Widok

CZERWCOWE MAMUSIE 2010 -#24

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kolejny wątek ;-)
zapraszam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam Mamuśki:)Ale się musiałam naczytać-zasuwacie z tymi wątkami;)
Chociaż zajęcie jest;)
Co do ciuszków układam:body rozm.od najmniejszych razem,pajace osobno tez rozm.itd.
Daria możliwe,że spotkamy się w szpitalu-w sobotę na usg dowiedziałam się,że termin wg niego mam na 7.06(dzień po rocznicy ślubu,a w dzień urodzin teściówki-hehe).Jutro się dowiem jak zadecyduje mój lekarz jeśli chodzi o termin porodu-bo jeszcze nie wiem czy mam jechać jak akcja się zacznie czy wg terminu-tylko którego;)
dziewczęta ja też mam tako jumper x ale błękitny :D
mammamia a strzeliłam sobie nowe suwaczki :)

bez zdjęcia...a co?? ma wrócić?? myślałam ze nikt nie zwraca na to uwagi
Jak to nie zwraca!? Twoja Misia jakby tu z nami była przecież!
to ja Ci wiper tez napisalam jeszcze na koniec poprzedniego wątku o zdjęciu Twojej Misi = że mi tu jej brak :)
no to zaraz coś wykombinuję :)
O majgat!!!!
Wy to macie tempo ;)
No nic melduję się w kolejnym wąteczku :)
Ja poukladalam ubranka rozmiarami, w komodzie te najmniejsze do 62 a resztA W DRUGIEJ SZAFCE I JUZ TEZ UPRASOWANE i czeka. Aż ten caps look ;> Ale juz mi isę nie chce naprawiać :/

Lecę nadrobic poprzedni wątek :)
Na razie segreguję ubranka rozmiarami, potem porozdzielam wg rodzajów, póki co to piorę kolorami więc mam czesć malutkich a część większych wypranych.
o kurde, ja mam ciuszki do 62 tylko!
czy któraś stosowałam Bepanthen na brodawki? jak tak, czy trzeba ją zmywać przed podaniem piersi?
3oko mi babka w aptece i położna na sr powiedziała, że bepanthenu nie trzeba zmywać...

W końcu mam wszystko (to co zdążyło wyschnąć) poprasowane - prasowałam nawet niedrapki :) Liwia chyba czuła, że robie coś dla niej bo cały czas się wierciła hihi
Mi też położne mówiły, że to jedna z lepszych maści i nie trzeba jej zmywać.
Czuje, że mi synek w brzuszku utył. Od tygodnia jego ruchy są wolniejsze ale silniejsze, jak na mężczyznę przystało :)
~--IG--, możliwe że się spotkamy :) A Ty też bedziesz w Redłowie rodzić? Bo myśmy podopisywały sobie swoje szpitale i płcie i imiona, a przy twoim nicku brak tych danych :(
Dopisz koniecznie!
Moja teściowa ma urodziny 13-go czerwca, może przetrzymam do 13-go, ale wole nie, chciałabym jaknajszybciej rodzic, nie moge sie już doczekać.
Ja mam na razie same ubranka w najmniejszych rozmarach (56-62) i poukładałam wg rodzajów. Chyba tak mi bedzie łatwiej. A jak sie okaże, że 56 za małe to wywale z szafy i już.
Nataluś jesli masz siły napisz jak się masz Ty i jak Maksiu! Własnie widziałam go na NK - jest taki kochany słodziak!!!!!!!!!!!!!!!!
mammamia tak zaczęłaś o NK więc też wyszukałam tam kogo mi się udało. Jakby się któraś zastanawiała co za Jola wysyła zaproszenie na NK to ja :D
Nataluś Wasz Maksiu jest śliczniutki :)
Witam wtorkowo,
my z Zuzią już przed 5 wstałyśmy bo Zuzia dzisiaj miała pierwszą noc bez smoka no i chyba takie tego skutki że wstała już za 10 piąta :-(( , reszta nocy znosna, bez chisterii, tatas pare razy wstał ale tylko na chwilkę bo raz spadła z łóżka ale nie chciała smoka więc szybko zasnęła, zobaczymy jak dalsze dni no i drzemka w ciągu dnia :-))
dolegliwości ciążowych brak , wszystko w jak najlepszym porządku oprusz ogromnej senności :))

Pozdrawiam
Witam z samego rańca. Ide zaraz na badania i dlatego jestem tu tak wcześnie (w sumie dla mnie to środek nocy hihi)

Nataluś aż się wzruszyłam jak zobaczyłam na nk Twojego synka. Jest śliczny :) Nasze księżniczki będą miały w przyszłości samych przystojniaków do wyboru :P
Odezwij się co u Was, jak się czujecie.
hej dziewczyny!

a mnie znowu gardło boli. jak się rozłożę to będzie dramat, przecież za tydzień w środę mam iść do szpitala :-( nie mam juz sił na te choroby.
jak się Pola urodzi to chyba zabiore Damiana z przedszkola. wiadomo, że to on przynosi te świństwa do domu. z drugiej strony troche mi go będzie szkoda. ehhh, zobaczymy

miłego dnia
3oko...ja używałam Bepanthenu na cycki...jak dla mnie świetna maść i już wcześniej pisałam, ze nie trzeba jej zmywać przed karmieniem

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry