Widok

***CZERWCOWE CIEZAROWKI 5***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no dobrze, skoro moja kolej:)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, hej
jest ktos chetmy do zalozenia watku czy ponownie mam to byc ja:)?
ja mam jak do tej pory 11 na plusie, z tym ze ja i tak zaczelam z wysokiego pulapu ze tak powiem,hehe:)))

albo lepiej je odrazu wywarzyć i wielki dźwig zamówić

no ja jakoś tyłam na początku 2, potem 3 czasami 4 kg w miesiącu... a teraz ostatnio 2 kg :))
eeee tam tyjemy dla dziecka :)) najwyżej potem sięp oszerzy drzwi ;)))

Ja już mam napewno ponad 16 kg , ale tak jak pisałam nie martwię sie, na początku bylam trochę zaniepokojona bo w ciągu 4 miesięcy utyłam 14 kg ale teraz uspokoiło się i tyję 1 kg miesięcznie

Gosik a ile jesteś do przodu ?! o ile mogę zaptać i się nie obrazisz ;)))

Też tak myślę że tymi kilogramami nie ma co się przejmować , wprawdzie jak patrzę na siebie w lustrze to trochę jak wielorybica się czuję ale co z tego; wiem że prędzej czy poźniej schudnę, i teraz nie zamierzam wogóle się przejmować wagą?

no pewnie :) będzie dobrze !! moja siostra miała 26 kg więcej .. mam nadzieje, że jej nie dogonie ;)) no i wróciłam po chyba 4 czy 5 m-cach do normy ! z tym, że nie ćwiczyła ani nic !

oj z tym zrzucaniem to ciezko mi idzie zostalo mi jeszcze ok 8 kg na plusie, do lata zgubie :)))

:) no mam taką nadzieje :)
przeczytałam w innym wątku, że zaliczyłas 20 kg w ciąży ?! ja jestem już 18 do przodu :/ ale co tam ! każdy ma inną budowę i inaczej organizm reaguje :) znajomi pocieszają, że mało widać tych więcej kg - oczywiście oprócz wywalonego brzuchola ;))
a jak teraz z wagą ?! już zrzuciałaś ?!

a Wy czerwcówki ile macie "nadbagażu" ?

masz racje, ja tez bardziej obawialm sie tego zeby dziecku nic sie nie stalo a bol naprawde nie jest az tak straszny, moze to standardowe gadanie ale to prawda.

he he no wiadomo, że łatwo nie będzie :) powiem szczerze, że jakoś sie nie obawiam tego - będzie boleć, będzie cieżko i długo... ale tyle kobiet sobie na świecie przez tyle lat dawało radę, że dlaczego ja miałabym sobie nie dać :)) ale trochę powkręcać się mogę ;)) będzie miło, łatwo i przyjemnie ;))) a jak to powtarzam to mi się wileka podkowa na twarzy rysuje ... hihi nie wiem czemu ?! ;))
bardziej się obawiam, tego by nic się dziecku nie stało ...

kurcze czerwcówki normalnie jakieś swoiste rekordy zaczynamy bić w nawijaniu wątku ;))

jesli moge sie wtracic to ja swojego synka rodzilam 12 godzin i to jest moje pierwsze i mam nadzieje nie ostatnie dziecko.

heja
no właśnie czas umyka ... i już połowa kwietnia za nami ;))

a ta kobieta to szczęście miała, że tak blisko szpitala miała już skoro jej tak szybko poszło :)) dobrze, że zaraz po jej pomogli
szkoda, że nam tak nie pójdzie - chociaż ja sobie powatrzam, że będę miała szybki i łatwy poród - hihi trochę autosugestii i może się uda ;)))))

no, fakt niezly bylby film, ale to sie wydarzylo naprawde:)
dodam tylko ze to bylo jej drugie dziecko, takze nie liczmy na taki express z naszymi...pierwszymi,hehe

To brzmi, jak w filmie. W sumie dobrze byloby urodzic tak szybko :))) Hehe!!!

a slyszalyscie o lasce, ktora w zeszlym tygodniu urodzila na trawniku przed szpitalem na zaspie?:)znajoma mojej siostry z pracy...
ladnie co? powiedziala ze juz nie da rady dojsc do srodka, siadla na trawie i kazala mezowi jak najszybciej zawolac polozna!!!
akurat podjechala karetka na ten podjazd, pielegniara czy polozna podbiegla z kocem i czyms tam jeszcze, podlozyla lasce po tylek i dziecko bylo na swiecie:)szybko owinela male i pobiegla do szpitala a i mamuske szybko zabrali do srodka;)dobre co!!!???

No tak!!! Czas leci tak, ze szok!!! Ani sie obejrzymy, a Maluchy beda z nami :)))

ano przesunelo sie:)dzieciatko,hihi

jakos zlecial ten czas......kurcze 8 miesiac a wrazenie mam takie ze dopiero co sie dowiedzielismy:)))

Tak sobie patrze Alycja na Twoj suwaczek i kolejne okienko juz masz zajete!!! W koncu 8 m-c. :)))

no juz jestem, bardzo przyjemnie tak sobie spacerowac w taka pogode:)

a zmieniajac temat...z koncem kwietnia musimy sie wyprowadzic...na miesiac do rodzicow i dopiero na poczatku czerwca do ''swojego'' mieszkania... ''swojego'' pisze w cudzyslowiu poniewaz to bedzie nadal wynajmowane, na swoje pojdziemy jak juz wybudujemy..................ech zycie
tyle przeprowadzek a tu lada moment Anastazja bedzie z nami, oby posiedziala w brzuszku mamy do terminu:)bardzo by nam pomogla,hehe

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry