Justyna -pierzyna buhahhahahhahha:D

Rety,ludzie to maja problemy co :P?
image
ja mam Maje i nikt tak nie woła

Przypomniało mi się - Mateusz - wajchę przełóż ;)))))
No i co teraz????? No, cholerka tylko pod ziemię się zapaść ;))))))

Inne tematy z forum Morena

Leśna Dolina (58 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Centralpark - opinie i oceny (46 odpowiedzi)

Centralpark to strzeliste, 16-piętrowe budynki mieszkalne, które powstaną w centrum os. Morena....

3 Lipy (7 odpowiedzi)

Morena to dzielnica o dobrze rozwiniętej infrastrukturze. Mieszkańcy w pieszej odległości od...

do góry