Widok

CO JEST Z TYMI IMIONAMI? PRZECIEZSATAKIE ŁADNE:)

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
chciałąm nazwac moja coreczke Amelia, jednak wszyscy odradzali mi poniewaz AMELIA=AMELA=MELA I DZIECKO moze byc przezywane w szkole potem w pozniejszym zyciu
Imie MAJA tez jest super, ale podobno na MAJA mowia
MAJA CO MA DWA JAJA.
CO O TYM SADZICIE?
POZDRAWIAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
P.S. A Amelia to bardzo ładne imię!!!
Moja córka będzie miała Maja na imię, a gdyby był syn, to byłby Olaf. I też nikomu się nie podobały imiona. Na szczęście to nie ich dzieci, a imiona wcześniej w wątku wymienione, to normalne imiona.
Maja co na dwa jaja dobre :)
A tak na prawdę, to dzieciaki w szkole zawsze znajdą sobie coś, przez co będę mogły drwić z rówieśników. Ja np byłam za wysoka, a kolega rudy... Moznaby się zastanowić nad imionami typy Zygfryd czy Wieńczysław...
u nas będzie Oliwia,,,,
a znajomi juz pytaja czemu nie tina albo naj :)
imageimage
prawidlowe podejscie:)
image
nasza córeczka bedzie Liwia,pol rodziny dzwoni czy w koncu zmienilismy zdanie,bo co to za imie i tp.cale szczescie mamy to głeboko...
image
sara nie podobalo sie nawet mojej mamie i myslala,ze sobie zartuje z tym imieniem.mialam i mam gdzies co sie podoba czy nie podoba innym,grunt by imie nie bylo osmieszajace dla dziecka w brzmieniu i tyle.
image
na kazde imie inne dziecko znajdzie przezwisko by dokuczac ... to normalne ... wystarczy przypomniec sobie wlasne dziecinstwo

nie przejmujcie sie tym co mowia inni o imionach

jak wybralam imie dla dziewuchy to sie tylko mi podobalo i maojej mamie a reszta zawsze cos widziala w tym imieniu ... ale co mnie to obchodzilo ... a teraz juz wcale nie obchodzi bo bedzie synek :)

chyba zartujesz,ze sugerujesz sie jakimis glupimi powiedzonkami?:P

image

Inne tematy z forum Morena

Bieganie zimą (27 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

3 Lipy (7 odpowiedzi)

Morena to dzielnica o dobrze rozwiniętej infrastrukturze. Mieszkańcy w pieszej odległości od...

GreenLine (9 odpowiedzi)

GreenLine powstaje przy ul. Rakoczego na styku Moreny i Matemblewa, w otoczeniu zalesionych...

do góry