Widok

***CZERWCOWE CIEZAROWKI 5***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no dobrze, skoro moja kolej:)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja chyba w ten weekend popiore i pochowam do szafki może w poszewce co by kurzem nie obrosły ...;) a jak nie w ten to w następny ;))

a właśnie jak zajęcie w SR ? poopowiadajcie troszkę ... bo ja to jak już wiele razy pisałam nie wiem czy pójdę ... wstępnie ustaliłam, że na koniec kwietnia wciskamy się gdzieś do innych grup do SR przy szpitalu w wjeherowie... no ale zobaczymy co pokaże czas :D

mmadlen, a nie za szybko na to pranie? ja owszem proszek kupilam ale z praniem to poczekam do maja...

chyba przejde sie na spacerek, przy okazji jakies zakupy zrobie......ale mam dzis lenia-na maxa:)

no właśnie nie wiem ... kurcze mi się termin przesunął na 25 maja ...
może poczekam jeszcze ze 2 tyg ?!

z tym leniem to faktycznie chyba pogoda taka... :/

mmadlen, a czemu tak ci sie termin przesunął??

hop :))

no to jestem juz z powrotem:)za zimno na dluzsze spacery, wyletnilam sie troche ale lyk swiezego powietrza pobudzil mnie do zycia:)

kurcze, Palla... tym ciachem apetytu narobilas:)

alicja, a ty nie mozesz jeśc słodkiego ?

cos tam moge, ale w malych ilosciach, mam nietolerancje glukozy...hmmmm to jakby jeden krok przed cukrzyca, niby wyniki sa w normie ale gorna granica-tak bym powiedziala wiec musze uwazac, bo jak wiadomo cukrzyce przyspiesza porod...

hmmm gdybym to ja taka mądra była i widzieła czemu
już pisałam kiedyś, że miałam rozregulowane cykle ... no i wg usg mi lekarz wyliczył 5 czerwca, no ale teraz babka robiła i wyszło 25 maj ... wg OM w ogóle 14 maj... hihi a skończy się na połowie czerwca pewnie ...
no ale wolę być gotowa .. chyba wolałabym już maj ! bo już się doczekać nie mogę ..
hehe piszę już po raz którys o tym samym - w odp na Palli pytanko ;P także mnie nie linczujcie czerwcówki :D

a teraz robię zestawianie ciuszków co mam ... ile czego jest na stanie w domku i co ewentulanie dokupić... :)

dobry dzien:)))

Tatus juz jest z nami:) tzn Tatus i Maz;)od razu lepiej:)))
kupil malej dwie cudne sukienusie i jakies bodziaki:)))a dla mnie ciacha, ktorych nie moge znalezc w polscew zadnym sklepie,hehe no i teraz to dopiero musze uwazac zeby nie zjesc ich wszystkich na raz!!!;)

No to ten wasz tatuś sprawił się na medal tylko pozazdrościć:)

ano spisal sie:)))
Anastazja podziekowala mu w sposob jaki potrafi na chwile obecna najlepiej...mocno go kopnela wieczorem!!!hehe

heja
ale macie fajnie :)) mężczyna już jest z Wami :) no i jaki fajny - dba o swoje obie kobitki :) a mi pozostało 2 tyg oczekiwania - szybko minie :D:D:D
nie chce się mi dziś nic totalnie... ehhh a w palanach mam sprzątanie łazienki... i ogólnie domku :/ pastowanie podłogi sobie odpuszcze, bo jakoś mi wszyscy odradzają ... a już nawet zaopatrzyłam się w maseczkę co by nie wdychać oparów :/ no nic małż się ucieszy, że będzie mógł to sam porobić ;)))
po 13 ma być moja przyjaciółka i chce mi fotki porobić ! zobaczymy co wyjdzie hi hi hi ogólnie bardzo nie lubię zdjęć, no ale co tam jakaś pamiątka musi być dla Marty, co by widziała jaka to mama pulchna była ;))
miłego dnia !

mmadlen, pewnie ze szybko minie:) ani sie nie obejrzysz a bedziecie razem:)))

no to konkretne sprzatanko ci sie szykuje...ale faktycznie te podlogi to juz sobie odpusc;)

hejka, na chwile zajrzalam i podbijam zebysmy nie spadly na ''drugi plan'';)

pieknie dzis:)))trzeba sie na spacerek wybrac:)
milego dzionka

no, widze ze monolog dzis prowadze,hehe

wskoczylam na chwile pochwalic sie ze wlasnie wygralam aukcje na allegro, wylicytowalam fotelik samochodowy chicco:)i juz jeden zakup mniej

cześć :))
podłogi odpuściałam... ale kurcze mnie ciągnęło ... ;)) całe szczęście teściówka zaprosiła mnie na zakupy dla Marty - hihi jej garderoba została uzupełniona o kolejne śpiochy i pajace :)) także z ciuszkami już nie będę szaleć ! przyszła babcia szczęśliwa bardzo ... jak się okazało już miała upatrzone ciuszki tylko chciała mi pokazać i uzyskać akceptację ;)) także całkiem miło, bo przynajmniej mi się podobały rzeczy !
ja też dziż zaliczyłam spacerek po gdyni, chociaż powiem szczerze wiatr było lodowaty - ale przyjemnie było :)

no alycja monolog bardzo pozytywny ;)) gratulacje wygranej na aukcji ! to ile daliście za to chicco ?! bo w sklepie chyba z tego co widziałam jedne z droższych no nie ?! fotelik nówka czy używany ?!

Witam czerwcoweczki w poniedzialkowy poranek!!!
Na razie sloneczko sie przebija i jest ok, ale prognozy podaja zmiane :(((

Cos tak czuje, ze gardelko drapie i chrypke mam. Kurcze!!! Plukalam juz gardlo. Co jeszcze moge zrobic??? Macie jakies sposoby???

Milego dnia!!!!

heja
może herbatka z miodem, sokiem malinowym.. no ajak bardzo boli to można tantum verde - na prawdę pomaga a może warto psiknąć szybciej co by się nie rozeszło dalej !!
nie daj się !!

hello,
na gardelko to tak jak juz mmadlen napisala, herbatka z miodem lub sokiem malinowym, ewentualnie jesli dasz rade cieple(letnie) mleko z miodem i maslem, dziala oslaniajaco i lagodzaco, ja nie bardzo to lubie ale w takim wypadku stosuje... kto powiedzial ze ma byc dobre?;) ma byc skuteczne!:)

mmadlen, fotelik kupilismy uzywany, po jednym dziecku ale stan jest bardzo dobry, dalismy 150zl, mysle ze warto:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry