Widok
CO POLECACIE NA APETYT DLA 3 LATKI ??
Jadłospis mojej Natalki pozostawia wiele do zyczenia ,ale wyniki o dziwo ma prawidłowe.Rano i wieczorem pije mleko po 300ml,na obiad ziemniaki lub czysty rosołek z makaronem.Na drugie sniadanie i podwieczorek je monte ,danonka ,bułke czasami kawałek jabłka i oczywiscie nie wszystko razem.Do 1,5 roku jadła dosłownie wszystko .Do niczego ja nigdy nie zmuszałam i nadal tak jest bo mowia ,ze to przynosi odwrotny skutek.Pomimo tego jak je rozwija sie super i jest wieksza od rowiesnikow,ale chciałabym aby zjadła czasami ryz lub parowke itd.Dzieki za potpowiedzi .Pati:)
ja bym spróbowała trochę się pobawić jedzeniem, może to te coś da :)
łatwo z jajka i pomidora można zrobić muchomorka, lub z parówki ośmiornice do tego ryż, możesz powiedzieć, że to piasek... tak bym próbowała też kombinować - ja i mój Brat byliśmy strasznymi niejadkami, ale jak Mama zastosowała taką metodę wsuwaliśmy, aż Nam się uszy trzęsły ;)
Powodzenia :)
łatwo z jajka i pomidora można zrobić muchomorka, lub z parówki ośmiornice do tego ryż, możesz powiedzieć, że to piasek... tak bym próbowała też kombinować - ja i mój Brat byliśmy strasznymi niejadkami, ale jak Mama zastosowała taką metodę wsuwaliśmy, aż Nam się uszy trzęsły ;)
Powodzenia :)