Widok

@-->--- CZERWCOWE MAMUSIE 2008 ---

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nikt nie chce, to ja założę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
?? Nie kumam, obcięło mi drugą różyczkę i nr wątku ??
może jest limit znakow ?!
ale piekna hehe
może w następnym skrocimy łodygę hehehe
hej
wlasnie wykapalismy, nakarmilismy i polozylismy Anastazje, zasypia a ja ide zrelaksowac sie w wannie, kupilam sobie kilka czasopism wiec posiedze i poczytam:)

spokojnej nocki:)
Niezłe kwiatki wyszły :)
Widzę, że Marta prym wiedzie w postępach :)
Kuba dziś wynalazł nową zabawę-jak siedzi u kogoś na kolanach, to przechyla się do przodu i mocno odchyla w tył tak, że uderza w brzuch osoby trzymającej. Twórcza ta zabawa, nie ma co :)))
hehe fajna zabawa :) trenuje chłopak ! co chcesz Maja ;)

a my położyliśmy Marte bez jedzenia... zrobiliśmy normalnie kleik, ale nie chciała, wypluwała butelkę i kładla się na boczek i wtualała w pieluszkę, to odłozyłam ją do łóżeczka a ta po 3 minutach oleciała... kurcze troche mnie to przeraża ... bo jadła ostatni raz koło 17... na raty 120 ml !
albo ja obudzimy i nakramimy na śpiocha może się uda ... albo poczekamy jak sama się przebudzi...
ale nie wiem już sama ..
Lepiej chyba poczekać aż się sama obudzi. Dziś też przerabiałam tego typu sytuację-moim zdaniem Kuba był głodny, a jego niekoniecznie i oczywiście nie zjadł. Za 40 minut zjadł bez szemrania :) Ale dziś jakoś też wysdaje mi się, że mniej je. A 120 ml to jeszcze nigdy nie wypił!!! Max. to 110! W życiu nie zjada porcji z opakowania. Wiem, że na to się nie patrzy, ale cóż... Widzę :P
Zobaczcie jaki długi tytuł wątku mają lipcowo-wrześniowo-październikowe mamusie i nic im nie ucięło :/
Heh! a raczej wrześniowo do listopadowych :)
no może i racja poczekamy chyba, bo bedziemy próbowac na siłe i może się to źle skończyć... ;)

no Marta od początku odstaje od "pudełkowych miarek" ... także nie ma się czym przejmować, na początku tez jadła mało .. ale po jakimś czasie zwiększyła "dawki" ... chociaż i tak mało je... grunt, że przybiera tyle ile trzeba :)
Zapomniałaś Madzia dodać, że DLA WAS może się to źle skończyć :P
no zdecydowanie dla nas... ;)
Hihi! Idę spać!!! Dobrej nocki :)
no hejka, coz za piekny wateczek( obciety czy nie to jestesmy na I miejscu ) hihi
Pawelek tez nie zjada tyle ile jest napisane na pudelku ( a jest: powyzej 4. mies. 230ml- duzo co?) ale to nic- i tak z niego klopsik :)
A Marcia ten ubytek z mlekiem na bank nadrobi- w koncu my tez nie zawsze mamy super apetyt i nie jemy dzien w dzien tyle samo .
My oduczamy Pawcia zasypiania z paluszkiem w buzi- troche gorzej zasypia, ale trzeci dzien zakonczony powodzeniem, zobaczymy jak dlugo.
Madzia- jak tam Marcik dalej goraczkuje?
dzięki Ala :) na szczęście dziś bez gorączki :) także jestem już spokojniejsza, to pewnie poszczepienne wybryki organizmu :)

mam nadzieje, że dalsze oduczanie będzie owocne :)
Hihi, to mój Pawcio nadrabia za Wasze dzieciaczki. Ostatnio na noc 210 ml nie starcza i musimy dorabiać. Ale od jutra wprowadzimy kaszkę, może będzie zadowolony.

Hmm, też tak poleżałabym sobie w wannie :) Tylko, że wanny nie mam :)
witam w wietrzny sobotni poranek... blech

Marta obudziła się przed 23, a potem po 3 i nie spała do prawie 5 !!!!!!!!!!!!!! uhh ale brzucho ją chyba bolał, bo kupki wczoraj nie zrobiła z ato rankiem ... ho ho ho prawie z przelewem :/
Ala, skoro mały już tyle razy dał radę zasnąć bez palucha, to może się już nauczył ? :) Jak było dzisiaj ?

My dzisiaj "nastawiliśmy sypialnię" na odpowiednie warunki i mały spał !!! Obudził się tylko 2 razy, ale za 1-wszym wypił dwa łyki wody i zasnął błyskawicznie, a za drugim z ogrooomnym krzykiem. I to chyba niestety ząbki. Pomasowaliśmy mu dziąsełka, tatuś ponosił chwilkę i mały spał dalej do 9:00 :)

O, kurcze. Uciekamy z domu. Sąsiad uruchomił wiercenie !!!
hej,

my dzis nie bylysmy na spacerze bo jakos tak mi sie nie chcialo, zimno mi bylo w domu a co dopiero na zewnatrz.....brrrrrrrr

dziewczyny, dlaczego nie chce mi sie pokazac takie male zdjecie przy nicku? avatar czy jak to tam sie nazywa, niby wszystko ustawiam w profilu, pokazuje mi info ze zapisano zmiany a w watku zero zmian...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry