Widok

CZERWCOWE MAMUSIE 2010 -#24

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kolejny wątek ;-)
zapraszam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to Mój chyba jest aniołem bo to on u nas odpowiada ostatnio (tzn co najmniej od pół roku) za porządek :]
zaciska zęby i zmywa te naczynia itd ;)
aniuko skąd ja to znam, ale z tym stołem, ale się uśmiałam. :-))
Mammamia dzikeuje ci za słowa ouchy, ale naprawde cieżko :( Z tymi facetami to tak jest, oj tez czasem jakby do rany a czaem ma wywalone na te moje nastroje :( No ale taka juz ich jest natura:) Jak cos dawaj do mnie, jakis rekaw się dla ciebie znajdzie :)

Tymczasem wyc mi się chce ;/ Mam opuchniete nogi, klezanka mi dzis zobaczyla ze mi skora na brzuchu popękała, choc dla mnie to nie wyglada jak popękania tylko jakos inaczej.. ale nie wiem moze ma racje...jeszcze mnie tym dobila;/ ale coz oby synal byl zdrowy jak rydz:)

Dzis caly dzien bylam poza domem dopiero wrocila m niedawno, dla poprawienia humoru kupilam truskawki i zjadlam ze smietana... a o porodzie bede wyc ze nie moge zgubic nadmiaru...ach te moje napady;/
No nic chyba sie drzemne, bo za oknem luneło ale juz sie przejaśnia:) Ale moze i nie, bo w nocy bede sie meczyc.

Dzis - hehe zaczelismy prace nad produkcją oksytocyny.... No tak po dlugiej przerwie... bylo fajnie... oby oksytocynka zadziałała :)
Mimi dzięki za rękawek;)
Naprawdę Ci skóra popękała???

Ja własnie wróciłam od mojej gin. I nie wiem nawet co czuję:/ Z dzieckiem jest wszystko dobrze, wg USG 2100g, główka w dół. Ale mam już stare łożysko i za 2 tyg.być moze wyśle mnie na patologie już do końca:/ To znaczy miesiąc w szpitalu. I lezenie. Nie wiem jak mam w takim razie urodzić normalnie, bez wspomagaczy;(( próbuję odczarowac to i wierzyć, że jak przyjdę za 2 tyg. to bedzie dobrze...Ja przecież nawet nie wiem gdzie chcę rodzić. Tzn wiem. W domku... :(
Mammamia 2100g?? to mala aga nie pomylilas sie??
Bedzie dobrze zobaczysz,oszczedzj sie i nie denerwuj.Moze idz do innego gina by zdiagnozowac problem jesli faktycznie tak jest :>
mammamia...lepiej trochę poleżeć zeby z dzidzią było wszystko ok

a co do Meżów...ehhh...ten mój to nic nie widzi...że trzeba odkurzyć bo wszędzie jakieś okruchy, ze trzeba zmyć naczynia albo blat w kuchni przetrzeć...musze 50 razy powtórzyć żeby w końcu coś zrobił i potem mam miano "hitlerowca" ;) jak powiem to zrobi ale sam nigdy nie wpadnie na pomysł posprzatania a mi po prostu juz nie chce się gadać...ehhh...chłopy...

wróciłam od fryca :) i znowu mam krócej kudełki ścięte...jak tak dalej pójdzie to niedługo łysa przyjdę do domu ;)
Mój mąż nie lubi sprzątać, ale jak już to robi to bardzo się do tego przykłada - nic nie przepuści hehe Nie potrafi sprzątać po łepkach co nie zawsze jest dobre.
Mammamia musisz troche poodpoczywać więcej i będzie dobrze. Może faktycznie dobrze by było skonsultować to u jakiegoś innego lekarza.
Apropos porodu w domu - to coraz częściej się to u nas zdarza i nie jest niemożliwe ... hehe
dziewczyny jak wkleic zdjecia? bo chce sie was poradzic :)
okruszek tu jest instrukcja wklejania zdjęć
http://forum.trojmiasto.pl/Wrzucanie-fotek-ktok-po-kroku-INSTRUKACJA-z-rys-t62975,1,16.html
image

Uploaded with ImageShack.us
wrzucam raz jeszcze i proszę o radę-który kolor?? :)image

następny:
image

i ostatni:

image

ps dzieki jola za info :)
halloooo dziewczęta-co taka cisza? Śpicie?? :)
mi się podobają 2 pierwsze z naciskiem na ten nr 2 :)
u nas na osiedlu taki jeździ i bardzo fajnie wygląda

ja już prawie śpię...Miśka mi dziś pobudkę o 5 rano urządziłą :/
wybrałabym 1 albo 3 wózek, 2 chyba jest troszkę za jasny, ale nie widziałam na "żywo" więc ciężko stwierdzić.
hello

Okruszek mój wózio ma kolor blękitny, taki jaki ten twój drugi, i jest sliczny ;-)

Na kolki Damiana też działała tylko suszarka. oby Pola jej nie potrzebowała!

Tak więc byłam u lekarza. Za tydzień rodzę. mam stare łożysko i muszę uważać na siebie, bo w każdej chwili może się zacząć. Mała waży wg 2 pomiarów 3200 lub 3500. przepływy super. już mam stresa. pooglądałm sobie dzisiaj babki po porodzie i strasznie im zazdroszczę, że już sa po. a maluszki takie tycie hehe

spadam zaraz do wyra, bo spuchłam masakrycznie i ledwie się ruszam.
dobranoc!!!
Dla mojego męża też zawsze jest czystko, ale jak coś powiem, to nie ma problemu zrobi. Wcześniej gdzie się obrócił zostawiał swoje rzeczy, co w dwupokojowym mieszkanku jest problematyczne bo zawsze jest bałagan, a u mnie wszystko ma swoje miejsce. Więc wcześniej się kłuciłam, a teraz tylko pytam kiedy przyjdzie sprzątaczka, bo w bałaganie nie mam zamiaru siedzieć i mąż już wie o co chodzi :)
Okruszku ja bym wybrała wózek nr 3, widziałam taki kolor na żywo i bardzo mi się podobał.
Moja malutka miała 2100 w 33 tc.
Dziewczyny, a stare łożysko, to który ma stopień?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry