Widok

***CZERWCOWE CIEZAROWKI 5***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no dobrze, skoro moja kolej:)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mmadlen, my tez chcielismy x-landera ale jakos przestal mi sie podobac...szczegolnie spacerowka jak zobaczylam ja na zywo z dzieckiem,hehe, ten spiworek jakis taki......nie bardzo;)

teraz jestem bardziej nastawiona na taki klasyczny wozek, no coz...kobieta zmienna jest:)))
a to sa linki do wozkow ktore bierzemy pod uwage

http://www.allegro.pl/item336904161_focus_z_fot_samoch_25_kolorow_mega_gratisy_.html

http://www.allegro.pl/item338889218_wozek_roan_marita_nowa_kolekcja_2007_wys_0zl.html

no faktycznie oba fajne...
jedyne czego mi brak to tych skrętnych kółek ... małż mi się na nie uprał :/ ale może uda się go jeszcze przekonać !
fajnie, że jest możliwość przełożenia spacerówki w oba kierunki jazdy !

kolor roana ten 504 jest jest fajniutki :))

tylko cena wyższ troszkę od atlantica :/ no ale faktycznie można je wziąść pod uwagę ! ja mam jeszcze jakieś 3 tyg na wybór a potem jak będzie M to idziemy na zakupy :)

tez sie zastanawialismy nad roanem, ładny wozek, no ale jak zobaczylam atlantica - w sumie mozna nazwac to miloscia od pierwszego wejrzenia :)

mi atlanic nie podoba sie wcale, no ale wiadomo to rzecz gustu:)
a jesli chodzi o kolory to najbardziej podobaja mi sie z focusa czarny z kwiatami:) a z roana tez polaczenie czerni z bialym lub braz:) no jeszcze te beze sa ciekawe:)

pewnie ze rzecz gustu :)
te kwiatowe wzory są cudne :)

no nic Sloneczka, ide pod prysznic i do wyrka, poczytam sobie Szwaje:) mezusia nie ma wiec tylko ksiazka zostaje... ;)

kolorowych snow wszystkim zyczymy:) do juterka

a ja to do za 3 tyg to zgłupieje całkiem hihi wezmę męża i będziemy jeździć wózkami po sklepie :) zobaczymy który będzie nam odpowiadał...
no te wzorki w tych roanach są super :)

Dzien dobry nocne marki :))) Ogladalam wczoraj film "Tato". Jest to film z 1995 roku i pokazane jest, jak strasznie traktowani sa ojcowie. Matka, chociaz osoba chora psychicznie, miala przyznane prawa do dziecka, a ojciec nie. Ze niby dziecko powinno byc z matka! W sumie to racja, ale nie za wszelka cene!!!!
Tak jakos mi przyszlo na poczatek tego znow pochmurnego dnia :PPPP

no też keidyś widziałam ze 2 razy ten film ... :( ale teraz to bym go nie obejrzała, bo kurcze za bardzo się rozklejam :/

A ja go wlasnie nie widzialam i nie tyle mnie wzruszyl, co niektore sceny przerazily (te brutalne). Nawet chcialam w pewnym momencie przerwac ogladanie, ale bylo juz tak blisko do konca, ze wytrzymalam :)

no może źle to ujęłam, że wzruszył ... ale czasami teraz łapię klimaty typu, że "na świecie są wojny i ludzie giną ... " dlaczego tak się dzieje, że innych spotyka krzywda i takie tam .....
to chyba hormony mi buzują ;)))

hehe, mmadlen, chyba nam wszystkim buzuja.........ja tez straszny wrazlwiec sie zrobilam;)

ale dzis paskudnie......

To chyba tylko ja taka nieczula jestem :(
Albo nie!!! Zawsze jestem wrazliwa, wiec teraz po prostu nic sie nie zmienilo :PPP
Tak lepiej :)))

oj tam - przejęłaś się na tyle, że musiałaś to dziś napisać na forum ;))) także jest dobrze ;))

a w majówkach kolejna panika... bo na e-mama urodziła kolejna kobitka, ale bliźniaki ... także to chyba normalne, że szybciej :) ale nie czujecie już jakiegoś ciśnienia ?!
hihi MArta zaczęła właśnie mi jeździć po brzuchu ;))

Dzieki za pocieszenie :)))
Ja jeszcze sie nie martwie, bo majowki, to caaaallllllyyyyy miesiac przed nami :))) Zaczelabym sie martwic, gdyby to ktoras z nas wyladowala na porodowce... :((( Oby jeszcze nie :)

no wiesz ja mam niby na 5 czerwca... ale przesunął mi się na 25 maja ...
także mam nadzieje, że nie napędze nikomu strachu ;)) a przede wszystkim sobie ;)))
eee może jeszcze przenoszę do połowy czerwca... ale te bóle w dole brzucha to mnie zmartwiły :/ w każdym razie będzie co będzie :)) byle mąż zdążył wrócić ;)

A kiedy idziesz na kontrole??

28 kwietnia ... także jeszcze trochę, jak będzie się nasilać to zadzwonię do lekarza albo pójdę wcześniej, bo nie ma co jak tam coś się zacznie dziać

A czujesz to przez caly czas, czy tylko w wybranych sytuacjach?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry